Prvi proljetni mlad Mjesec u Ovnu 12.04.21.


Horoskop za sve znakove Zodijaka…

Foto: pixabay.com

U Ovnu za vrijeme mladog Mjeseca imamo Veneru, Sunce, Merkur i Kiron koji su u raznim aspektima s drugim planetima koje nam daju velike mogućnosti i preokrete. Možemo jako osjećati svoje vrijednosti i energetsku podršku da sve što pokrenemo je ono pravo za nas. Sve što pokrenemo će se razvijati, a kulminacija će dati rezultate u listopadu/oktobru kada bude pun Mjesec u Ovnu. Definitivno izlazimo iz teškog i mračnog perioda, neke situacije se završavaju, pronalaze se novi putevi i razrješenje zamršenih čvorova.

Snažna energija se pokreće i velika želja da se pokrene i započne nešto novo. U Ovnu za vrijeme mladog Mjeseca imamo Veneru, Sunce, Merkur i Kiron koji su u raznim aspektima s drugim planetima koje nam daju velike mogućnosti i preokrete.

Unutar nas se sreću nove i stare osobnosti koji još imaju snagu da kontroliraju i analiziraju neku novu, koja tek ima namjeru da se pokrene, a sve to nam oslikava kvadrat Venere i Plutona. Možemo jako osjećati svoje vrijednosti i energetsku podršku da sve što pokrenemo je ono pravo za nas.

Kod pojedinih osoba mogu se javiti neki strahovi iz prošlosti pa kako želite nešto novo dolazi do unutrašnjeg konflikta. Svakako treba krenuti naprijed, jer vas strahovi vraćaju u prošlost pa može prevagnuti da opet ne krenete nekim novim životnim putem. Kod nekih osoba se može događati iznenađujuće lijep novi početak za koji oni jednostavno ne vjeruju da je moguć i da oni nisu vrijedni toga.

Ovi aspekti nam daju hrabrost da budemo što jesmo i da pokrenemo neke nove životne tokove koji se mogu odnositi na ljubav, odnose, posao, financije, novi način prehrane i zdrav način života.

Sve što pokrenemo će se razvijati, a kulminacija će dati rezultate u listopadu/oktobru kada bude pun Mjesec u Ovnu. Definitivno izlazimo iz teškog i mračnog perioda, neke situacije se završavaju, pronalaze se novi putevi i razrješenje zamršenih čvorova. Mnoge stvari se pokreću sa mrtve točke i neki novi projekti se rađaju. Velike novosti su pred nama.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što vam može dati želju da se pokažete u novom svjetlu, kako fizički tako i kroz komunikaciju, prezentaciju. Budite oprezni kako se predstavljate drugima.

Ako niste u balansu s partnerom, sada imate priliku da poboljšate odnos. Pojedini Ovnovi trebaju paziti da ih ne ponese strast i uđu u neke nepromišljene afere.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što vas može potaknuti da se malo izolirate i sagledate svoju duhovnu stranu, napunite baterije za neke nove poduhvate.

Moguće je da tražite duševni i emotivni mir. Bitno je da promijenite način komunikacije i pokušate uvažiti interese drugih ljudi. Mogućnost transformacije emocija je velika.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što je vezano za timske i grupne aktivnosti. Vrlo je povoljno da doprete do drugih i pokrenete neke nove poslove. Nije vrijeme da budete fokusirani samo na sebe, jer vam kroz grupno i timsko opredjeljenje dolazi bolji napredak.

Moguće je da niste zadovoljni kada su financije u pitanju pa se to može prenijeti na odnos s partnerom i da bude problema. Uspostavite balans.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem desetom polju što je povezano s profesijom gdje možete biti povećano osjetljivi. Sada vam je prilika da pokrenete neke nove ciljeve i planove.

U društvu je potrebno da iskazujete samopoštovanje i samopouzdanje da bi mogli uspjeti. Moguće je da vas privuče neka osoba iz okruženja dok strasti ključaju. Ipak razmislite ako već imate partnera da ne dođe do skandala.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju pa ako ste zapali u neku rutinu sada je vrijeme da se pokrenete i nešto novo započnete. Krenite u avanturu da bi zadovoljili i nahranili svoju dušu i duh.

Moguće da vas neka duhovnost ili nova filozofija pokrene i preokrene vaš životni put. Kako su strasti aktivne, vi možete imati avanturu s osobom s posla, što nikako nije pametno, ali strast ne bira.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju pa se možete usmjeriti na neke aktivnost, razumijevanje sebe i transformaciju kada je intima u pitanju. Prava je prilika da potražite podršku od drugih ljudi, kako materijalnu, tako i moralnu ili jednostavno da vam ljudi nude neki vid pomoći.

Moguće je da podignete kredit ili izvršite neku transakciju novca. Ako imate partnera intimnost je pojačana. Slobodne Djevice mogu ući iznenada s tek upoznatom osobom u strastvenu vezu pa ipak uključite vaš razum.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u sedmom polju što vam može donijeti početak novih odnosa pa bi bilo poželjno da upotrijebite svoju diplomaciju i moć pregovora. Sada je bitna podrška partnera pa ako ste preosjetljivi i nemate podršku od partnera, sada je vrijeme da se i to popravi i dovede u balans.

Pojedine Vage mogu biti popularne u okruženju i javnosti. Pozitivno je da uključite kompromis s poslovnim ili emotivnim partnerom, dok strasti vas mogu odvesti u neka nova poznanstva i neki novi javni uspjeh.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju što vas može pokrenuti na poslu ili da započnete neki novi posao. Neke navike i svakodnevnica se mogu mijenjati dok je aktivan i novi način prehrane. Posao je u fokusu, sada je sve pozitivno.

Bitno je da u ovom periodu sve dobro izanalizirate, da se neke stvari pomaknu i razriješe bez obzira na ishod. Moguće je da otkrijete neke tajne na poslu dok vam se neka ljubav događa baš preko posla. Čuvajte se nekih manipulacija preko posla i okruženja.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju što budi vaše strasti i romantiku. Iz dubine duše i srca vi želite da vaše želje budu prve. Mnogi Strijelci se mogu zapitati jesu li sretni i rade li sve što ih usrećuje.

Mnoge stvari se mogu riješiti putem dobre komunikacije. Želja za uživanjem, bila ona u ljubavi ili nečem drugom sada može povećati financijske troškove. Uskladite uživanja i izdatke dok imate želju da vam sve bude odobreno i da budete podržani.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem četvrtom polju koje pokreće dom i obitelj pa se i vi pokrenite da nešto realizirate na tom aspektu. Kako vam je bitna obitelj, vaši korijeni i vaša duboki osjećaji, sada dolazite u dodir sa svim što budi najdublju emociju.

Sada možete isplanirati vašu budućnost za duži vremenski period. Povoljno je preuređenje doma, stupanje u brak ili ozbiljnu vezu. Potrebno je napraviti balans između posla i osobnog života gdje treba izbjegavati neke obiteljske manipulacije.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju koje pokreće komunikaciju, učenje i kontakte pa možete pokrenuti neka nova učenja. Sada se uspostavlja neki novi način komunikacije i postajete svjesni drugih ljudi.

Vrlo je povoljno da kontaktirate sve osobe koje želite. Moguće je i nezadovoljstvo komunikacije u vašem radnom i svakodnevnom okruženju. Sada je vrlo bitno da budete razumni pa i da vašu poslovnu komunikaciju držite malo u tajnosti.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u drugom polju pa su sva čula uključena na vlastite i materijalne vrijednosti. Tijekom ovog perioda fokus je u planiranju i raspoređivanju financija. Dolazite do novih otkrića kako da uvećate svoje financije.

Pojedine Ribe će uživati u svim čulima i ovozemaljskim zadovoljstvima. Može se dogoditi da zbog novca imate loš odnos s obitelji i djecom pa se potrudite da sve bude u balansu. Čuvajte se manipulatora.

Sretno u novim početcima i lijepim tokovima!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *