Foto: pixabay.com

Pun Mjesec u Ovnu potaknut će vas da reagirate i da odlučujete! Možda će vam se činiti da je sve došlo brzo i da niste na to spremni, ali sada sve ono što ste dugo priželjkivali – jednostavno se ostvaruje.

U nedjelju, 13. listopada/oktobra pojavljuje se pun Mjesec u Ovnu, koji  sa sobom donosi velike promjene za sve znakove zodijaka. Očekuju nas veliki izazovi i životne prekretnice, koje će utjecati na budućnost. Pun Mjesec u Ovnu vrtoglavo će utjecati na polje karijere, ali i ljubavi.

Turbulentan period donosi sve ono o čemu smo dugo maštali, a ujedno i ono čega smo se plašili – suočit ćemo se sa svojim potajnim željama, ambicijama, uspjesima i neuspjesima.

Pun Mjesec u Ovnu donijet će ogromne životne istine u ovom periodu. Promjene koje će stupiti na snagu bit će velike i mnogi horoskopski znakovi će se naći u neizbježnoj situaciji u kojoj će morati reagirati i učiniti pravi korak koji će biti važan za ostatak godine.

Ova faza donosi preokrete, koji će na kraju imati pozitivan uspjeh, ma koliko izgledali teško i turbulentno.

13. listopada/oktobra pun Mjesec ulazi u znak Ovna i sa sobom donosi period u kojem se donose važne odluke. Ovnovi su stabilni, brzo odlučuju i reagiraju, sigurni su u sebe i često prvo nešto naprave pa tek onda zastanu da razmisle. Također, burno reagiraju i kad nešto zacrtaju – nema toga što će ih zaustaviti!

Mnogi znakovi zodijaka naći će se u situaciji da moraju odlučivati o stvarima poput selidbe, biranja između dva partnera, o ostanku ili promjeni posla. Izazovi u ovom periodu su važni za budućnost, ali koliko god izgledali drastično, na kraju će se sve završiti kako treba.

 

Ovnove karakterizira to što uvijek tragaju za istinom i za jasnim odgovorima, što znači da će se u ovom periodu iskristalizirati stvari koje su u vama budile sumnju. Neće biti vremena za odlaganje obaveza i za izbjegavanje odgovora, sve se događa – sad i odmah!

Pun Mjesec u Ovnu sada je u kombinaciji s Plutonom, koji donosi promjenu raspoloženja. Mnogi znakovi će se osjećati nemoćno pred promjenama koje dolaze, ali uskoro će i osjetiti nalet pokretačke energije. Bitno je fokusirati se na ono najbolje, kako negativne misle ne bi prevladale.

Što se tiče ljubavi, ovaj period je idealan za rješavanje starih problema. Parovi koji su imali neriješene sukobe, sada će jasno uvidjeti sve prednosti i mane svog odnosa. Pogodno vrijeme za ljubavne odnose trajat će do 27. listopada/oktobra i do tada treba pokazati emocije i strasti koje su bile skrivene.

Pun Mjesec u listopadu/oktobru donosi i promjene na polju financija i posla. Sada je pravi trenutak za biranje karijere, za napredovanje i za preusmjeravanje. Znakovi zodijaka suočit će se sa svojim željama pa je moguće i napuštanje posla i započinjanje novog. Također, pogodan je trenutak za osnivanje posla i vlastitog biznisa.

Pun Mjesec u Ovnu potaknut će vas da reagirate i da odlučujete! Možda će vam se činiti da je sve došlo brzo i da niste na to spremni, ali sada sve ono što ste dugo priželjkivali – jednostavno se ostvaruje.

mogujatosama