Foto: pixabay.com

Uživajte s ovim punim Mjesecom jer je Bik stvoren za sva osjetilna uživanja! Sada će se “stvarati” neke tajne… i nešto će izaći na površinu. Veliku snagu i moć ima ovaj pun Mjesec u smislu transformacije, kako unutrašnje – tako i vanjske. Ovo je Božanski aspekt pun emocija, suosjećanja, razumijevanja i prihvaćanja.

Ovaj Pun Mjesec će biti na 19. stupnju Bika što pravi sekstil s Neptunom iz Riba, trigon sa Saturnom i Plutonom, dok opozicija s retrogradnim Merkurom iz Škorpiona može izbaciti na površinu neke tajne.

Baš u vrijeme punog Mjeseca Venera će iz Strijelca praviti kvadrat s Neptunom iz Riba što je također jak aspekt gdje ukazuje na to da se ljubav nikako ne može kontrolirati već je slijepa, bez ikakve manipulacije – samo ljubav. Ovo je Božanski aspekt pun emocija, suosjećanja, razumijevanja i prihvaćanja.

Sve osobe koje imaju partnere trebaju im jasno dati do znanja što očekuju od njih i od njihove veze. Vizije ovog aspekta mogu ponekad biti i umjetno stvorene pa kada se realno pristupi, uvijek se jedna strana razočara.

Nezadovoljstvo sada ne treba zaobilaziti da ne dođe do još dublje frustracije. Ako niste u stanju iznijeti emocije i suočiti se sa stvarnošću, onda će se za to pobrinuti Mars koji će ući u Škorpiona 19. studenog/novembra i biti će tu do 3. siječnja/januara 2020.

Uživajte s ovim punim Mjesecom jer je Bik stvoren za sva osjetilna uživanja!

Sada u vrijeme punog Mjeseca mogu se odvijati neke tajne, nešto će izaći na površinu…

 

Što mogu pojedinačni znakovi očekivati od ovog punog Mjeseca u Biku?

OVAN

Vi, dragi Ovnovi, trebate voditi računa o poslu, financijama i trebate malo usporiti kada je ulaganje u pitanju.

Mnogi Ovnovi brinu o djeci, obitelji i partnerskim odnosima pa bi bilo dobro da se malo više usmjerite ka sebi. Financije su već u posljednjih deset dana vrlo aktivne.

BIK

Kod vas se događa pun Mjesec pa će na vas vršiti pritisak da se istaknete u prvi plan u masi ljudi.

Mnogi Bikovi sada trebaju voljeti i cijeniti druge dok sebe guraju u prvi plan. Vi i vaš partner možete imati konflikte, jer mu se ne sviđa vaš pristup i egoistično ponašanje.

BLIZANAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju duhovnosti, mentalnog sklopa, izolacije pa možete upasti u duboke analize i željet ćete spoznati i saznati što se događa ispod površine.

Odvijati će se duboke mentalne transformacije.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj kući prijatelja, planova, želja i nadanja pa će biti lijepih događanja, a pojedini Rakovi mogu dobiti i nagrade za svoje zasluge.

Lijepa podrška od djece i partnera u ljubavi je jako naglašena.

LAV

Ovaj pun Mjesec se događa u vašem polju karijere pa se trebate posvetiti poslu i uživati jer je vrijeme za uspjeh.

Budite strpljivi jer sada možete dospjeti i u centar pažnje. Mnoge oči će biti uprte u vas pa budite odmjereni i čuvajte se svađa i brzopletosti.

DJEVICA

Kod vas se, drage Djevice, događa pun Mjesec u polju filozofije, viših spoznaja i putovanja.

Vaš partner nikako da nađe jedan interes i krene tim putem, ali vi ste već duboko zaronili u sebe i krenuli u nove avanture. Uspjeh je siguran.

VAGA

Kod vas se, drage Vage, ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju što je polje imovine, podrške i intimnih odnosa.

Mnoge Vage će dobiti podršku i intimnu potvrdu da je sve dobro što će vam donijeti dodatni mir. Pojedine Vage će imati razgovor s partnerom što je čije i podjelu imovine.

ŠKORPION

Kod vas se, dragi Škorpioni, ovaj pun Mjesec događa u vašem polju partnera, bilo u ljubavi ili poslu. Moguća je potreba za partnerima da biste bili sigurni. Pojedini Škorpioni mogu sklapati ugovor s poslovnim partnerom.

Potrebno je da se čuvate i pazite što pričate da ne bude loše po vas. Provedite vrijeme s vašim voljenim osobama.

STRIJELAC

Kod vas se, dragi Strijelci, ovaj pun Mjesec događa u vašem polju posla, zdravlja i svakodnevnih radova. Svakako bi trebali ojačati svoje zdravlje, a ako nemate posao sada da ga potražite.

Svi koji imaju posao sada mogu planirati i raditi na tome kako da ga uvećaju. Pokrenite vašu kreativnost.

JARAC

Kod vas se, dragi Jarci, ovaj pun Mjesec događa u vašem polju romantike, kreativnosti, ljubavi i djece što može biti aktivno u ovim danima.

Dosta ste se davali, sada je vrijeme da uživate sa svojom djecom i u ljubavi s partnerom. Slobodnima je ljubav na pomolu.

VODENJAK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju obitelji i okruženja pa ako ste do sada bili zauzeti karijerom, sada se vraćate i spoznajete koliko je važna obitelj.

Pojedini Vodenjaci bi mogli uploviti u bračne vode, ako su već neko vrijeme zadovoljni i sretni sa svojim partnerom.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u polju komunikacije, veza i rodbine pa komunicirajte glasno i jasno.

Vrijeme je da se pokrenete, kako s druženjem tako i sa zaostalim obavezama. Svrsishodno je da sve iskomunicirate ili da odete na kraći put.

Željka Knežević/samoozena.com