Od 01.4. do 04.5. zvijezde donose sreću, bogatstvo, ljepotu i obilje….


Uživajte u blagodatima otvaranja srca!

Foto: pixabay.com

Od 01.04. do 04.05. Sunce se poravnava s fiksnim zvijezdama iz sazviježđa Andromeda i donosi nam veliku unutrašnju mudrost, ali i moć manifestacije osobnih želja. U ovom periodu težimo neovisnosti i zvijezde nas motiviraju da živimo samo po vlastitim uvjetima i pravilima.

Od travnja/aprila do svibnja/maja mjeseca, Sunce se spaja s nekoliko fiksnih zvijezda iz sazviježđa Andromeda, što donosi različite, ali lijepe energije, kao i više šansi da uspostavimo odnos s Univerzumom.

U mitologiji Andromeda je bila kćer etiopskog kralja, poznata po svojoj neprikosnovenoj lepoti. Njena majka se stalno hvalila kako je njena kćer ljepša od božanskih nimfi Nereida, što je njih uvrijedilo i zamolile su Posejdona da kazni Andromedinu majku tako što će joj oteti kćer. Andromeda je prema legendi bila zatočenica morskog čudovišta i bila je lancima okovana za stijenu sve dok je nije spasio Perzej. Od tada je doživjela potpunu slobodu.

Baš zbog toga se u astrologiji aspekti s Andromeda sazviježđem tumače kao proces razbijanja vlastitih lanaca i blokada kako bismo pronašli potpuni osjećaj slobode. U ovom periodu, od travnja/aprila do svibnja/maja, težimo neovisnosti i zvijezde nas motiviraju da živimo samo po vlastitim uvjetima i pravilima.

Od 01.04. do 04.05. Sunce se poravnava s fiksnim zvijezdama iz ovog sazviježđa i donosi nam veliku unutrašnju mudrost, ali i moć manifestacije osobnih želja.

Evo koji datumi će biti ključni:

03. i 04. travanj/april – Konjunkcija Sunca i zvijezde Alpheratz

Ovo je najsjajnija zvijezda u sazviježđu i smatra se da donosi sreću, bogatstvo, ljepotu i obilje. Nadahnjuje slobodu, neovisnost i duboko povjerenje našeg unutrašnjeg znanja. Smatra se zvijezdom visokofrekventne energije koja nam također može pomoći da se povežemo sa svojom intuicijom i iskoristimo urođene darove.

Tijekom prvih dana travnja/aprila svi se možemo povezati s ovom energijom slaveći stvari na kojima smo zahvalni, uljepšavajući svoje domove i okolinu i oslobađajući se strahova koji nas sprječavaju da u potpunosti vjerujemo sebi i urođenoj mudrosti koju posjedujemo.

17. i 18. travnja/aprila – Sunce i zvezda Vertek – povežite se sa svojim željama

Sunce se poravnava sa zvijezdom emocionalne snage. Pomaže nam da se povežemo sa svojim osjećajima kako bismo mogli otključati svoje želje i otkriti što je to što zaista želimo. Može nam pokazati za što smo se zaista spremni boriti i koje ćemo korake napraviti kako bismo uspjeli ostvariti svoje snove. Nosi ambicioznu energiju, ali je važno ostati prizeman i pogledati pažljivo u more mogućnosti prije nego što uskočite preduboko.

Sredinom travnja/aprila možemo se povezati s pozitivnijim stranama ove fiksne zvijezde tako što ćemo postati iskreni prema sebi i shvatiti što zaista želimo postići. Budite oprezni s bilo kakvim instinktima i ne žurite naprijed.

19. i 20. travanj/april – Sunce i zvijezda Mirah – Otvorite svoje srce

Sunce se spaja sa zvijezdom Mirah na kraju vladavine Ovna. Mirah nosi lijepu, nježnu i skladnu energiju. Šalje zrake ljubavi, opraštanja i dobrote pravo u naše srce.

Svi se možemo povezati s ovom energijom tako što ćemo otvoriti svoja srca, obratiti pažnju na energiju svoje srčane čakre i sjetiti se moći koje nam donosi ljubav, praštanje i dobrota. Ovo je divna energija pa je pokušajte iskoristiti i uživajte u blagodatima otvaranja srca.

03. i 04. svibanj/maj – Sunce i Almach – Kreativna sila

Sunce dostiže Almach koji označava kreativnu energiju. Budi u nama umjetničku viziju i sposobnosti, ali nas potiče i da probudimo svoje uspavane talente.

Ako tražite kreativnu inspiraciju, povežite se s energijom Almacha u ovom trenutku. Zatvorite oči i svjesno zamislite kako se energija ove zvijezde ulijeva u vaše energetske centre. Bavite se nekim kreativnim projektima, odvajajući vrijeme za pisanje, crtanje, ples, slikanje…

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *