Foto: pixabay.com

Mjesec lipanj/jun donosi dvije važne pomrčine – pomrčinu Mjeseca u znaku Strijelca i pomrčinu Sunca u znaku Raka. Ove kozmičke pojave će aktivirati jake energije i mnoge će se stvari u našim sudbinama promijeniti. Ogromna težnja za slobodom i rušenjem granica može donijeti lijepa iskustva, ali i negativne situacije s brojnim posljedicama.

Sunce, Mjesec i znak Strijelca bit će u savršenom skladu tijekom pomrčine Mjeseca, koja će se dogoditi već na početku mjeseca, 5. lipnja/juna, a njegova ključna karakteristika je velika težnja ka slobodi.

Mnogi će tijekom lunarne pomrčine poželjeti srušiti granice i prekršiti pravila. Ova ogromna želja za slobodom može donijeti lijepa iskustva, ali i negativne situacije s brojnim posljedicama. S druge strane, Strijelac je znak snažnih uvjerenja i dobre komunikacije pa ćemo imati volju završiti mnoge stvari koje smo započeli i bit ćemo odlučni u mnogim poslovnim poduhvatima.

Željet ćemo što više upuštati se u diskusije i razmjene mišljenja, a neki razgovori mogu u potpunosti imati utjecaj na nas i promijeniti naš pogled na svijet. Iskoristite moćnu energiju Strijelca kako biste dovršili mnoge projekte i budite uvjereni da će se vaše ideje i trud materijalizirati.

Ipak, pomrčina Mjeseca donosi iscrpljenost na emotivnom planu. Tu nam ponovo može pomoći samouvjeren i optimističan Strijelac koji pomože da pobijedimo oscilacije i turbulentne osjećaje.

Venera je u ovom periodu u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Također, Neptun i Mars formiraju kvadrat s Ribama. Ova teška kozmička aktivnost može učiniti da mnoge stvari izmaknu kontroli. Mars može učiniti da se osjećate frustrirano i uznemireno.

Budite oprezni koje riječi izgovarate i nikako ne donosite impulzivne odluke.

Pomrčina Sunca u Raku

Pomrčina Sunca dogodit će se 21. lipnja/juna u znaku Raka, a u tom trenutku Sunce, Mjesec i Rak bit će u direktnoj suprotnosti.

Rak je emotivan i brižan znak Zodijaka pa ćemo tijekom ove pomrčine biti usmjereni na obitelj i kućne poslove. Ovo je savršen period da riješite obiteljske probleme koji već dugo predstavljaju teret.

Pomrčina Sunca donosi pozitivnu energiju, a još ljepša kozmička iznenađenja očekuju nas zbog njegove kombinacije s Rakom. Koristite ovu energiju da motivirate sebe i prenesete optimizam na članove svoje obitelji.

Energija pomrčine Sunca može vam pomoći da radite na unutrašnjem aspektu vašeg bića. U ovom periodu osvrnut ćete se na prošlost i svoje obiteljske korijene. Željet ćete otkriti što sve utječe na vaše karmičke kodove.

Mnogim znakovima Zodijaka ova pomrčina Sunca u Raku donijet će i završetak nečega što vam je godilo ili što ste smatrali vrijednim.

Zbog toga ne treba očajavati, jer će se otvoriti vrata novih mogućnosti.

Uvijek gledajte na ono ispred sebe i uživajte u svakom trenutku.

lovesensa.rs