Pomrčina i pun Mjesec u Blizancima 30.11.2020.


Tajne isplivavaju na površinu! (Prognoza po znakovima)

Foto: pixabay.com

Mnoge osobe mogu imati sukobe i krize za vrijeme ove pomrčine. Ova pomrčina treba ukloniti nagomilano nezadovoljstvo od prethodnih pola godine. Svakako će najviše utjecati na Rakove, Jarčeve, Blizance, Strijelce, Ribe i Djevice. Mnoge osobe sada mogu doživjeti veliki stres, nesigurnost i napetost pa treba biti pojačan oprez.

Pomrčina se događa na osmom stupnju koji pripada Škorpionu, a kako je Merkur vladar Blizanaca i tranzitira zadnjim stupnjevima Škorpiona, mnoge osobe može vratiti u prošlost i duboka razmišljanja. Nastupa period istine i mnoge tajne isplivavaju na površinu. Ovaj pun Mjesec potiče um, razmišljanja, planiranja i ideje koje mogu biti usmjerene na sljedeću godinu.

Svakako da u ovim danima treba biti oprez u komunikaciji pa nam treba poslužiti narodna poslovica “muk je lijek”, jer su misli i riječi najmoćnija energija pa pazite što pričate u ovim danima pomrčine, par dana prije i poslije. Strogo treba paziti i u prometu. Mnoge osobe mogu imati sukobe i krize za vrijeme ove pomrčine. Ova pomrčina treba ukloniti nagomilano nezadovoljstvo od prethodnih pola godine.

Svakako će najviše utjecati na Rakove, Jarčeve, Blizance, Strijelce, Ribe i Djevice te znakove koji imaju neke planete oko 8 stupnja u natalnoj karti. Mnoge osobe sada mogu imati veliki stres, nesigurnost i napetost pa treba biti pojačano oprezan u komunikaciji i prometu.

Mnoge osobe mogu imati promjene u ljubavnim odnosima, financijama u druženju i svim odnosima općenito. Pojedine osobe koje imaju problema sa živcima sada trebaju pojačano paziti, jer je ovaj pun Mjesec pojačan još i pomrčinom.

Kako će pomrčina djelovati na vaš znak?

OVAN

Dragi Ovnovi, kako se ovo pomrčina događa u vašoj trećoj kući onda trebate paziti na komunikaciju u prometu, sa susjedima, rodbinom, kolegama, suradnicama i svima s kojima ste u nekom kontaktu. Izbjegavajte svaki vid konflikta i pazite da nekog ne uvrijedite.

Mnogi Ovnovi mogu se lijepo družiti ili mogu otputovati. Moguće su napetosti u vezama ili braku i potreba da budete voljeni. Svakako se ispoljava disbalans emotivnom životu.

BIK

Dragi Bikovi, vi možete najviše osjećati ovu pomrčinu kada su financije u pitanju koje se mogu događati par dana ranije ili kasnije. Nikako se ne preporučuje da se zadužujete već da strogo vodite računa o financijama. Iako volite luksuz sada za to nije vrijeme.

Kada je posao u pitanju trebate biti realni i ne gurajte se tamo gdje niste u stanju sve obaveze zadovoljiti. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o školovanju pa bi mogli i pokrenuti nešto.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na vas ova pomrčina dosta jako utječe pa vas može fokusirati na komunikaciju s rodbinom. Neki vid iscjeljenja je također moguć, posebno ako je vaš um otvoren.

Moguće su veće promjene na vašem, fizičkom izgledu načinu razmišljanja i uopće promjenom imidža. Sve se može događati iz vaše intuicije i unutrašnjeg glasa koji sada ne griješi već je pojačan.

RAK

Dragi Rakovi, vama se ova pomrčina događa u vašem dvanaestom polju koje se odnosi na podsvijest, duhovno učenje i tajne. Mnogi Rakovi sada mogu razotkriti i spoznati neke nove stvari . Shvaćate da sve što ste radili više ne funkcionira niti ima neke svrhe za vas.

Pojedini Rakovi mogu saznati za neke probleme koji imaju veze s voljenom osobom ili dragim osobama oko vas tj. vašim bliskim ljudima.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina može odraziti na vaš duhovni život. Mnogi Lavovi mogli bi se zainteresirati za taj životni put. Mnogi Lavovi su usmjereni na želje, planove, prijatelje, ciljeve, jer bi se mogli tu javiti problemi pa nikako ne budite razočarani, jer se pokazuje istina pa sada znate na čemu ste.

Mogući su i neki kvarovi pa se ne trebate živcirati i pitati kako je moguće kada je to nešto kvalitetno. Sve je moguće, dragi Lavovi.

DJEVICA

Drage Djevice, ova pomrčina Mjeseca snažno utječe na vas pa se nemojte iznenaditi ako se krenu događati razne promjene u karijeri kako bolje tako i lošije. Moguće je da vam se promjeni šef ili da dođe do promjene lokacije klada je posao u pitanju.

Neka nova uvođenja zakonskih pravila ili da se prilagodite novim uvjetima posla. Sve što trebate sačuvati u memoriji i računalima osigurajte, jer su mogući kvarovi i da se sve izbriše .

VAGA

Drage Vage kod vas je moguće da se probude mnoge želje, a samim tim i stvori rastresenost. Kako ova pomrčina pada u vašu devetu kuću putovanja, neke nove filozofije, učenja, stranaca i drugih religija pa neka vjerovanja se mogu naći na testu.

Vaši odnosi sa svima mogu biti na testu. Pojedine Vage će odbaciti ili izmijeniti neka svoja vjerovanja. Moguće su promjene i u karijeri što dosta ovisi i od vašeg osobnog horoskopa.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kako je ova pomrčina na vašem 8 stupnju onda je jako i događa se u vašoj osmoj kući transformacija, preokreta, prekida da bi nešto novo bilo pokrenuto, jer se svega starog treba riješiti što nije bilo funkcionalno i krenuti kao feniks iz pepela.

Moguće je da budete malo više nervozni oko pomrčine pa se ne živcirajte, jer se događa transformacija na bolje.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se pomrčina događa u vašoj sedmoj kući gdje utječe dosta jako, ali ipak vašu sreću je teško blokirati. Mnogi Strijelci se mogu osjetiti uzbuđeno. Mnoge veze mogu biti na testu kako ljubavne tako i poslovne.

Kako je vaše polje duhovnosti jako, onda je pred vama jedan duhovan mjesec i vaša moćna energija u proučavanju i duhovnosti. Vaši snovi vas mogu usmjeriti, a kreativna energija vam može dati neke nove životne tokove.

JARAC

Dragi Jarci, vi možete osjećati snažan utjecaj već prije par dana i poslije pa kako se pomrčina događa u vašem šestom polju,  moguće su promjene na radnom mjestu u svakodnevnom  i u zdravstvenom životu.  Moguće je da vi poželite promijeniti posao ili vas jednostavno okolnosti na to navedu.

Moguće je da se stvari ne odvijaju kako ste vi osmislili, već da bude prepreka na putu do cilja. Svakako da će sve to biti savladano i da vi na kraju završavate s pozitivnim ishodom. Jarci koji su šefovi sada se mogu suočiti s nezadovoljstvom svojih radnika pa i tu obratite pažnju.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem petom polju, što može donijeti promjene s djecom u ljubavi s braćom, sestrama, na putovanju . Potrebno je da promijenite neke poteze da bi bilo bolje u budućnosti.

Pojedini Vodenjaci mogu biti uznemireni zbog svoje djece ili u ljubavi. Svakako, bilo dobro ili ne, vi možete sagledati što i kako radite pa da promijenite i nešto novo pokrenete, da bi bilo bolje vama i svima oko vas.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj četvrtoj kući obitelji, doma, vaših korijena pa možete biti zabrinuti na tom životnom aspektu. Budite dobri prema roditeljima i strpljivi kada je obitelj u pitanju.

Moguće je da poželite i neku veću promjenu na svom fizičkom izgledu. Dobro razmislite da se poslije ne pokajete. Izbjegavajte se prezentirati kao da vi sve najbolje znate da ne dođete do neugodnih situacija. Pazite na svoje najbliže.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *