Pun Mjesec u Djevici 27.02.21.


Svi putevi uspjeha i moći su otvoreni!

Woman vector created by kjpargeter – www.freepik.com

Pun Mjesec događa se 27.02., na osmom škorpionskom stupnju. Potrebno je zaboraviti prošlost i otpustiti rane iz duše i srca i krenuti dalje! U ovim danima možete mnogo stvari postići i napraviti – svi putevi uspjeha i moći su otvoreni!

Mjesec je simbol osjećaja pa u Djevici može pokrenuti borbu između razuma i osjećaja iz srca. Mjesec će praviti trigon s Uranom koji je u kvadratu sa Saturnom pa se događa borba između nekih dubokih stavova i novih pogleda na život i svijet.

Sada treba zaboraviti na neke stare principe i pustiti se u nove tokove gdje shvaćate koliko je uspjeh na vašem putu. Mnoge želje se mogu ispuniti dok je ovaj pun Mjesec 26.,27.,28.

Kako se pun Mjesec događa na osmom stupnju, koji je Škorpionski stupanj, onda prošlost treba zaboraviti i otpustiti rane iz duše i srca i krenuti dalje. U nastavku događa se jedan vrlo moćan zemaljski trigon – Mjesec iz Djevice pravi trigon s Plutonom iz Jarca i Marsom iz Bika, što mnogim osobama donosi sreću, uspjeh i spas iz nekih kriznih situacija.

Jačina ovog trigona je ravna najhrabrijim junacima iz priča i filmova. Svi putevi uspjeha i moći su otvoreni. Mjesec u Djevici daje sklonost detaljima, racionalnost, dok Mars iz Bika daje akciju prema Plutonu iz Jarca, što donosi povećanje materijalnih dobara.

Zahvaljujući ovim dobrim aspektima u ovim danima možete mnogo stvari postići i napraviti. Sreća je naklonjena svima koji su ustrajni.

Što mogu očekivati znakovi u danima punog Mjeseca u Djevici?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se pun Mjesec događa u vašem šestom polju, gdje će neku dužu zbunjenost sada rasvijetliti i vi dolazite do spoznaje što je to što vas je kočilo i činilo nesretnim.

Ovaj Mjesec će pokrenuti mnoge ljepše i sretnije stvari u vašem životu.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju što vam može donijeti mnogo zabave, flerta pa pazite ako imate partnera da neke stvari ne budu razotkrivene.

Bitno je da se družite i steknete neka nova poznanstva koja mogu biti i poslovna.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući pa se mogu događanja iskazivati u obitelji, kući i intimi.

Mnoge sitnice i detalji sada mogu sklopiti slagalicu i stvoriti lijepu sliku vašeg truda. Bitno je da pronađete ravnotežu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem trećem polju pa kako na vas jako djeluje, onda možete za sve nedoumice pronaći odgovor u sebi.

Emocije mogu biti turbulentne, ali kada realno sagledate stvari nema potrebe da budete impulzivni i nervozni.

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju financija pa dobro razmislite što da radite bi čime da se bavite.

Mnoga besciljna lutanja sada trebate svesti na konkretne ciljeve i krenuti tim putem. Pazite ako upravljate s drugim ljudima da ih ne povrijedite zbog svojih interesa i šefovanja.

DJEVICA

Drage Djevice, kako se pun Mjesec događa u vašem znaku onda treba obratiti pažnju na sebe i partnera u ljubavi i na poslu.

Sada se lako možete osloboditi krutosti i razmišljati o nekim stvarima koje ti do sada nisu bile vidljive. Opustite se i maštajte.

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju pa je došlo vrijeme na vas da se posvetite sebi, ali ipak ne zaboravite i druge osobe.

Što god da sada pokrenete ili promijenite, sreća je u vašim rukama, samo naprijed.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju. Vaša intuicija je besprijekorna pa joj i vjerujte.

Djevice su racionalne pa vas tjeraju da dublje razmišljate prije nego ishitreno donesete odluku. Moguće je da ispravite greške iz prošlosti i krenete naprijed bez opterećenja.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se ovaj pun Mjesec događa u desetom polju karijere jednog roditelja.

Kada je karijera u pitanju vi možete lako raditi više poslova i brzo se adaptirati na nove, a sada donosite pravu odluku. Samo se opustite i ideje dolaze same.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju pa razum dolazi do izražaja što će vas maknuti iz vrtloga osjećaja.

Pokušajte biti u balansu jer obje strane mogu biti potpuno dobre svaka na svoj način. Moć razuma je tu.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju transformacija pa trebate bez ljutnje neke stvari prihvatiti i sve što vas živcira sagledati iz drugog ugla.

Za neke osjećaje koji vam se događaju ipak vi osjećate duševni mir.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se pun Mjesec događa u vašem sedmom polju, što vas upućuje da uspostavite ravnotežu da bi bili svjesniji i postigli da vaši snovi budu realnost.

Sve što je moguće sada trebate sagledati realnije i promijeniti neke vlastite iluzije.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *