Foto: pixabay.com

Merkur i Pluton stupit će u sukob 25. srpnja/jula. Ovaj aspekt imat će vrlo blagotvoran efekt na naš uspjeh u područjima za koje su ove planete odgovorne: komunikacija, financije i rad. 28. srpnja/jula Jupiter prelazi u znak Vodenjaka, a Merkur u znak Lava. Naša svijest će se početi oslobađati predrasuda.

Evo koji dani će biti najsretniji i najpovoljniji za ljubav, posao, novac i ostvarenje želja!

07. srpanj – Magičan dan ostvarenja želja, dani ogledala

“Dani ogledala” su vrlo povoljni dani. Ovog dana očekuje nas energija dvije sedmice – niz 7-7 ima izuzetno harmoničnu, lijepu i romantičnu energiju. Ovo je dan sreće i dobrog raspoloženja.

Možete sigurno poduzimati nove stvari ili se opustiti bez razmišljanja o bilo čemu.

Vrlo je važno da ne klonete duhom i borite se za svoje mjesto pod Suncem.

09. srpanj – Maksimalni protok srpanjskih/julskih pegazida

Srpanjski pegazidi su jedan od najuočljivijih meteorskih pljuskova, odnosno kiša zvijezda padalica. Činjenica je da se njegovi meteori kreću ogromnom brzinom od oko 70 kilometara u sekundi, ali im je sjaj izuzetno lijep.

S astrološke točke gledišta, ovaj dan će biti izuzetno povoljan, jer će nam maksimum ovog potoka otkriti važne tajne.

Mnogi ljudi će naučiti nešto što će u potpunosti promijeniti njihovu predstavu o određenim događajima, osobama ili životu općenito.

22. srpanj – Prelazak Venere u znak Djevice i suprotstavljanje Jupiteru

Venera na ovaj dan prelazi u znak Djevice. Ovo nije njegov najbolji položaj, ali generalno, takav prijelaz će blagotvorno utjecati na našu energiju. Bit će to povoljan dan, jer se u Lavu Venera osjećala mnogo gore.

Činit će se da će baciti okove i pomoći vam da učinite to isto. Suočavanje Venere i Jupitera također je izuzetno uspješan aspekt.

Ova dva događaja će se dopunjavati vrlo blagotvorno.

25. srpanj – Merkur se suočava s Plutonom

Dvije najudaljenije planete stupit će u sukob 25. srpnja. To znači da će se nalaziti na suprotnim stranama Zemlje.

Ovaj aspekt imat će vrlo blagotvoran efekta na naš uspjeh u područjima za koje su ove planete odgovorne: komunikacija, financije i rad.

Takav događaj se ne događa često pa možemo reći da je ovo jedan od najboljih dana za rad i financijske aktivnosti čitavog ljeta, a o srpnju/julu da i ne govorimo.

28. srpanj – Promjena znakova Jupitera i Merkura

28 srpnja Jupiter prelazi u znak Vodenjaka. Nova povijest započinje u povijesti ovog planeta, a samim tim i u našoj povijesti. U Jarcu je energija Jupitera bila još teža nego obično, ali 28. srpnja/jula postat će lakša i manje “viskozna”.

Naša svijest će se ovog dana početi oslobađati predrasuda. Isti dan se može smatrati povoljnim za nove poslove i nova poznanstva. Također, Merkur će 28. izvršiti prelazak u znak Lava.

Ovo će također biti povoljan događaj. 28. srpnja povećat će se naše samopouzdanje.

Ovaj planet će vam pomoći da razumijete što zaista želimo od života. Bit će moguće ići na duga putovanja, upoznavati nove ljude.

sensa.mondo