Pun Mjesec u duboko strastvenom Škorpionu 27.04.21.


Što mogu očekivati pojedini znakovi Zodijaka?

Foto: pixabay.com

Ovaj pun Mjesec će praviti opoziciju s četiri planete, a to su Sunce, Uran, Merkur i Venera, što kod pojedinih osoba djeluje na iznenadne emotivne odnose u smislu pobune. Sigurno je da ovaj pun Mjesec sada iznosi i ekonomsku krizu kod nas tako i u svijetu, mogući su i zemljotresi, jer je Mjesec u kvadratu sa Saturnom, što može dati i otpor prema promjenama. Mnoge stvari sada mogu izmaći kontroli pa je potreban oprez i mudrost. Pun Mjesec je na 7. stupnju koji je stupanj Vage pa ipak budite fleksibilni na promjene koje vam mogu donijeti olakšanje i preporod.

Ovaj pun Mjesec je najdublji i najstrastveniji nabijen emocijama koje nose neku bol, strast, tugu, gubitak, nedostatak ljubavi, usamljenost i još mnoga duboka previranja emocija. Možemo ga poistovjetiti s trenutnom situacijom kada su izolacije i kontakti u pitanju pa nam svima nedostaje razmjena nježnosti, topline, zagrljaja i bliskosti.

Kako Škorpion predstavlja tamnu stranu i neka duboka skrivanja, sada trebate paziti da ovaj pun Mjesec ne izbaci na površinu i sve se sazna. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti, ispraznite ormare, ladice, izvršite totalnu transformaciju i krenete novim putem s novim ciljevima i idejama.

Svi mi imamo nešto što nas potajno tišti i što želimo podijeliti s povjerljivom osobom, sada je pravo vrijeme da to i učinite. Kako je Škorpion simbol tuđeg novca, onda bi trebali vratiti dugove ako ih imate, podići kredit ili refinancirati neki dug.

Ovaj pun Mjesec će praviti opoziciju s četiri planete, a to su Sunce, Uran, Merkur i Venera, što kod pojedinih osoba djeluje na iznenadne emotivne odnose u smislu pobune. Mogući su pobune mnogih ljudi kada su dugovanja u pitanju, a oni nisu krivi za to nego situacija iz koje su proizašli problemi.

Neke osobe mogu očekivati poslovne promjene, dok neke promjene s djecom i to sve iznenada. Sigurno je da ovaj pun Mjesec sada iznosi i ekonomsku krizu kod nas tako i u svijetu, mogući su i zemljotresi, jer je Mjesec u kvadratu sa Saturnom, što može dati i otpor prema promjenama.

Mnoge stvari sada mogu izmaći kontroli pa je potreban oprez i mudrost. Mnoge stvari i duboke boli tajne sada mogu isplivati. Pun Mjesec je na 7. stupnju koji je stupanj Vage pa ipak budite fleksibilni na promjene koje vam mogu donijeti olakšanje i preporod.

Što mogu očekivati pojedini znakovi Zodijaka?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama pun Mjesec pada u vaše osmo polje i drugo polje koje povezuje vaše financije. Sada možete očekivati da se bavite detaljima i razrađivanjem planova.

Mnogi Ovnovi mogu dobiti financije ili povećanje plaće pa mogu planirati da uljepšaju i renoviraju svoj prostor pa bi bilo dobro da ipak ne potrošite sve, već nešto i sačuvajte sa strane.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju što pokreće vaše emocije kada je partner u pitanju. S čak četiri planete u vašem znaku vi možete imati dosta kreativnosti, iskazivanja svojih talenata.

Lijep provod vam predstoji s vašim partnerom, dok slobodni Bikovi mogu upoznati osobu vrijednu pažnje. Iskoristite ove romantične trenutke.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašoj šestoj kući posla, zdravlja, dok čak četiri planeta borave u vašoj dvanaestoj kući što će vas vući da se osamite pa se ne preporučuje, jer sada možete pokrenuti mnoge stvari vezane za posao i suradnju.

Najbolje funkcionirate u grupi ili timu gdje se uzajamno dopunjujete. Oslušnite svoje tijelo i osjetite njegove potrebe.

RAK

Dragi Rakovi, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju i reflektira jedanaesto koje je vrlo aktivno, čak su četiri planete tamo.

Moguće je da budete imali emotivne akcije s djecom i u ljubavi, gdje trebate paziti da ne dođe do drama i svađe. Pojačanu tenziju može stvoriti Mars u vašem znaku pa budite mirni.

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji, dok u desetoj kući se pokreće karijera.

Vrijeme je za neke nove kreativne projekte koji vas mogu stimulirati i ljude s kojim surađujete i koji su uz vas. Pronalazite dobar balans između obitelji i posla, zadovoljstva i zarade.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, trgovine i još mnogih aktivnosti. Moguća je dobra komunikacija na poslu i neko učenje ili usavršavanje.

Pojedine Djevice mogu putem mreža iznijeti svoje mišljenje pa da mnogi odreagiraju pozitivno, što vas može navesti da se bavite i pisanjem.

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju novca i materijalnih dobara pa bi trebali preispitati svoje financijske mogućnosti dok se pojedinim Vagama može ukazati i dodatni prihod novca.

Izbjegavajte veće troškove, već trošite samo za neophodne stvari. Moguće je da vi pomognete vašem partneru ili rodbini kada su financije u pitanju ili obratno da oni vama priskoče u pomoć.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se događa ovaj pun Mjesec jedanput godišnje što će pokrenuti vaše sedmo polje gdje se nalaze Sunce, Venera, Merkur i Uran pa bi napokon trebali iznijeti svoje emocije i onima koje volite točno reći koliko ih volite.

Vrlo bitno je kod emotivnog partnera i obitelji. Budite svjesni da se ništa ne podrazumijeva ako ne kažete i iznesete svoje emocije.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući koja reflektira šestu, što vam ukazuje na to da ne zapostavljate svoje zdravlje i da obaveze poslovne završavate na vrijeme da se ne gomilaju.

Dobro je da se i pokrenete fizički i da krenete s vježbama. Ako radite u timu, onda ne trebate zastupati samo svoje osobne interese. Izbjegavajte kritizirati ljude oko sebe.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje reflektira peto pa se možete, ako ste slobodni, pokrenuti i krenuti u potragu za srodnom dušom.

Moguće je da se malo opustite, jer vrlo naporan period bi trebao ostati iza vas. Ne donosite ishitrene odluke i sačekajte kada je riječ o financijama i nekim investicijama.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere koje reflektira četvrto polje doma i obitelji pa tu trebate biti aktivni. Kada je dom u pitanju, vrijeme je za neku dekoraciju, kupovinu ili prodaju nekretnine.

Moguće da vam se stvori iznenadna gužva na poslu ili da karijera trpi uslijed vaše netolerancije ili prevelike zahtjevnosti. Spustite loptu.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju koje je vezano za novu filozofiju, inozemstvo, više ciljeve, putovanja i još druge stvari.

Mnoge Ribe teže stupiti u kontakt s rođacima, prijateljima, koji su na udaljenim destinacijama i niste se dugo čuli. Vodite se više razumom nego srcem, jer vas intuicija može prevariti. Ne prihvaćajte previše obaveza.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *