Foto: pixabay.com

Sedmice u ovom periodu mogu mnogo postići, ali samo ako budu dovoljno prilagodljivi i istovremeno odlučni. Predstavnici broja 8 će se morati uhvatiti u koštac s ozbiljnim problemima. Sve ono što su na neki način ignorirali izbit će u prvi plan kao nešto što nikako neće moći ignorirati.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Imate potrebu da napravite nešto veliko i da sklopite nove poslove, a da pri tom nitko ne trpi ni obitelj ni kolege a ni vaše zdravlje. Ovo je mjesec velikih planova, ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi s inozemstvom bit će u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što jeste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete.

Ne možete pobjeći od sebe i svog temperamenta. Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate s onima koji su ispod vaše razine ili s kojima nemate dodirnih točaka. Vrijeme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom i riješite probleme u vezi s nekretninama. U ljubavi možete biti vrlo zahtjevni i prilično nestrpljivi.

DVOJKA

Bježanje od stvarnosti može biti vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo tko može izdržati. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Pretjerana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se događa u životu, bit će od koristi samo umjetnicima.

Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osjećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osjećanima da biste saznali koliko mu je stalo do vas. S novcem ne znate rukovati pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji nadilazi vaše financijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobitci. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz obitelji.

TROJKA

Odlično komunicirate s okolinom, ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzet ćete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudit ćete se da ispunite, što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period tijekom kojeg ćete morati rješavati brojne praktične probleme od financijskih do onih koje se tiču vaših osobnih stvari, poreza, stambenog prostora.

Ako ste u zrelim godinama, suradnici će vas posebno iritirati sporošću i inzistiranjem na nebitnim pitanjima koja mogu sami riješiti. Studenti i đaci će biti prilično u panici da ništa ne znaju, a moguć je odličan uspeh. Ako se bavite sportom, stalno ste u žurbi, pazite da se ne povrijedite. U prometu dobro otvorite oči. Oni koji rade u medijima ili traže posao, naći će ga u marketinškoj agenciji ili u sportskom društvu>

ČETVORKA

Ovo je mjesec kada morate imati čelične živce. Morate se dobro potruditi da biste uspjeli ostati na sadašnjem radnom mjestu. Provokacije na sve strane, vi nestrpljivi, a ambiciozni. Bit ćete podozrivi i nespremni da baš uvijek prešutite. Mnogi vas pokušavaju gurnuti u drugi plan i često će vam se činiti da se držite za slamku.

Ako se namjeravate baviti privatnim biznisom ili imate svoju firmu, potrebno je da budete mnogo odlučniji i da čvrsto stojite iza svojih stavova. Imat ćete potrebu za jakim osloncem, za nekim tko će vam dati koristan savjet, moguće i novac na zajam. Ako namjeravate renovirati stan, pazite koga angažirate, možete biti nezadovoljni krajnjim ishodom. U ljubavi ste posesivni i prilično kritički nastrojeni prema partneru. Ako ste slobodni, bit ćete skloni flertu.

PETICA

Pravite velike planove, ne dozvoljavate nikome da vas ni u čemu ograničava a upravo ćete na sve strane nailaziti na prepreke. Potrebna vam je podrška osoba koje imaju veze s inozemstvom, bit ćete u prilici da razgovarate s onima koji su na daleko većoj poziciji od vas i moći ćete napraviti dogovor o novom poslu. Ovo je mjesec u kojima žene imaju veće šanse za posao, a muškarci za flert.

Pokušajte se zadovoljiti onim što je trenutno moguće i laganim, ali sigurnim koracima krenite ka promjenama kada je u pitanju karijera. Mlađi muškarci će se slagati sa starijim ženama. Osobe istog spola će jedna drugu doživljavati kao rivale. Moguć je poziv za put na kojem možete doživjeti lijepu romansu. Ako ste dugo u vezi, vjerojatno ćete razgovarati o braku ili ako ste od nedavno osnovali zajednicu, o proširenju obitelji.

ŠESTICA

Vrlo naporan mjesec ako ne naučite kako da se obranite od kritika, čak i vaših najbližih. Možete biti pretjerano osjetljivi na sve što vam ne odgovara, na promjenu radnog mjesta čak i nabolje. Skloni ste stresu i sitničarenju. Može vam se učiniti da vam mnogi nisu naklonjeni zbog bilo koje primjedbe na vaš račun. Potrudite se da napravite nekakvu promjenu u svom svakodnevnom životu. Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima, naročito ako nemate dobru kondiciju.

Mnogi će željeti da se presele u drugi stan ili čak u drugo mjesto. Ljubavni izazovi će za vas biti veliki, naročito će mlade dame Šestice biti meta sredovječnih iskusnih zavodnika. Mjesec je pogodan za ulaganje novca u stvari od vrijednosti. Možete dobiti vrlo vrijedan poklon, nakit, nekretninu ili automobil. Obratite pažnju na manje zdravstvene tegobe.

SEDMICA

Evo mjeseca u kojem možete mnogo postići, ali samo ako budete dovoljno prilagodljivi i istovremeno odlučni. Zaboravite na svoje planove, želje, ideje, snove. Završite sve što je odavano trebalo. Ako treba, stavite točku na sve što nije funkcioniralo, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom odnosu. Najbolje će proći oni koji budu krajnje praktični i spremni da slušaju druge. Žene će vam biti od velike koristi.

Dugogodišnji obiteljski prijatelji također će vam se naći pri ruci kada budete u dilemi kako da postupite. Netko iz vaše obitelji vjerojatno mora na put, a vas će to iz nekog razloga pomalo zabrinuti. Nemojte se pretjerano opterećivati strahom od neuspjeha ili od mogućnosti da ne stignete u roku ispuniti ono što ste preuzeli kao svoju obavezu. Članovi obitelji neće imati mnogo razumijevanja za vas, ali će očekivati da vi imate za njih.

OSMICA

Predstavnici vašeg broja će se morati uhvatiti u koštac s ozbiljnim problemima. Sve ono što ste na neki način ignorirali izbit će u prvi plan kao nešto što nikako nećete moći ignorirati. Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima ako vam to nikako ne odgovara. Neke vanredne okolnosti mogu iskrsnuti kao neminovnost i vi ćete uspjeti uklopiti se u tok događaja samo ako budete spremni i na neku vrstu žrtve, naročito za svoje bližnje.

Mogući su manji zdravstveni problemi, posebno uslijed udaraca ili povreda. Pazite se u prometu. U ljubavi nećete biti naročito maštoviti niti spremni na ustupke, naročito ako ste muški predstavnik ovog broja.

DEVETKA

Dinamičan mjesec pun raznih obrta, putovanja, planova koje vjerojatno nećete moći ispuniti ili koje ćete željeti mijenjati ako pomislite da vam netko drugi režira život. Potreba za maksimalnom slobodom bit će ono što će vas činiti buntovnikom koji sam sebi pravi stres željom da u svakoj situaciji dominira. U ljubavi ćete biti vrlo nestalni, moguće i jako zaljubljeni, skloni flertu.

Ako ste u stalnoj vezi ili braku s nekim parnim brojem, pokušat ćete biti što je moguće češće odvojeni od partnera pod raznim izgovorima.

Mnogi će promijeniti posao ili će naći neki dodatni izvor prihoda. Mogući su dobitci u igrama na sreću. Pazite se oštrih predmeta, možete se povrijediti uslijed nesmotrenosti i zbog žurbe. Ako ste mladi, možete očekivati uspjeh u sportu ili umjetnosti.

conopljanews