Foto: pixabay.com

03.08. u 17:59 na nebu se pojavljuje pun Mjesec. Traži da raščistimo svoj put, da protresemo svoja uvjerenja, svoje ideje, svoje okolnosti, tako da možemo vidjeti što od toga treba ostati. Otvorite se energiji i dopustite da vas preplave informacije. Tražite da vam donese mudrost i da pošalje svoje drevne poruke ravno u vaše biće. Vjerujte svojim sposobnostima i budite strpljivi.

Pun Mjesec događa se u Vodenjaku 03.08. u 17:59:18. Za vrijeme punog Mjeseca uvijek se rasvjetljavaju stvari što nam pomaže da vidimo veću istinu i proširimo svoj način razmišljanja. Ako su se stvari bile nejasne, ovaj puni Mjesec traži da ponovno potražimo odgovore koje tražimo, možda ćemo ih ovaj put dobiti.

Planet buđenja i promjena, Uran, vrlo je aktivan pod ovim punim Mjesecom. Uran je vladar Vodenjaka, ali čini i kvadrat sa Suncem u vrijeme punog Mjeseca, zbog čega bi stvari u našem životu mogli osjećati kao nestabilne.

Možda ćemo primijetiti kako se stvari kreću i mijenjaju oko nas, zbog čega se možemo osjećati nesigurno i nestabilno. Možda je teško znati kome i čemu vjerovati i koji smjer odabrati.

Ta energija nije tu da uzburka naše živote i da nas uznemiri, ona je tu da nam pomogne da uklonimo iz života stvari koje nam više ne koriste. Većina nas zna kada je vrijeme da se odreknemo nečega ili nekoga, ali ponekad to može biti teško.

Ovaj puni Mjesec pomoći će nam da lagano otpustimo stvari i podsjeća nas da se ne trebamo zadržavati u strahu.

Ovaj Puni Mjesec traži da raščistimo svoj put. Da protresemo svoja uvjerenja, svoje ideje, svoje okolnosti, tako da možemo vidjeti što treba ostati.

Pod ovom energijom punog Mjeseca u Vodenjaku, bolje je pustiti da se stvari tresu i otpadaju, nego da se pokušavaju kontrolirati. Ako se predamo i krenemo s tokom, dopustit ćemo Svemiru da nam pokaže put s milošću u našim srcima.

Energija Urana služi i drugoj svrsi – da probudi energiju naše duše. Kad nas stvari protresu, to nas tjera da ih gledamo u novom svjetlu i da drugačije osjećamo sebe i svijet u kojem živimo. To može pokrenuti buđenje i dolazak mudrosti. Uran nas trese da nas probudi i pokaže nam novi i viši put.

 

08.08. događa se kozmičko poravnanje „Lavlja vrata“, ali energija će se razvijati već u vrijeme ovog punog Mjeseca.

Ovaj puni Mjesec pomoći će osvjetljavanju tih energija i ako budemo usklađeni možemo primati intuitivnu mudrost ili čak nove ideje i nadahnuće koji će nas voditi na našem putu.

Ovo je prekrasna energija koju treba iskoristiti i ona koja nas može dodatno pokrenuti da napredujemo na našem putu.

Otvorite se energiji i dopustite da vas preplave informacije.

Tražite da vam donese mudrost i da pošalje svoje drevne poruke ravno u vaše biće.

Vjerujte svojim sposobnostima i budite strpljivi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić