Pun Mjesec u Ovnu 01.10.2020.


Početak kraja svijeta kakvog poznajemo!

Foto: pixabay.com

Cijeli mjesec nam donosi čišćenje, ne samo na osobnoj, već i na kolektivnoj razini. Sjene izlaze na površinu kako bi se rodile u novom svjetlu. Na pomolu su svjetlije stvari, iako se pod ovim punim Mjesecom možete osjećati razdražljivo i nervozno. Puni Mjesec u Ovnu početak je kraja svijeta kakav poznajemo. Zadržimo ljubav u našim srcima i u našim dušama i pomaknimo ovaj planet na sljedeću razinu.

Listopad/oktobar ove godine ima dva puna Mjeseca: puni “žetveni” Mjesec 01.10. i puni “lovački” Mjesec 31.10., na Noć vještica. Prvi listopadski/oktobarski puni Mjesec pojavljuje se u četvrtak, 01.10., u 23:05. Drugi puni Mjesec izlazi na Noć vještica – u subotu, 31.10. u 15:49. Dva puna Mjeseca u istom mjesecu ukazuju na temu velikih izazova i pročišćavanja.

Pun Mjesec u Ovnu, 01.10., prvi je od dva puna Mjeseca u 10. mjesecu. Cijeli mjesec čini se da nam donosi čišćenje, ne samo na osobnoj, već i na kolektivnoj razini.

Sjene izlaze na površinu kako bi se rodile u novom svjetlu i čini se kao da čistimo ne samo za sebe, već i za svoje prošle i buduće generacije.

Kako 01.10. puni Mjesec pada u Marsov vladajući znak Ovna, dodatno će aktivirati retrogradni Mars. Također će aktivirati kvadrat Marsa i Saturna i energiju Plutona, koji će krenuti retrogradno nekoliko dana nakon što puni Mjesec dosegne vrhunac, 04.10.

2020. je već donijela puno napetosti i uzavrelih emocija na površinu u zemljama širom svijeta, ali pun Mjesec ima moć da pojača sve to.

U našem osobnom životu puni Mjesec u Ovnu ima moć da pokrene neku dramu, ali moramo imati na umu da je ostajanje u drami toksično za naš um i tijelo.

Potrudite izbjegavati bilo kakve drame i sjetite se da to često odvlači pažnju od stvarnog problema i istine koja se krije u srži. Uz određenu svjesnost, možemo zaobići dramu i pozabaviti se korijenom problema.

Iako ovaj pun Mjesec donosi dramatičnu energiju, također nam donosi i snažnu energiju iscjeljivanja i na to bismo trebali staviti svoj fokus.

Ovu iscjeliteljsku energiju daje nam i asteroid Hiron (Chiron), koji će biti u konjunkciji s punim Mjesecom. Njegova energija predstavlja proces buđenja. Kako se budimo, sposobni smo iscijeliti svoje rane i pretvoriti ih u moćne portale snage, mudrosti i suosjećanja.

Kada kanaliziramo Hironovu energiju, također smo u mogućnosti prijeći u viša stanja svijesti.

U stanju smo vidjeti da je sve što se ikad dogodi i odvija u našem životu za naše najviše dobro. U stanju smo vidjeti da, iako se u ovom životu događaju tragedije i grozne stvari, uvijek postoji šira slika.

Za vrijeme punog Mjeseca, važno je držati naše vibracije visoko i zadržati svjetlost, naročito zbog toga što ulazimo u seriju pomrčina u sljedećem mjesecu.

Sada moramo biti usmjereni prema budućnosti i držati se podalje od ponavljajućih navika iz prošlosti. Moramo se držati u vibraciji jedinstva. Beskrajan potencijal se rađa kada djelujemo zajedno. Kad se ljudi ujedine, tada su najmoćniji.

Neposredno prije nego što izađemo iz ovog starog karmičkog ciklusa, osjetit ćemo kako najglasnije odzvanja kaos. Oluja se uvijek pogorša prije nego što prođe.

Držite ovo u svom srcu i umu za vrijeme punog Mjeseca i perioda koji je pred nama.

Na pomolu su svjetlije stvari, iako se pod ovim punim Mjesecom možete osjećati razdražljivo i nervozno.

Puni Mjesec u Ovnu početak je kraja svijeta kakav poznajemo.

Zadržimo ljubav u našim srcima i u našim dušama i pomaknimo ovaj planet na sljedeću razinu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *