Pun Mjesec u Lavu 28.01.21.


Vratite uzbuđenje u svoj život!

Foto: pixabay.com

Pun Mjesec u Lavu, 28.01., donosi vatrenu energiju i neočekivane događaje pa nas može izbaciti iz ravnoteže, ali također nam donosi hrabrost, motivaciju i dar da uvidimo širu sliku svog života. Njegovo djelovanje najjače će osjetiti Vodenjaci, Lavovi, Bikovi i Škorpioni. Sada nije vrijeme za strah, ovaj puni Mjesec je poziv da vratite uzbuđenje u svoj život.

Kako se približavamo kraju zodijačkog ciklusa, možemo osjetiti  kako se na nebu sprema snažna aktivnost i da stvari dosežu vrhunac. Pun Mjesec u Lavu od 28.01. može pokrenuti događanja koja vode prema tom vrhuncu. Možda sve što treba otkriti možemo pronaći na površini.

Ovaj puni Mjesec donosi kaotičnu energiju. Možemo se osjećati zbunjeni ili nesigurni. Razne informacije mogu isplivati ​​na površinu ili ćemo primijetiti razotkrivanje skrivenih emocija  koje smo nekada davno duboko potisnuli.

Iako su događanja oko ovog Punog Mjeseca kaotična, ona također ukazuju na kozmičku zaštitu, pogotovo ako gledamo širu sliku. Bez obzira što se za nas odvija, trebamo gledati širu sliku i prisjećati se da je u igri nešto veće.

Za vrijeme punog Mjeseca, Jupiter se poravnava sa Suncem i to se smatra se sretnom energijom i fantastičnim vremenom za pokretanje novih poslova, događaja ili doživljavanje sinkroniciteta. Ovaj dan donosi obilje i proširenje naših talenata i darova.

Pod utjecajem kaotičnih energija punog Mjeseca možda će biti malo teže povezati se s ovom energijom, ali to ne znači da nje nema. Ako držimo svoj um otvorenim i proširimo našu viziju, možda ćemo jednostavno moći pronaći blago koje nam Univerzum nudi.

Na dan punog Mjeseca obratite pažnju na znakove Univerzuma i pripazite na širu sliku. Znajte da, ako su stvari zbunjujuće, neće biti takve zauvijek. Jasnoća će uskoro biti kristalna.

Ovaj puni Mjesec u Lavu nosit će u sebi vatrenu i kreativnu energiju. Upotrijebite ovu energiju za napredak u bilo kojem novom ili kreativnom projektu na kojem možda radite. Dopustite da vas život motivira i uzbuđuje. Ovaj puni Mjesec je poziv da vratite uzbuđenje u svoj život.

Što vas uzbuđuje? Što možete planirati, čemu se možete veseliti? Stvaranje ovakvih sitnica sjajan je način da ostanete motivirani i iskoristite dio ove vatrene, nadahnjujuće energije koju nudi puni Mjesec u Lavu.

Lav također simbolizira vodstvo i pronalaženje našeg samopouzdanja. Kako ga možete pojačati i biti vođa svog života? Kako možete preuzeti odgovornost za sve što želite postići?

Na našem putu uvijek postoje prepreke, ali hrabrost i odlučnost koju donosi energija Lava, podsjeća nas da uvijek imamo moć izvući najbolje iz bilo koje situacije u kojoj se nalazimo.

Kad god imamo snažnu energiju, kao što je to slučaj s ovim punim Mjesecom, lako je postati žrtvom svojih strahova i starih, poznatih navika, čak i ako znamo da one nisu najbolje za nas.

Potrebna je hrabrost da ustanemo iz svojih strahova i maknemo se iz svojih zona udobnosti. Potrebna je unutarnja snaga za suočavanje s nedaćama i za gledanje šire slike.

To definitivno nisu laki zadatci, ali ako budemo imali hrabrosti učiniti prvi korak, vodit će nas sjajni puni Mjesec u Lavu. Postavite svoju namjeru. Ponekad je taj prvi korak najteži, ali i najisplativiji.

Otvorite svoje srce Svemiru i neviđenom putovanju vašeg života. Otvorite srce sebi i sjetite se koliko ste hrabri i odvažni.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *