Pun Mjesec 01.10.2020.


Prognoza za sve znakove Zodijaka

Created by Kjpargeter – Freepik.com Background image created by Kjpargeter – Freepik.com

Sada je pravo vrijeme da pokrenete nešto što vas dugo muči, jer će ovaj pun Mjesec obasjati sve i pokazati vam put. Prepustite se toj energiji da vas pročisti kako bi pokrenuli novi životni put. Iako su teški aspekti mi možemo mnogo iz njih naučiti i steći nova iskustva. Nema potrebe opirati se promjenama, prihvatite ih.

Ovo je prvi pun Mjesec u Ovnu i kako je Ovan prvi znak, a njegov vladar Mars retrogradan i u kvadratu sa Saturnom i Plutonom, onda se trebamo čuvati. Naši trenutne probleme obasjava pun Mjesec pa ipak ne nalazimo rješenje, jer nam je još nešto nedostupno.

Mnoge osobe će osjećati promjene oko sebe, ali nikako da vidite što je to, a ipak se događa. Moguće je da neke maske padnu i neke tajne procure. Mnoge osobe će imati potrebu da se riješe prošlosti i okrenu novu stranicu pa krenu novim životnim putem.

Sada je pravo vrijeme da pokrenete nešto što vas dugo muči, jer će sve ovaj pun Mjesec obasjati i pokazati vam put. Nema potrebe da se opirete promjenama već ih prihvatite. Uran i Merkur će praviti opoziciju pa su moguća iznenađenja koja se mogu dogoditi kao grom iz vedra neba.

Sada trebate shvatiti da se nešto treba završiti ili srušiti da bi se sazidalo nešto novo bez žaljenja za starim i prošlosti. Iako će ovaj pun Mjesec djelovati kaotično on ima i dobre osobine da izbaci iz nas sve što nema svrhu pa se možemo osjećati bespomoćno, uznemireno, bijesno, ratnički nastrojeno.

Prepustite se toj energiji da vas pročisti da bi pokrenuli novi životni put. Iako su teški aspekti mi možemo mnogo iz njih naučiti i steći nova iskustva.

Što pun Mjesec donosi pojedinačnim znakovima?

OVAN

Dragi Ovnovi, pun Mjesec kod vas donosi veliku energiju koju možete iskoristiti da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja.

Kako vaša planeta Mars je u vašem znaku retrogradna i u kvadratu sa Saturnom i Plutonom, vi onda možete uložiti dosta truda i razuma u vaše polje karijere i izboriti se za bolju situaciju na poslu. Vaša hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba zamijeniti opreznost  i zauzimanje razumnijeg stava.

BIK

Dragi Bikovi, uslijed velike zauzetosti rada i rutine vi se sada želite osamiti i malo izolirati da bi napunili baterije. Mnogi Bikovi bi mogli doći do dubokih događanja i ne gledati površinu. Svakako bi trebali s partnerom biti otvoreni i saznati ima li on osjećaje kao i vi.

Intima s partnerom je jako bitna pa vam može dati polet i optimizam, dok poslovno treba malo obratiti pažnju na neku konfliktnu situaciju. Budite oprezni na poslu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama su bitne potvrde od grupnih aktivnosti i prijatelja da bi ostali na vašem godišnjem vrhuncu uspjeha. Mnogi Blizanci mogu dobiti novac koji je zarađen vašim osobnim radom.

Prijatelji su vam naklonjeni pa je teško da i vi ostanete ravnodušni. Pojedini Blizanci mogu imati stres od partnera ili djece. Neki mogu ući u novu vezu ili ako ste već u vezi onda u neke nove emotivne tokove i promjene u istoj vezi.

RAK

Dragi Rakovi, ne smijete  biti sebični, potražnja za poslovnom sigurnosti vam sada može biti preokupacija. Karijera dolazi do izražaja, a vas svi vide, jednostavno ste dospjeli u centar pažnje. Vrijeme je da se pokažete u najboljem svjetlu gdje možete dobiti iznenadnu priliku kada je posao i karijera u pitanju.

Postanite svjesni svoje snage, a velikodušnost rješava sve probleme. Podržite druge da bi i vi bili podržani kada vam bude potrebno. Od svojih bliskih, jedna osoba vas može dovesti do stresa pa pripazite i postupite razumno.

LAV

Dragi Lavovi logika vam u zadnje vrijeme nije puno pomogla pa sada pronađite vjeru u drugoj filozofiji, vjeri, nadi, optimizmu. Sada bi trebali krenuti optimistično s vjerom u sebe bez obzira na to što još postoji inertnost.

Posvetite se obitelji, djeci. Netko od susjeda ili neki član obitelji vam može prirediti neki stres. Ne stresirajte se već se posvetite svom zdravlju i prehrani.

DJEVICA

Drage Djevice, vi sada razrješavate što je vaše, a što nije pa ako nekome nešto dugujete, sada je vrijeme da to regulirate i napravite balans. Sve se svodi na novac i zaradu pa se neke Djevice mogu i zadužiti.

Moguće je da vam je bitna podrška od partnera ili da uđete u izazov intime, područje ljubomore ili da jednostavno želite biti dominantni u emotivnoj vezi. Što se tiče stresa to možete očekivati od partnera ili obitelji pa čak i od većeg troška novca.

VAGA

Drage Vage,  polje osobnih i poslovnih partnera sada je obasjano punim Mjesecom, a od vas se traži da napravite balans da ne dođe do konflikta. Neke tajne i ljubomorni ispadi sada se mogu događati u obitelji i s partnerom.

Da bi izbjegli konflikte potreban je kompromis, razumijevanje i podrška partneru, dok stres možete očekivati  od nazovimo  prijatelja ili neko preko interneta.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vrlo je bitno da popravite poslovnu sferu ili zdravlje. Svakako da je bitno ako nemate posao da ga potražite, jer sada je moguće i da ga nađete. Za zdravlje, vama je bitna maštovitost, unutrašnja kreativnost i fizička aktivnost.

Svakako da se događaju izazovi u komunikaciji i neke jake komunikacije s jednom osobom koja vas ne ostavlja ravnodušno. Moguće je da sve negativnosti isplivaju i da netko iz vaše profesije vam donese nervozu pa je najbolje da se ne ljutite već da budete dobrodušni.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se događaju promjene u polju djece, zabave, kreativnosti pa želite da se posvetite djeci i partneru ako ga imate. Veliki izazov možete osjetiti kroz jačinu vaših emocija i pojavu neke osobe u vaš život koja ostavlja dubok dojam i koja će vam se jako svidjeti.

Svakako podržite vama drage osobe i ljude kojima je podrška potrebna da bi se energija podrške i vama vratila od nekoga kada vam to bude potrebno. Kada je stres u pitanju može stići od stranca ili inozemstva.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u polju obitelji pa tu pronalazite utočište i mir. Sada možete shvatiti da nije najbitnija karijera i uspjeh na poslu da ima ljepših događanja. Pojedini Jarci bi mogli i zasnovati zajednicu s partnerom ili ući u brak.

Neki koji su već u partnerskim odnosima sada mogu biti na testu jer se može pojaviti osoba koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Sada je bitan balans između karijere i doma, a stres može doći zbog novca tj. duga.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vi trebate malo više posvetiti pažnju komunikaciji s okruženjem i općenito s papirima, porukama, viđanjima itd. Bitno je da kontaktirate ljude koje niste odavno imali prilike čuti ili ste zaboravili nešto napraviti.

Što se tiče filozofije i duhovnosti sada bi trebali i na tome malo poraditi. Družite se, putujte , idite na predavanja, učlanite se u neke grupe da bi unijeli sebi mir i balans, radite nešto što vas ispunjava. Pazite kada su komunikacija i ugovori sa strancima ili stranim firmama u pitanju, jer može doći do stresa.

RIBE

Drage Ribe, vaše financije i vaše potrebe su došle na red pa izaberite što vam se sviđa i što volite. Ovaj pun Mjesec vam donosi odlučnost i podrška zvijezda vam daje tu mogućnost da pobijedite konkurenciju. Ulažite u djecu i pomažite im.

Mnoge Ribe su dale naglasak na rad i financijski  napredak. Moguće je da podignete kredit ili posudite novac za vaše ciljeve i projekte. Mnogi strahovi mogu izbiti na površinu. Stres vam može doći od duga koji nije naplaćen ili intimnih odnosa koji nisu sigurni.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *