Foto: pixabay.com

Baš na dan punog Mjeseca i Merkur kreće direktno iz Vodenjaka što nam može donijeti korisne savjete ili informacije za rješavanje problema. Mnoge stvari koje su bile u kašnjenju, nesporazumi i blokade, sada se pokreću s punim Mjesecom koji obasjava i razumno postupa iz Djevice. Kako Djevica predstavlja rutinu i svakodnevni život, sada je vrijeme da se nešto prekine i nađu stvari koje nam donose zadovoljstvo i sreću.

Ovaj pun Mjesec u Djevici je u opoziciji sa Suncem i Neptunom, što će obasjati i izbaciti na površinu razumna rješenja. Ovaj aspekt je bitan za imunitet pa ga treba čuvati i ojačati. U ovom periodu može se smanjiti širenje koronavirusa koji je aspektiran pod Neptunom.

Nema potrebe za strahom kada se uključi razum Djevice. Mnoge osobe će poželjeti raditi duhovno na sebi, staviti harmoniju u dušu i tijelo. Baš na dan punog Mjeseca i Merkur kreće direktno iz Vodenjaka što nam može donijeti korisne savjete ili informacije za rješavanje problema. Mnoge stvari koje su bile u kašnjenju, nesporazumi i blokade, sada se pokreću s punim Mjesecom koji obasjava i razumno postupa iz Djevice.

Sada je pravo vrijeme da podvučemo crtu i nađemo balans između poslovnog i privatnog života. Ovaj pun Mjesec će sigurno donijeti promjene u svakodnevnom životu, poslu i osobnoj zdravstvenoj zaštiti.

Kako Djevica predstavlja rutinu i svakodnevni život, sada je vrijeme da se nešto prekine i nađu stvari koje nam donose zadovoljstvo i sreću.

Kako će ovaj pun Mjesec utjecati na pojedinačne znakove?

 

OVAN

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju svakodnevnog života, rutine i navika pa dobro razmislite što ste do sada radili i kako ćete dalje nastaviti.

Neku rutinu bi trebali promijeniti, posebno ako ste nezadovoljni svojim izgledom i duhom.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju koje je zaduženo za ljubav, djecu, kreativnost, projekte pa možete staviti točku ili zaokružiti područje ljubavi.

Pojedini Bikovi mogu se istaknuti preko nekih projekata. Vaš ustrajan rad sada napreduje i raste kao ovaj pun Mjesec, gdje će uroditi plodom.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući što je simbol duše, obitelji, kuće, roditelja. Mnogi Blizanci će razmišljati o tome što im se promijenilo u posljednjoj godini dana.

Sve što trebate mijenjati kako bi došlo do poboljšanja tiče se gore navedenih aspekata života. Pojedini Blizanci se mogu i preseliti.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem trećem polju koje je zaduženo za komunikaciju, društvene zajednice, medije, okruženje, susjedstvo pa tu može doći do nekih zaključaka.

Mnogi Rakovi mogu sebe počastiti i nagraditi što su sve uspjeli u posljednjih godinu dana.

LAV

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju, naglašava vrijednosti, vaše financije pa se tu može zaokružiti priča.

Vi razmišljate o vašim osobnim vrijednostima i što ste sve promijenili kada je potrošnja u pitanju i osobni stav vaših vrijednosti.

DJEVICA

Kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem osobnom znaku pa se možete osjećati nekako posebno jer on se događa samo jedanput godišnje u vašem znaku.

Promjene koje se događaju na osobnom planu i vašem mentalnom sklopu, fizičkom izgledu – sada trebate sve to iskoristiti za sebe.

VAGA

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju koje je zaduženo za duhovnost, podsvijest i unutrašnje svjetove pa je moguće da zaokružite jednu cjelinu u posljednjih godinu dana.

Mnoge Vage sada mogu krenuti na neka duhovna druženja, iscjeljenja i meditaciju.

ŠKORPION

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijatelje, udruženja u neke grupe, nadanja, želje, mirovine.

Vi se sada više družite, stječete nove prijatelje, ulazite u neke grupe dok pojedine osobe ulaze i u mirovinu ako su stekli uvjet.

STRIJELAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, roditelja, šefova, autoriteta. Sada se događaju pomaci i promjene u vašoj karijeri. Pojedini Strijelci mogu stići na položaj koji su očekivali, dok ga neki mogu i izgubiti.

Kada je karijera u pitanju, dobro razmislite posljednje godine što ste sve promijenili i kako to funkcionira.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju što je zaduženo za vjerovanja, optimizam, filozofiju, viša znanja.

Sada je vrijeme da dobro razmislite koliko ste se promijenili u posljednjoj godini i što još trebate promijeniti. Neki novi filozofski pravac je u vašem životu pokrenut.

VODENJAK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju što je zaduženo za strahove, seks, transformacije i tuđe financije.

Za vas će ovo biti teži pun Mjesec posebno kada su transformacije u pitanju. Sada nije vrijeme da odustanete kada ste veći dio prešli, nastavite dalje.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerstva, javnih odnosa. Ovaj Mjesec pokreće emocije koje su vezane za partnerske odnose pa na tom polju može doći do promjena kako na bolje tako i na gore.

Mnoge Ribe mogu od partnera dobiti dugo skrivanu emociju koja će na ovaj pun Mjesec izaći na površinu i obasjati vašu ljubav.

Sretno u svemu!

Željka Knežević