Foto: pixabay.com

Završavamo treću i posljednju pomrčinu sezone Rak /Jarac. Sada ćemo dobiti priliku za ponovno punjenje baterija. Zvjezdana vrata Sirius, zračit će visokofrekventnu energiju u naša tijela i duše. Iza kulisa postavljaju se stvari za sljedeće poglavlje 2020., ono koje započinje u 9. mjesecu.

Čini se da dobre stvari zaista dolaze onima koji čekaju, jer iako nas možda pomalo umaraju grmljavinske oluje koje uništavaju naše društvene planove, bar ćemo u međuvremenu ugledati nevjerojatan Mjesec. Početkom 7. mjeseca završavamo treću i posljednju pomrčinu sezone Rak /Jarac.

Što je pomrčina grmljavinskog Mjeseca?

To su zapravo dva fenomena odjednom. Prvo, ovaj puni Mjesec je inače poznat kao grmljavinski Mjesec, zbog toga što su grmljavinske oluje toliko česte tijekom ovog mjeseca, a indijanska plemena su ga nazivali rogati Mjesec, zbog toga što mužjaci jelena počinju uzgajati svoje nove rogove u ovo doba godine.

Drugi fenomen je pomrčina Mjeseca. Iako smo svi vjerojatno čuli za puni Mjesec, manje je vjerojatno da smo ikad bili svjedoci penumbralne pomrčine Mjeseca, jer ju je na nebu mnogo teže promatrati nego, recimo, potpunu ili djelomičnu pomrčinu Mjeseca.

Ova vrsta pomrčine nastaje kada Mjesec prolazi kroz Zemljinu djelomičnu sjenu ili penumbru. Tijekom penumbralne pomrčine, Mjesec će potamniti, ali ne u potpunosti pa ga je tako teško uočiti.

Kako se budemo kretali kroz mjesec, osjećat ćemo kao da se stvari smiruju, energija će biti mirnija. Međutim, iza kulisa postavljaju se stvari za sljedeće poglavlje 2020., ono koje započinje u 9. mjesecu.

Kad uđemo u 9. mjesec i budemo prolazili kroz posljednje mjesece u godini, imamo vrlo vatreni i borbeni retrogradni Mars, a čeka nas još pomrčina kad uđemo u 11. mjesec.

2020. je važna godina koja donosi preobražaj pa umjesto da se borite protiv svega toga, otpustite i prihvatite stvari, ako se predate putovanju svog života, stvari će biti malo manje stresne.

7. mjesec, zajedno s 8. mjesecom, daje nam priliku za ponovno punjenje baterija. Zvjezdana vrata Sirius, zračit će visokofrekventnu energiju u naša tijela i duše. Također donosi malo detoks energije i dok će biti potrebno malo pročišćavanja, osjetit ćemo prednosti i lakoću koja dolazi kad otpustimo toksične stvari.

Bit će potrebno neko otpuštanje ili čišćenje, ali osjećat će se zadovoljavajućim i imat ćemo osjećaj da smo napokon došli na pravi put.

Nakon ove pomrčine, imat ćemo nekoliko mjeseci pauze prije nastavka treće i posljednje sezone pomrčine godine u 11. mjesecu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić