Pun Mjesec u diplomatskoj Vagi 28.03.


Prognoza za sve znakove Zodijaka…

Foto: pixabay.com

Pun Mjesec se događa 28.03., na Škorpionskom 8. stupnju Vage. Naglašeno je sve vezano za partnerske odnose. Pun Mjesec može izbaciti na površinu sve što vam nije ugodno ili što je toksično u vašem životu. Sada bi bilo najbolje da neke emocije držite pod kontrolom!

Pun Mjesec se događa na Škorpionskom 8. stupnju Vage u večernjim satima. Naglašeno je sve vezano za partnerske odnose pa mnoge osobe mogu težiti harmoničnim vezama i mirnim partnerskim odnosima. Moguće je da pojedine osobe uđu u romantičnu vezu. Ako ste do sada imali probleme u vezi došlo je vrijeme da ih sada razjasnite i uspostavite pravedan balans u partnerskom odnosu.

Pojedine osobe može sve i svašta iritirati, moguće su glavobolje uslijed punog Mjeseca. Sve vrste veza bi mogle imati dosta usmjerene energije na polje partnerskih odnosa tako da jedni ojačavaju svoje odnose dok pojedini mogu da napuste veze koje nisu dobre i nemaju perspektivu bile one poslovne, emotivne ili prijateljske.

Pun Mjesec može izbaciti na površinu sve što vam nije ugodno ili što je toksično u vašem životu. Sada bi bilo najbolje da neke emocije držite pod kontrolom i ne pokazujete ih već za dva tri dana sagledate realnije situaciju i emocije.

Bude se želje za ljepotom uljepšavanjem, pravdom, harmonijom i drugim estetskim profinjenostima. Moguća su lijepa druženja sklapanja nekih novih poznanstava i uočavanja kako dobrih tako i lošijih stvari. Pazite na odnose s nadređenima. Povoljno je za odnose sa javnošću. Kada je zdravlje u pitanju pojačani problemi se mogu javiti s urinarnim traktom i bubrezima. Odgodite bitne odluke za neko bolje vrijeme.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju partnerstava pa je sva energija usmjerena na emotivne i poslovne partnere.

Moguće su krize u partnerskim odnosima ili nedostatak samopouzdanja. Bitno je da širite ljubav oko sebe i s partnerom da bi isto dobili zauzvrat.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju zdravlja, svakodnevnih obaveza i posla pa bi bilo dobro da povedete računa o svom zdravlju i da ojačate imunitet. Dobra poslovna planiranja vas vode u bolji napredak.

Mnogi Bikovi mogu se u ovom periodu iscijeliti na dubokoj duhovnoj unutrašnjoj razini. Moguće je da iscijelite strahove i neke stare rane.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, sporta, kreativnosti, zabave. Sada vam je bitna ljubav od partnera i djece ako ih imate. Mnogi bi se mogli posvetiti sebi i svojim osobnim zadovoljstvima.

Moguće je da pun Mjesec izbaci neke stare neprežaljene stvari pa sada opet možete imati sličnu situaciju. Budite hrabri i napravite što ranije niste mogli.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u četvrtoj kući obitelji, doma, intime i jednog roditelja. Vama je sada bitna obiteljska sigurnost više nego profesionalni uspjeh i priznanje. Pojedini Rakovi mogu biti u partnerskom iskušenju emotivnom ili profesionalnom.

Moguć je nedostatak samopouzdanja s partnerom  ili ako imate tajnu vezu, onda se mogu pojaviti strahovi da se ne sazna. Moguće je da vaša reputacija nije najbolja.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, prometa, rodbine, susjedstva, kratkih putovanja  pa tu možete spoznati da niste bili dovoljno aktivni u komunikaciji, kontaktima i ažurnosti.

Zapostavili ste pojedine osobe koje su vam bitne i koje su vam značajne. Bude se strasti  i vaš ego se uvećava pa se možete osjećati jako i hrabro za ulazak u avanturu.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj drugoj kući financija i drugih posjedovanja moći i intime. Vi sada trebate biti usmjereni na sebe i stvari koje vas čine sretnim . Moguće je više rada i bolja financijska situacija.

Pojedine Djevice mogu podići kredit ili posuditi novac da bi ostvarili svoje neke ciljeve. Vraća vam se duboka unutrašnja moć i neke duboke istine koje vas mogu suočiti s aktualnom situacijom.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa ovaj pun Mjesec i vi se trebate sada vratiti sebi i stavite se u prvi plan bez obzira što volite i druge. Da bi bili sretni, potrebno je da se partner prilagodi vama i da kroz osobni ego dođete do svoje sreće.

Ako dođe do sukoba s partnerom onda trebate upotrijebiti vašu diplomaciju. Pojačana osjetljivost i empatija vas može povezati s partnerom, dok slobodne osobe mogu upoznati interesantnu osobu.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u dvanaestom polju koje će kod vas iziskivati da se povučete i osamite. Sada dublje zavirujete u svoju dušu i želite stupiti u kontakt s najdubljim osjećajima.

Moguće je da vaše emociju skrivate i čuvate samo za sebe. Strasti se bude dok nedostatak samopouzdanja može pokvariti ispunjenje veze.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem jedanaestom polju prijateljstva, planova, raznih grupa i vi spoznajete da ste dosta bitni na putu drugih ljudskih sretnih druženja i grupnih aktivnosti. Mogući su razni izazovi u prijateljskom odnosima i naplata već zarađenog.

Pojedine osobe nisu zadovoljne u ljubavi koju im pruža partner. Ako ste slobodni možete spoznati da je dosta teško pronaći partnera.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju karijere pa tu i tražite sigurnost. Bitna vam je karijera i potvrde da ste uspješni. Sada trebate iskazati sve što je najbolje za karijeru pa ipak budite pažljivi i odmjereni prema drugim osobama.

Pojedini Jarci dobivaju priliku za posao ili neku pomoć kada je karijera u pitanju. Pojačana je osjetljivost pa budite oprezni prema drugima.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju više filozofije, inozemstva, vjere, optimizma. Moguće je da svakodnevnica kvari vjeru u sebe i da ste izašli iz ravnoteže pa se tu trebate fokusirati.

Sada možete uvidjeti koliko su bitne riječi i komunikacija i kako djeluju na ljude kao lijek ili otrov. Moguće je da sada shvatite ranije traume i način razmišljanja koji vas mogu odvesti u strahove. Iako vam nedostaje samopouzdanje izazov i avantura je pred vama.

https://youtube.com/watch?v=KzN84g1Ifh4%3Ffeature%3Doembed

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju transformacija, strasti, financija. Bitno je ako imate dugove da ih vratite i napravite balans u smislu što je vaše, a što je tuđe. Pojedine Ribe se mogu sada i zadužiti.

Moguće je da očekujete podršku od drugih ili da postignete dobru financijsku nagodbu. Moguća je transformacija na fizičkom izgledu materijalnoj udobnosti i nekim unutrašnjim ljepotama.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *