eclipse

Pomrčina Mjeseca dogodit će se na 14. stupnju Strijelca, 05.06. u 21:12. Ova pomrčina će zaista biti intenzivna i jedinstvena. U skorije vrijeme nije se dogodila pomrčina u Strijelcu, a ovo će definitivno biti simbol promjena i napretka. Mars će biti prilično aktivan i zapalit će vatrenu energiju u nama. Emocije mogu lako eskalirati!

Lipanj/jun mjesec donosi period pomrčine, a prva u nizu bit će pomrčina punog Mjeseca 5. lipnja/juna 2020. godine. Ova pomrčina potiče nas da se posvetimo unutrašnjem biću i da probudimo vatrenu energiju koja je duboko skrivena u vašoj duši.

Pomrčina Mjeseca dogodit će se na 14. stupnju Strijelca, što je poznato kao mjesto Velikog privlačenja. Vjeruje se da ovo polje na znaku Strijelca pomaže da privučemo energiju svemira ka sebi, ali još uvijek je njegov utjecaj obavijen velom misterije.

Do sada ste osjetili utjecaj raznih lunarnih i solarnih pomračenja, ali ova pomrčina Mjeseca bit će zaista intenzivna i jedinstvena. U skorije vrijeme nije se dogodila pomrčina u Strijelcu, a ovo će definitivno biti simbol promjena i napretka. Posljednja pomrčina u Strijelcu doodila se u 2010. godini. Zato je važno da razmislite što ste u prethodnih 10 godina naučili i možete li te lekcije ubuduće iskoristiti.

Pomrčine često otkrivaju nove puteve i traže od nas da u pravom smjeru usmjerimo svoje misli i aktivnosti. Sada je pravo vrijeme da neke stvari otpustite ili će se one same od sebe prirodno završiti. Strijelac će pomoći da očistimo naše ideje i uvjerenja kako bismo započeli novo putovanje duše.

Mars će biti prilično aktivan tijekom pomrčine Mjeseca. Budući da je ratnička planeta, ona će zapaliti ratnika i vatrenu energiju u nama. Emocije mogu lako eskalirati, ali moramo ostati prizemni. Ako zaista možemo osluškivati svoje frustracije, možemo steći mnogo mudrosti i razumijevanja. Kada pokušamo razumjeti odakle potječu takve emocije, imat ćemo bolju kontrolu nad sobom.

Svi pokušavamo izbjeći osjećaj krivnje, ali čak i taj neugodni osjećaj ima vam nešto poručiti. Moramo se kontrolirati i slušati te unutrašnje glasove. Oni su ovdje da nas vode. Nemojte pridavati mnogo pažnje negativnim ili štetnim mislima, ali nemojte ih u potpunosti zanemariti.

Pustite ih da teku – neka pronađu svoj put. Kada dostignete pravi uzrok takvih emocija i misli, uspjet ćete ih uravnotežiti, to će ubrzati putovanje vaše duše.

Tama nas može naučiti koliku zapravo vrijednost imaju ljubav i svjetlost. Moramo prigrliti neugodne emocije, poput bijesa, bola i krivnje da bismo bolje razumjeli sebe. Koliko god da su neugodne, ove emocije su također dio našeg životnog iskustva.

Stalno razmišljanje o tome kako da se oslobodimo ovih misli neće biti od velike koristi. Kada ih prihvatimo i suočimo se s njima, otkrit ćemo skrivene dragulje. Jednom kada shvatimo što pokušavaju izraziti, lako ćemo ih pustiti.

Mars pomaže da pronađete taj vatreni plamen u sebi. Vaša moć i svrha usko su povezani s onim što vas pokreće. Kad promatrate pravo i direktno svoje emocije, naučit ćete na koje ključne stvari trebate obratiti pažnju.

Pored Marsa, aktivna je i čarobna Venera koja povećava fokus na emotivne odnose tijekom pomrčine Mjeseca. Oni koji sumnjaju u svoje odnose, sada imaju priliku da pronađu rješenja i odgovore na mnoga nejasna pitanja.

Lunarna pomrčina je tu kako bi nas oslobodila konfuzije i očistila naš um. Dopustite da vam osvijetli i pokaže najbolji put.

Energija pomrčine Mjeseca 5. lipnja/juna bit će u skladu s naredne dvije pomrčine koje će se dogoditi u istom ovom mjesecu. Zato ćemo u lipnju/junu osjetiti energiju ponovnog rođenja kroz razne promjene.

Prije nego što započne sezona pomrčine, svi se osjećamo preplavljeni svojom zbrkom i sumnjama. Sadašnji svijet ne nudi mnogo sigurnosti. Ali sljedećeg mjeseca ćemo steći bolje razumijevanje sebe, svoje sudbine, a također i bolju povezanost s našom dušom.

lovesensa.rs