Foto: pexels.com

06. listopada u 13:05 h očekuje nas mlad Mjesec u Vagi. Energija Vage odnosi se na suradnju. Radi se o radu u harmoniji s drugima, s prirodom i cijelim životom. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanje stvari s obje strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života pa svatko dobiva svoj komad kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije pa posebno ga iskoristite za unaprjeđenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

Astrolozi predviđaju da će listopad biti mjesec kozmičkih promjena, a tu energiju donosi nam mlad Mjesec u Vagi koji će osvijetliti našu sudbinu od 06. listopada. Mlad Mjesec donosi element zraka i može biti gorivo za inspirativne ideje i nove načine razmišljanja o životnim stvarima. Jaki element zraka također može pokrenuti vjetrove promjena, vodeći nas da otvorimo svoj um za nove mogućnosti.

Osim Mjeseca, u znaku Vage su Sunce, Merkur i Mars. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanje stvari s obje strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života pa svatko dobiva svoj komad kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije pa posebno ga iskoristite za unaprjeđenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

Na dubljim razinama, energija Vage odnosi se na suradnju. Radi se o radu u harmoniji s drugima, s prirodom i cijelim životom.

Ali, Vaga nas i opominje da se sada ne treba truditi da se svidimo drugima, ne treba se pretvarati i prilagođavati kako bi u ljudima izazvali iskre. Sada je trenutak da se svidite sebi – baš takvi kakvi ste, bez vela zablude.

Mlad Mjesec donosi uvijek fantastično vrijeme za promjene i postavljanje temelja za nove navike pa ako postoje stvari koje više ne funkcioniraju u vašem životu, ovo bi bilo savršeno vrijeme da napravite neke izmjene i unesete više ravnoteže u svoj život. Gdje ste previše davali ili primali? Kako možete promijeniti ovu dinamiku da biste stvorili više ravnoteže i harmonije?

Jupiter, koji trenutno putuje retrogradno u znaku Vodenjaka vrlo je aktivan tijekom mladog Mjeseca u Vagi. Kao planet obilja, podsjeća nas da živimo u svijetu punom mogućnosti i da imamo izbor za sve u životu. Također, ukazuje da u ovom svijetu postoji mnogo nepravdi, ali mi možemo probuditi ljubav u svom srcu i pronaći načine da stvorimo osjećaj ravnoteže iznutra.

Ako smatrate da energija obilja nedostaje u vašem životu, razmislite koliko njegujete i razvijate zahvalnost. Kada ste zahvalni, velikodušni i vjerujete da je sve taman, a i da će doći bolje, onda bolje zaista i dođe.

Ovaj mlad Mjesec je divno vrijeme da se povežete s obiljem, da znate da ste ga dostojni, da ga primite, da se napunite njime, a zatim da ga podijelite s nekim kako bi došlo do te magične ravnoteže.

Istog dana, 06. listopada, kada je mlad Mjesec i Pluton počinje direktan hod i pojačava našu moć, energiju, percepciju. Pluton je planet ponovnog rođenja i transformacije. Ponekad može donijeti duboke i dugotrajne završetke, ali to je samo zato da bismo uzeli ono što je prošlo i prepravili ga u nešto novo.

Pošto je Pluton bio retrogradan u posljednjih nekoliko mjeseci, osvrnite se na vremenski period između listopada 2020. i travnja 2021. Što je nestalo, a što se ponovo rodilo u tom periodu? Kako ste se transformirali?

Kombinacija Plutonove i Mjesečeve energije potiče vas da razmislite o transformacijama u svom životu. Budite ponosni na sebe kada ste otpustili i napustili ono što nije valjalo, a sretni zbog toga što ste imali hrabrosti da prigrlite nešto drugo.

Iskoristite ovaj novi mjesečev ciklus za stvaranje, pozitivne promjene i dupliranje svega što je dobro u životu. Neka magija krene!

sensa.mondo