Foto: pexels.com

Peticama će ovo biti uzbudljiv mjesec u kojem će prvenstveno biti okupirani svojim financijama, ali je moguća i neka strastvena avantura. Devetke mogu očekivati mnogo novih susreta i poznanstava s osobama koje će ih na prvi pogled oduševiti.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

U ovom mjesecu morate malo usporiti u svemu. Ne smijete se nervirati, potrebno je da imate strpljenja i za one s kojima inače teško nalazite zajednički jezik ako vam je to u interesu, jer postoji mogućnost da sami sebi napravite medvjeđu uslugu tražeći pravdu na pogrešnom mjestu. Prema pretpostavljenim nemojte biti arogantni i nemojte isticati svoju sposobnost, mudrost i inventivnost, to će ih iritirati.

Problemi koji se odnose na dom i obitelj izbijaju u prvi plan i vi ćete ih vjerojatno rješavati uz dosta lakoće, posebno ako se oslonite na savjete starijih žena iz obitelji. Tijekom ovog mjeseca možete poželjeti riješiti stambeno pitanje ili kupiti neku nekretninu. Pozabavite se renoviranjem stambenog ili poslovnog prostora.

DVOJKA

Ako želite postići cilj morate imati dosta živaca, a to je ono što će vam nedostajati. Skloni ste promjenama raspoloženja, naročito pod utjecajem jedne Trojke ili neke Jedinice. S neparnim brojevima nećete moći baš sačuvati novac za nešto što ste planirali kupiti. Moguće je da ćete odlučiti potrošit ga na neko putovanje. Čuvajte se provokacije jedne Petice, nemojte se ljutiti bez potrebe na one koji će vas poticati da budete uporni u ostvarenju svojih planova.

Stalni partner može biti s razlogom ljubomoran i vjerojatno nema mnogo povjerenja u vas jer ste skloni koketiranju. Isti je slučaj i s nekim tko bi vam želio prići. Zbunjujete ljude čestim promjenama raspoloženja i ako ste žena, djelujete fatalno i u stanju ste zavesti koga želite, a ako ste muškarac, možete biti skloni paralelnim vezama.

TROJKA

Predstavnici vašeg znaka uglavnom spadaju u vesele i nepouzdane, ali sada ćete morati pokazati i dokazati, kako kolegama tako i obitelji koliko se mogu na vas osloniti. Možda ćete povremeno biti skloni panici ili će vam se činiti da vas mnogi kritiziraju bez razloga, vaša preosjetljivost bit će izrazito naglašena, ali ćete biti spremni i da u mnogim situacijama reagirate mnogo staloženije nego što biste inače učinili.

Previše obaveza može vas učiniti nervoznim i ne bi se trebali izlagati ni pretjeranim fizičkim ni psihičkim naporima. Ljubavni problemi mogu izbiti u prvi plan. Možete biti zaljubljeni u nekoga tko će biti nešto suzdržaniji ili neće biti spreman otvoreno pričati o svojim osjećanjima. Ali u igri će biti još netko tko će biti vrlo uporan da osvoji vaše povjerenje. Moguća je romansa s nekom drugom Trojkom, Šesticom ili Devetkom.

ČETVORKA

Ovo je mjesec u kojem će mnogima biti lako da vas isprovociraju. Nešto na što ste dugo čekali, neka situacija koja će iskrsnuti krajnje neočekivano može biti povod da umjesto da je iskoristite na najbolji mogući način, budete pomalo gnjevni što drugi kontroliraju događaje, a ne vi. Poslovni partneri, mogu izgledati nepouzdani ili vam se može učiniti da je suradnicima sve važnije od poštovanja rokova što može biti povod za stres.

Mogući su vanredni troškovi ali i iznenadna ponuda za posao u koji bi trebali uložiti svoj novac i vi ćete se dvoumiti. Ako budete u kontaktu s Jedinicama ili Devetkama ili osobama koje rade za velike strane firme, moguć je odlazak na put i mnogo interesantnih susreta. Ljubavni život bi mogao biti uzbudljiv zbog iznenadnog susreta koji će vas u potpunosti izbaciti iz ravnoteže.

PETICA

Uzbudljiv mjesec u kojem ćete prvenstveno biti okupirani svojim financijama, ali je moguća i neka strastvena avantura. Ovo bi mogao biti mjesec pun raznih uzbuđenja, susreta s osobama s kojima imate duboke i sadržajne veze, možda dijelite i neke tajne, kako ljubavne tako i financijske prirode. Nekome ste potrebni i netko je potreban vama da biste se dobro osjećali.

Možete se ponašati pomalo čudno, previše autoritativno, pomalo nepredvidivo. Postoji opasnost da budete pretjerano skloni konfliktima, posesivnosti i ljubomori. Ako imate stalnog partnera davat ćete mu povod za ljubomoru, a ako ste u fazi udvaranja ili na početku veze, partner neće biti siguran hoće li moći imati povjerenja u vas. Pripazite, jer možete biti skloni povredama.

ŠESTICA

Mnogo toga na što niste računali moglo bi se dogoditi, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Bilo bi dobro da razmislite o svim ponudama vrlo trezveno i da prihvatite i onu na koju niste računali da je moguća. Ako se radi o poslu sa strancima, brže bolje prihvatite taj posao jer se vjerojatno radi o nečemu što je za mnoge nedostižan san.

Ovo bi mogao biti jedan od boljih mjeseci ako ste u prethodnom periodu vrijedno radili ili pristali na uvjete jedne Trojke ili Osmice. One će vam vratiti dobrim. Moguća je romansa s nekim tko živi u inozemstvu ili je stranac. Mlade dame Šestice mogu se zaljubiti u gospodina koji često putuje ili radi za stranu firmu, a muškarci Šestice mogu biti skloni flertu sa strankinjama.

SEDMICA

Nalazite se u mjesecu kada bi mnogo toga morali privesti  kraju, da stavite točku na sve. Da završite započete poslove, raščistite sa sobom što zaista želite i krenite dalje. Vi ćete međutim, najvjerojatnije ući u neku novu kombinaciju, kako poslovnu tako i ljubavnu, a da nećete završiti započeto. Mnogo toga možete ostaviti nedovršeno, a to će vam samo biti opterećenje i moguće je živciranje.

Pokušajte sebi biti najbolji prijatelj i ne mislite na druge. Vi ćete upravo u želji da svima ugodite ići protiv sebe. Vaša okolina će patiti zbog stresa kojem ćete biti izloženi, djelomično jer i sami tome doprinosite nemogućnošću da se opredijelite za jedinu moguću varijantu. Financijska situacija može biti prilično nepovoljna ako ne pripazite na troškove, a u ljubavi budite manje isključivi i kritički nastrojeni.

OSMICA

Pokušajte odoljeti pritiscima svake vrste, posebno od strane osoba koje imaju kontakt s inozemstvom, koje često putuju, jer možete sebe dovesti u nezavidnu financijsku situaciju. Skloni ste rizicima, a pod tuđim utjecajem, možete pomisliti kako vam je neki veliki novac na dohvat ruke. Sve što ima veze s novcem za vas je toliko primamljivo, posebno ako biste zbog posla morali često putovati.

Suradnja s osobama koje su mlađe od vas donosi rizik, jer će vas ponijeti njihov entuzijazam. Ako ste i sami mladi i maštate o uspjehu u sportu ili u okviru umjetnosti, medija i na estradi, morat ćete nešto žrtvovati, a rezultat može izostati. Pazite da ne budete dio društva koje je sklono porocima i svega onoga što vam može narušiti zdravlje.

DEVETKA

Ovo bi mogao biti jedan od mjeseci koji se pamti u kojem vam predstoji mnogo putovanja i susreta s osobama s kojima se odlično razumijete, ali će vam odgovarati društvo osoba koje su mlađe od vas, inventivne i kreativne. Možete očekivati mnogo novih susreta, poznanstava s osobama koje će vas na prvi pogled oduševiti.

Trebali bi ovaj period iskoristiti za što češće odlaske na put ili za susrete sa osobama s kojima ste oduvijek bili vrlo bliski, a za njih u posljednje vrijeme nemate dovoljno vremena.

Moguće da će vas pozvati nekadašnji suradnici da vam ponude obnovu poslovnih kontakata. Dobitci preko rođaka mogu vas razveseliti, naročito ako se radi o nekome kome ste se oduvijek divili. Bit ćete spremni da se olako upuštate u emotivne veze koje neće drugo trajati.

conopljanews