Foto: pixabay.com

Uoči punog Mjeseca, Mars iz Vodenjaka će praviti kvadrat s Uranom iz Bika, što nam može donijeti ludilo, rušenje svih granica i barijera.Više sile su umiješale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam donijeti nove životne tokove. Cijeli mjesec će biti dosta osjetljiv i nastavlja se tema o koronavirusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11.4. Merkur izlazi iz Riba, što će u Ovnu donijeti sukobe.

Ovaj pun Mjesec će biti i super Mjesec, jer će sjati velikim sjajem. Uoči punog Mjeseca, dan ranije, Mars iz Vodenjaka će praviti kvadrat s Uranom iz Bika, što nam može donijeti ludilo, rušenje svih granica i barijera.

Mnoge osobe koje ne budu pronašle neku kreativnu zanimaciju sada mogu napraviti pravu pobunu. Dramatični događaji mogu izazvati i masovne pobune. Kada je osobni plan u pitanju onda mnoge osobe mogu shvatiti da su ojačali svoje stavove i da mogu shodno situaciji brzo reagirati. Jupiter će biti još uvijek u konjukciji s Plutonom, što će na globalnoj razini pokrenuti altruističke stavove, dok se na osobnom mogu događati razne transformacije i uvođenje pravila postupanja do zacrtanog cilja.

Mnoge osobe žele postati moćne i ostvariti svoje ciljeve dok se mogu ispoljavati ljubomora, zavist, pohlepa, arogancija, sebičnost itd. Svakako će ovaj pun Mjesec težiti da uspostavi harmoniju osjećaja s jedne strane, dok s druge može razmišljati o potrebama drugih ljudi.

Promjene su neminovne ako ih prihvatite. Više sile su umiješale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam donijeti nove životne tokove.

Cijeli mjesec travanj/april će biti dosta osjetljiv i nastavlja se tema o koronavirusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11. travnja/aprila Merkur izlazi iz Riba, što će u Ovnu donijeti sukobe dvaju strana, ako bude provokacija i sukoba među moćnicima.

 

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Kod vas, dragi Ovnovi, ovaj pun Mjesec se događa u vašem sedmom polju, što je polje partnerskih odnosa.

Dosta balansa na tom polju trebate unijeti i pod izljevom emocija ne donosite nikakve odluke. Jednostavno pazite da ne nastupite ishitreno.

BIK

Kod vas se, dragi Bikovi, ovaj pun Mjesec se događa u vašoj šestoj kući svakodnevnice, posla, zdravlja.

Kako je vaša planeta Venera u Blizancima, vašoj drugoj kući, onda će biti promjena i priča o poslu i financijama. Pojedini Bikovi mogu preko posla upoznati svoju srodnu dušu.

BLIZANAC

Kod vas se, dragi Blizanci, ovaj pun Mjesec se događa u vašem petom polju koje je vezano za ljubav, djecu, zabavu, sport.

Zbog toga se na tom polju pokreće usklađivanje harmonije i preokreta koji bi mogli biti dosta nejasni, jer je vaša planeta Merkur još u Ribama, što joj daje nejasnoće.

RAK

Kod vas se, dragi Rakovi, ovaj pun Mjesec se događa u vašoj četvrtoj kući doma, obitelji pa na tom polju može biti dosta tenzije i neslaganja.

Ipak je Mjesec vaš vladar što vas čini osjetljivim pa bi trebali paziti kada su mijene Mjeseca da ne donosite odluke iz emotivnih stanja.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije, braće, sestara, rodbine, susjedstva, prometa i još mnogih simbolika Merkura.

Na ovim poljima možete imati problema pa pazite čak ako sklapate neke ugovore ili nešto potpisujete ili dogovarate. Ne donosite zaključak iz emocija koje su sada dosta nerealne.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec se događa u vašem drugom polju što je vezano za materijalno, kako nepokretnu imovinu, zemlju, tako i novac pa može biti rasprava ili podjela imovine.

Mnoge osobe mogu sada iz emotivnih poriva pomagati ili neki novac potrošiti neplanirano. Moguć je i dobitak zaostale isplate.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj pun Mjesec što je direktno vezano za vaš mentalni sklop, fizički izgled pa će ovaj Mjesec tražiti da harmonizirate vaše emocije s vašim tijelom.

Možda će biti ispoljeno kako se predstavljate svijetu ili ćete staviti masku s kojom se osjećate najbolje.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju, što je simbol izolacije, duhovnosti, meditacije, psihe, tajni, itd.

Vi sada možete ispoljavati sakupljena iskustva, talente i vaše plodove mudrosti. Ipak trebate paziti i napraviti balans, jer ovaj Mjesec može uzrokovati i neke propuste.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec se događa u vašem jedanaestom polju nadanja, želja, očekivanja, mirovina, udruženja, raznih timova, grupa, prijatelja pa će se tu energija Mjeseca usmjeriti.

Mnoge osobe mogu dočekati očekivano dok se pojedine mogu razočarati, bilo očekivano u ljubavi ili u prijateljstvu.

JARAC

Dragi Jarci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju vaše karijere, jednog roditelja, šefova,autoriteta itd.

Mnogi Jarci sada mogu doživjeti promjene na tom polju što nekima donosi vraćanje na staro, dok mnogi doživljavaju potpunu transformaciju.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju studiranja, znanja, filozofije, putovanja, religije itd. Mnoge osobe mogu imati promjene u navedenim sferama što će pojedine osobe iznenaditi pozitivno i dati im nadu za budućnost.

Saturn i Mars su u vašem znaku što vam daje prilike koje mogu biti blokirane nekim starim problemom.

RIBE

Kod vas se drage Ribe ovaj pun Mjesec se događa u vašoj osmoj kući koja je odgovorna za transformaciju, financije, seks, kraj nečega da bi se pokrenulo nešto novo.

Tako da će ovaj pun Mjesec dobro obasjati ove aspekte života i dati vam unutrašnju moć da to sve iznesete i krenete novim putem.

Sretno u svemu!

Željka Knežević