Foto: pixabay.com

Sezona Blizanca započinje 20. svibnja/maja. Započet će kad Plejadski portal dosegne vrhunac, a završit će ljetnim solsticijem. Bit će to druga sezona Pomrčine, a tu je i retrogradni Merkur. Ovaj period će biti pravi izazov, ali ćete iz njega izaći snažniji. Blizanci daju prilagodljivost i zato to iskoristite.

Blizanci su prikazani kao dva blizanca. Jedan od blizanaca je smrtan, dok je drugi iz drugog svijeta i on je besmrtan. Zajedno otkrivaju složenost života u višim carstvima i na Zemlji. Njihov zadatak – spajanje zemaljske mudrosti s mudrošću višeg carstva kako bi razumjeli svijet u cjelini.

Blizanci rade sa znanjem i perspektivom. Oni će vam pomoći da shvatite kako koristiti znanje u svoju korist.

Tijekom ove sezone stječete mudrost zvijezda i zemlje i oblikujete svoj život. Možete to nazvati ravnotežom, gdje upijate znanje o zemlji i otvarate se spoznaji neba.

Merkur vlada Blizancima i kad krene retrogradno 17. lipnja/juna, osjetit ćete njegovo djelovanje. Emocije bi mogle biti intenzivne, naročito u odnosima s ljudima koji su nam najbliži. Međutim, ova energija može biti od velike koristi za suosjećanje i ljubav prema sebi. Možete usmjeriti energiju na stvari koje zahtijevaju vaš fokus.

Tijekom tog razdoblja, Venera će se također kretati retrogradno u Blizancima. S obje ove planete koje se kreću retrogradno, komunikacija će biti u fokusu.

Hoćete li govoriti pravu istinu? Hoćete li govoriti jasno i hoćete li razumjeti druge?

Sve će to utjecati na komunikaciju, unutarnju i vanjsku. Može doći do smetnji u komunikaciji i problema u vašim odnosima. Ako morate ići na neki važan i težak razgovor, smirite se i potražite vodstvo Blizanca. Budite prizemljeni.

Budite inovativni u svojoj komunikaciji i na taj način stvorite zdrave priče i odnose među prijateljima i obitelji.

Druženje bi vam moglo pomoći da shvatite i vaše nedostatke u komunikaciji. Blizanci su također prilagodljivi pa će se, ukoliko se vaš stil komunikacije promijeni, drugi ljudi lako prilagoditi.

Mlad Mjesec u Blizancima pojavit će se 22. svibnja/maja. Puno Mjesečeve energije obasjat će nam put. Tu je i pomrčina Mjeseca, koje se odvija u Strijelcu 5. lipnja/juna. U to vrijeme, emocije će vas obuzeti, posebno kad Mars stupi u interakciju s pomrčinom.

Mars donosi mnogo emocija, ali isto tako čini nas otpornima i jakima. Uostalom, to je ratni planet. Dakle, dok pomrčina Mjeseca može biti intenzivna, nakon nje možete iz svega izaći jači.

Sezona Blizanca odnosi se na komunikaciju sa svojim unutarnjim jastvom i razvijanje boljeg komunikacijskog sustava.

S retrogradnim planetama i pomrčinom, ova vožnja može biti teška, ali iz nje možete izaći snažni. Lako se možete prilagoditi zahvaljujući prilagodljivosti Blizanca i zato to iskoristite.

Dajte najbolje od sebe tijekom ove sezone Blizanca. Budite otvoreni i postanite nova osoba.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić