Foto: pixabay.com

Mlad Mjesec ne donosi buru emocija, već pomaže da se suočimo na pravi način sa svojim osjećajima. Napokon smo slobodni i spremni da otvorimo srce i naučimo kako da razvijemo božanstvenu empatiju.

Prvi mlad Mjesec u 2020. godini donijet će nam magične promjene, a 24. siječnja/januara pojavit će se u znaku Vodenjaka.

Sunce i Uran od 22. siječnja/januara kreiraju kvadrat koji će utjecati na energiju mladog Mjeseca. Uran je vladar Vodenjaka pa će u spoju s ovim maštovitim znakom mlad Mjesec donijeti intezivnije emocije.

Pored toga što mlad Mjesec označava transformaciju i novi životni ciklus i Uran donosi vrtoglave promjene na mnogim životnim poljima.

Mnoge emocije koje ste potiskivali u prethodnom periodu sada izlaze na površinu. To neće biti negativno saznanje, već jedinstvena prilika da razumijete svoje srce i shvatite kako se trenutno osjećate.

Mlad Mjesec ne donosi buru emocija, već pomaže da se suočimo na pravi način sa svojim osjećajima. Napokon smo slobodni i spremni da otvorimo srce i naučimo kako da razvijemo božanstvenu empatiju.

Na početku 2020. godine tranziti planeta potiču nas da budemo otvoreniji, da iskrenije volimo i postanemo empatični prema sebi i drugima.

U ovom periodu uspjet ćete negativne osjećaje, samokritičnost i osuđivanje ublažiti pozitivnim vibracijama i tako pročistiti svoje srce od toksičinih emocija.

Kada ste grubi, egoistični i negativni, život vam vraća istom mjerom. A kada ste nježni i suosjećajni, vaše srce se otvara i Univerzum vam šalje predivna čuda.

Njegovo veličanstvo zvano Mjesec razumije da nije uvijek lako biti usmjeren na prave životne vrijednosti. Kao što Mjesec mijenja svoje faze, tako i vaša duša tijekom života prolazi kroz periode otvorenosti i zatvaranja, svjetla i mraka.

Zato nas mlad Mjesec u Vodenjaku uči što je to sloboda emocija, odnosno pomaže da negativno otpustimo, a otvorimo dušu za dobre osjećaje.

Noć 24. siječnja/januara je idealna prilika da iskoristite magiju koju donosi mlad Mjesec u Vodenjaku  i da pošaljete Svemiru dobre vibracije koje će vam se trostruko vratiti u budućnosti.

Aktivirajte svoju srčanu čakru, srušite barijere i riskirajte za sreću – to je poruka koju vam danas šalje mlad Mjesec!

lovesensa