Foto: pixabay.com

S novom godinom stižu nam i brojna planetarna događanja zahvaljujući kojima ćemo konačno biti u stanju preuzeti kontrolu nad svojim sudbinama. Poznati svjetski astrolog Oscar Cainer najavljuje da bi se trebali dobro pripremiti za nova kozmička događanja koja će u potpunosti transformirati naše živote.

Sudeći prema astro prognozama uskoro će se na nebu dogoditi rijedak fenomen – Saturn, poznat kao kozmički učitelj, će se poravnati zajedno s Plutonom, planetom koja predstavlja skriveni preobražaj.

Konjukcija Saturna i Plutona će se dogoditi sredinom siječnja/januara, a ona se inače javlja svake 34 godine, što govori koliko je ovo rijedak i značajan događaj. Osjetit ćemo brojne promjene, poput nadilaženja dosadašnjih granica i odbacivanja starih obrazaca ponašanja (na mentalnoj, emocionalnoj i financijskoj razini).

Značajno događanje će se odigrati u isto vrijeme, točnije 10.01.2020., kada se Sunce i Mekur približavaju pomrčini Mjeseca, a veliki broj planeta pozicionarnih na nebu imat će magičnu moć da mijenjaju svijet.

Zato, dobro zapamtite ovaj datum jer će službeno biti otpočet značajan period transformacije za sve nas.

Ovo neće biti jedini veliki astro događaj u 2020. godini , jer će se pored toga odigrati još dvije konjukcije uključujući planete Saturn, Pluton i Jupiter, a svaka od njih djelomično utječe na poziciju moći. Bilo da je riječ u vladi ili financijskom sektoru, možemo očekivati iznenadne promjene.

Ove konjukcije također najavljuju da ćemo tijekom narednih godina morati preuzeti veću odgovornost za svijet i dobro se pripremiti za konstantan napredak.

Marsova ravnodnevica (ekvinocij), trenutak kada se Sunce nalazi točno nad ekvatorom te planete, predstavljat će glavni astrološki događaj godine.

Kako Saturn bude ušao u Vodenjaka, što će se dogoditi u periodu oko ravnodnevnice, pokrenut će se novi tehnološki val, nalet energije koji je fokusiran na otkrića i revoluciju. Tijekom ovog perioda kreativno razmišljanje može dovesti do bolje komunikacije i nove suradnje kao i proboj na polju znanosti.

Rijetka pomrčina Sunca u lipanjskom/junskom solsticiju (kratkodnevnica) je također jedan od značajnijih događaja u 2020. Energija će tada proći kroz jedan od najspiritualnijih centara, mistični i magični Tibet.

To znači da će planete izvršiti svoj utjecaj i “otključati” misterije života, mudrosti i tajne drevnih civilizacija, što će svima kolektivno pomoći da pronađemo bolji način života.

Kako se bližimo kraju 2020, Jupiter će ući u Vodenjaka i donijeti pravdu i red na zemlji.

novosti.rs/telegraf.rs