Pripremite se za vladavinu Strijelca…


Razdoblje u kojem krećemo u novu i bolju budućnost!

Foto: pixabay.com

Trenutna vladavina Škorpiona potiče nas da počistimo sve nečistoće, sve ono što smo gurnuli pod tepih, sve ono s čim se dosad nismo imali želje ili hrabrosti suočiti. Nemoguće je više nositi te terete u budućnost. Iskoristite energiju ovog mjeseca kako biste temeljito promijenili sve ono što vam otežava da se kroz život krećete s više lakoće. Pripremite se za vladavinu Strijelca i prosinac, razdoblje u kojem krećemo u novu i bolju budućnost.

Danas, 06.11. Mjesec u Raku postavlja se nasuprot Jupitera, Saturna i Plutona u Jarcu, a u cijelu priču uvlači se i Merkur u Vagi. Izazovni aspekt koji nas suočava s onim što trebamo riješiti već duže vrijeme.

Teme mogu biti vezane uz naše odnose, obitelj, stanovanje pa i posao. Svatko ima svoju priču koja sada traži biti dovršena i posložena na najbolji mogući način za nas.

Venera u Vagi približava se napetom aspektu s Marsom pa u narednim danima budite oprezni i promišljeni u djelovanju kad su posrijedi partnerstva i ljubavni odnosi. Možete se naljutiti, posvađati, a možete i sjesti i razgovarati. Vi birate. I budite jasni sami sebi, kao i drugoj strani.

Sve što se događa za naše je dobro. Pokazuje nam se sve što je bitno. Čiste se najskriveniji zakutci našeg života, a sve kako bi kreirali bolju budućnost.

U svemu što se događa pođite od sebe i pogledajte što možete promijeniti iznutra, kako bi se i vanjski svijet preuredio za vaše najviše dobro.

Pobrinite se za sebe, budite samima sebi podrška, probleme ne doživljavajte fatalno već ih rješavajte s vjerom da okolnosti imaju neki smisao za vas i vaš život.

Trenutna vladavina Škorpiona potiče nas da počistimo sve nečistoće, sve ono što smo gurnuli pod tepih, sve ono s čim se dosad nismo imali želje ili hrabrosti suočiti.

Nemoguće je više nositi te terete u budućnost. Preteški su. I zato iskoristite energiju ovog mjeseca kako biste temeljito promijenili sve ono što vam otežava da se kroz život krećete s više lakoće. Osnažite se, uzmite moć u vlastite ruke.

Pripremite se za vladavinu Strijelca i prosinac, razdoblje u kojem krećemo u novu i bolju budućnost. Na nama je.

U svakom trenutku možemo izabrati hoćemo li se zadržati na istom putu koji nas ne vodi nikud, osim u daljnje probleme ili ćemo promijeniti smjer i stvoriti nešto bolje za sebe.

Pogledajte u svoj život i shvatite na kojem mjestu često padate.

Pogledajte u sebe i zapitajte se što želite da biste bili zadovoljniji.

I sigurno je da može bolje od ovoga što jest.

Uvijek može bolje.

Mi biramo.

Julijana Oremović

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *