Foto: pixabay.com

Cijeli mjesec će biti obojan jednom lijepom i dosta stabilnom energijom. Mars će nam donijeti bolju energiju, Venera donosi više ljubavi i pozitivniji unutrašnji osjećaj, a planete u znaku Jarca stabilnost na poslovnom planu. Da, izgleda kao da početak ove godine dosta obećava!

 

U siječnju/januaru smo u totalnoj dominaciji Jarca – u njemu se nalaze Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton. U znaku Vodenjaka je Venera, u znaku Riba Mjesec i Neptun. Uran je retrogradan u znaku Bika, a Mars se nalazi u znaku Škorpiona.

10. siječnja/januara imamo pun Mjesec i pomračenje u znaku Raka. Ovo je prvo od šest pomračenja Mjeseca i Sunca koje nas očekuje tokom 2020. godine i najavljuje velike preokrete i novu fazu koja je pred svima nama.

Kao i uvijek u danima oko punog Mjeseca moguća je pojačana nervoza i napetost i nije dobar trenutak za donošenje važnih odluka, pogotovo onih koje donosimo impulzivno.

Emotivno se možemo osjećati loše, istrošeno i nezadovoljno, a treba obratiti i posebnu pažnju na obiteljske odnose i relacije, pošto to može biti mjesto sukoba. Problemi s roditeljima ili zabrinutost zbog njih.

Odmah sljedećeg dana Uran u znaku Bika kreće direktnim hodom. Planet preokreta, revolucije, promjena, nepredviđenih i neočekivanih događanja, ali i planeta stresa i nemira sprema se da nam začini ove siječanjske/januarske dane. Želja za promjenama u narednom će periodu jačati.

13. siječnja/januara Venera prelazi u znak Riba. Znak Venerine egzaltacije – pa je pred nama period s mnogo tajni, mnogo zakulisnih ljubavnih (i ostalih) događanja, period pojačane romantike, idealizma, sanjarenja, platonskih ljubavi …

14. siječnja/januara Merkur prelazi u znak Vodenjaka, a od 20. siječnja/januara i Sunce – vrijeme je za nove ideje, za kreativnost, za više društvenosti i kontakata, za širenje kruga prijatelja i poznanika.

U noći između 24. i 25. siječnja/januara, očekuje nas i mlad Mjesec u ovom znaku.

Cijeli mjesec će biti obojan jednom lijepom i dosta stabilnom energijom.

 

Mars će nam donijeti bolju energiju, Venera donosi više ljubavi i pozitivniji unutrašnji osjećaj, a planete u znaku Jarca stabilnost na poslovnom planu. Da, izgleda kao da početak ove godine dosta obećava.

Šteta je što će samo početak biti tako opušten – ipak je 2020. spremila i nekih ne baš ugodnih iznenađenja za nas, ali o tome ćemo kasnije, kada bude vrijeme za to.

Do tada – uživajte u lijepim siječanjskim/januarskim danima. Malo opuštanja nam je svima potrebno – da se odmorimo i napunimo baterije za prolazak kroz ostatak godine.

novosti.rs