Pun Mjesec u emotivnom Raku 30.12. 2020.


Prognoza za sve znakove….

Foto: pixabay.com

Pun Mjesec u Raku 30.12. je posljednji pun Mjesec u godini. Kako će biti u sekstilu s Uranom i opoziciji s Merkurom možemo očekivati razna iznenađenja i nepredviđene situacije. Vrijeme je da se osvrnete iza sebe i sagledate, razmislite i razaznate što se sve događalo u ovoj godini koja polako ostaje iza nas. Kraj godine i ulazak u Novu godinu kreće s Mjesecom u Lavu i nekim novim i ljepšim optimizmom i željama u životu.

Ovo je posljednji pun Mjesec u 2020. godini koji nam pojačava emocije i uvodi nas u pripreme za Novu godinu. Kako će biti u sekstilu s Uranom i opoziciji s Merkurom možemo očekivati razna iznenađenja i nepredviđene situacije.

Kako pun Mjesec ne dozvoljava da se nešto sakrije onda pitajte nešto nekoga ako želite čuti istinu. Moguća su i razotkrivanja nekih kriminalnih radnji. Obavezno trebate zapamtiti ili zapisati svoje snove i misli. Vrijeme je da se osvrnete iza sebe i sagledate, razmislite i razaznate što je sve bilo i što se događalo u ovoj godini iza nas.

Potrebno je da se zapitate što želite, što su vam prioriteti i trebate li se za nešto žrtvovati, vrijedi li to? Za sve gdje ste zadovoljni budite zahvalni, posebno kada je obitelj u pitanju. Pojedine osobe će uživati u raskoši i ljepoti, dok će neke osobe biti tužne i melankolične.

Najbitnija stvar punog Mjeseca u Raku je da se posvetite svojim voljenima, obitelji i dragim ljudima koji vas okružuju i podržavaju. Ovaj pun Mjesec može otkriti i neke nove emotivne priče, zadovoljstva i uživanja.

Kraj godine i ulazak u Novu godinu kreće s Mjesecom u Lavu i nekim novim i ljepšim optimizmom i željama u životu.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati od punog Mjeseca u Raku?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj pun Mjesec obasjava vaš osobni život, vašu obitelj. Potreba za toplinom zagrljajem i sigurnošću je vrlo izražena. Vi želite Novu godinu provesti u krugu obitelji, u ugodnoj atmosferi ili ako niste s obitelji da ih posjetite.

Iako glasite za hrabre osobe i samostalne, ovaj pun Mjesec budi u vama najtananije i najdublje osjećaje. Zaboravite svakodnevicu, oprostite i pustite prošlost da zaživi ljubav u vašem životu.

BIK

Dragi Bikovi kako vam ovaj pun Mjesec pokreće komunikaciju vi možete pretjerati u emotivnim izljevima pa čak i ogovarati pojedine osobe i situacije.

Vi želite poznate osobe oko vas da možete biti opušteni i doživjeti emotivni uzlet koji želite podijeliti sa svima. Mnogi pozivi od rodbine, susjeda i okoline, prijatelja vas traže u novogodišnjoj noći dok ste vi u centru pažnje.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj pun Mjesec odnosi na osobne vlastite vrijednosti i financije. Mogu isplivati strahovi da ne budete plaćeni za što ste se borili i radili ili strah da izgubite neku dragu osobu.

Najbolje bi bilo da uz pomoć voljene osobe ili cijenjene razriješite svoja pitanja. Moguće je da se osjećate nelagodno uslijed većeg priljeva emocija. Sve podijelite s voljenim osobama. Kada sve saberete tijekom cijele godine, ipak ste vi na dobitku.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je pun Mjesec pa ga vi osjećate najsnažnije, jer stavlja pažnju na vas i vaše emocije. Moguće je da budete ćudljivi i osjetljivi pa ako imate partnera onda pazite, jer može doći do pojačane želje za zaštitom, kao da ste malo dijete.

Vi ste zvijezda ove noći, uživate, maštate i lijepo vam je uz ukusnu hranu i lijepa događanja oko vas. Uživajte maksimalno u lijepim događanjima.

LAV

Dragi Lavovi, od vas ovaj pun Mjesec traže povlačenje, mir i tišinu jer se događaju uzburkane emocije. Oslušnite vaše duhovne i psihološke osjećaje pa se maksimalno opustite uz meditaciju i jogu.

Ipak u novu godinu ulazimo s Mjesecom u sjajnom Lavu pa ako vam je potrebna intimnost, vi se povucite u svoj čarobni kutak. Mnogi Lavovi mogu imati nenadmašno iskustvo pa vjerujte svojoj intuiciji, jer je sada vrlo moćna.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se pun Mjesec događa u vašem polju prijateljstva, nadanja, želja, mirovina. Slijedite svoje srce, radujte se, jer neke snove, nade i želje sada vam može podariti ovaj pun Mjesec.

Moguće je da danas možete primijetiti da su svi pomalo luckasti. Vi se volite družiti i okupljati lijepa druženja, bila to obitelj, prijatelji ili se osamite sa svojom voljenom osobom, uživajte u privatnim trenutcima i ljubavi.

VAGA

Drage Vage, ovaj pun Mjesec pokreće kod vas polje javnosti, karijere i imidža. Uslijed velikih emocija možete se osjećati usplahireno i nesigurno pa se obratite vama bliskim ljudima i obitelji koja vas uvijek podržava.

Vi u novogodišnjih noći možete biti počasni gost i da vam Mjesec ukaže na neki bitan i važan uspjeh u karijeri ili osobnom životu. Vi sigurno ostavljate dojam u novogodišnjoj noći, dok je jedan autoritet ili roditelj sve u vašem životu pokrenuo i bio uvijek uz vas.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama ovaj pun Mjesec obasjava veliku želju da se putuje negdje, daje vam nove vizije budućnosti. Želju da se prenese znanje, da se uči nova filozofija života i duhovno buđenje.

Moguće je da privučete veću pažnju ili neke vijesti koje primite mogu vas uznemiriti. Neki vaši snovi su u fokusu, posebno ako je u pitanju vaš ljubavni partner ili vaše dijete. Vjerujte u magiju koja se događa u novogodišnjoj noći.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se ovaj pun Mjesec događa u polju intime, transformacija pa možete osjećati veliku nesigurnost. Moguće je da pitanje novca ili neka veza budu uključeni u pokretanje lijepih događanja.

Mnoge stvari i događanja mogu biti vezana za kuću i obitelj ili da nešto od njih dobijete. Svakako vam pristiže neki novčani priljev. U novu godinu ulazite preporođeni.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u polju partnera, koji se može uslijed velikog priliva emocija ponašati kao malo dijete pa mu ne zamjerite, jer ste vi ipak zrela osoba bili i u djetinjstvu pa je volite i mazite.

Vi ovu noć posvećujete bliskim ljudima koji griju vašu dušu. Obnovite svoje veze i kontakte da bi ušli u novu godinu sa svojim partnerom dosta romantično.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u polju posla, zdravlja i svakodnevice pa se tu mogu događati iznenadne krize. Potrebno je da se odmorite od komunikacije i da izbjegnete stresne stvari.

Mogli bi iskoristiti svoje kulinarske sposobnosti i nešto pripremiti za doček Nove godine. Pojedini Vodenjaci dobivaju financije kao nagradu. Vi ste se spremni zaokupiti raznim stvarima da ne bi pokazali emotivno ludilo kojim su svi zaokupljeni. Vi pokazujete na djelima, a ne riječima.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju ljubavi, romantike, kreativnih potencijala, djece, sporta pa vi možete biti emotivni s vašim partnerom. Ako imate dijete može se istaknuti u nekoj umjetnosti ili sportu.

Ribe koje žele obnoviti ljubav ili planiraju trudnoću sada to mogu postići. Vama će sve biti ružičasto, jer je ovo najbolji period u ovoj godini. Vi imate osjećaj da živite vlastitu bajku i tako ulazite u novu godinu.

Sretna Vam Nova 2021. godina!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *