PONEDJELJAK 23.09.2019.

Mjesec u danu i Uran u broju ovog ponedjeljka donose nestabilne energije s kojima ćemo se morati suočiti. Mjesec daje nejasnoće, dvoumljenje i promjenjivost a Uran nosi eksplozivnost, nepredvidivost i energetski pad. Nezadovoljstvo bi nam moglo pokucati na vrata no ne bismo trebali dopustiti ulazak takvih energija u naš sistem. Biometeorološke prilike biti će loše pa će to dodatno utjecati na naše, već promjenjivo, raspoloženje. Ovog ponedjeljka dobro je provesti dan u miru, meditirajući i u duhovnom radu.

UTORAK 24.09.2019.

Mars u danu i broju daju ovome danu poprilično jake agresivne vibracije. Dupli utjecaj opakog Marsa donijeti će mnogo nervoze, netrpeljivosti i žestine. Okolina će djelovati razdražljivo i opasno stoga nikako nije dobar dan za konflikte, raspravljanje i nametanje svoje volje. Naši instinkti vodit će nas u borbu – no važno je taj impuls nadjačati ako se ne želimo zaplesti u mrežu iz koje ćemo se teško moći izvući. Mars nam može, svojim dvostrukim utjecajem, dati mnogo energije – no tu energiju će trebati mudro iskoristiti pa je pokušajte usmjeriti na nešto konstruktivno. Tijekom ovog utorka mogući su značajniji financijski dobici kao i značajna financijska ulaganja. Dan provedite radeći rutinske poslove koji ne zahtijevaju posebnu mentalnu aktivnost.

 

SRIJEDA 25.09.2019.

Merkur u danu i Neptun u broju ove srijede donose dvojake energije. S jedne strane imamo utjecaj Merkura koji nam odašilje energiju brzine a s druge strane utjecaj Neptuna koji odašilje tajnovitost i prikrivanje. Dvije veoma različite energije ove srijede mogu nam donijeti mnogo tajnih radnji i skrivenih događaja koji se neće pozitivno odraziti na mnoge. Pokušajte izbjeći bilo kakvo potpisivanje dokumenata, a ako je to nemoguće, pokušajte saznati sve informacije te dobro pročitajte sve ono što piše sitnim slovima. Ovaj dan nije pogodan za nove početke. Ključne riječi za ovu srijedu su – oprez i pažnja!

ČETVRTAK 26.09.2019.

Jupiter u danu i Sunce u broju daju lijepe energije ovoga četvrtka. Kombinacija ove dvije pozitivne planete dati će ovomu danu dobre aspekte u raznim područjima života – pa možemo zaključiti da bismo mogli biti sretne ruke. Jedino je važno zapamtiti da si nije dobro postavljati previše visoke ciljeve jer će, sukladno tome, doći do razočarenja. Trebate usporiti i pametno procijeniti svoju snagu i prioritete. Ovaj četvrtak može dati, onima koji čekaju posao, dobre aspekte za novi početak a to se posebice odnosi na one kojima zaposlenje ovisi o starijem muškarcu.

 

PETAK 27.09.2019.

Venera u danu i Mjesec u broju ovoga petka mogu donijeti ishitrene odluke i emocionalno nezadovoljstvo. Tijekom dana osjećat ćemo napetost što će dizati tenziju te nam stvarati blokade. Kako Venera i Mjesec nose žensku energiju – tako je ovaj dan nekako naklonjeniji ženskoj populaciji. Aspekti ovoga dana naklonjeni su i poslovima koji se bave uslužnom djelatnošću pa zbog toga mogu očekivati neki veći priliv novca. Vaši zaključci neće biti posve realni pa bolje da velike odluke i rasprave s partnerom odgodite za neki drugi dan.

SUBOTA 28.09.2019.

Saturn u danu i Jupiter u broju daju solidne vibracije ove subote. Kombinacija ove dvije planete može donijeti nagradu za dugotrajno uloženi trud za sve one koji su mukotrpno ulagali u sebe i u druge. Ovoga dana biti će puno onih koji će riješiti neke goruće probleme. Ako ste jedan od onih kojima je financijska stiska – danas bi mogao doći neki manji priliv novca koji će vam pomoći da, barem malo, stanete na noge. Jupiter će ubrzavati dešavanja i otvarati rješenja, no na vama je hoćete li ih prepoznati.

 

NEDJELJA 29.09.2019.

Sunce u danu i Saturn u broju dati će ovoj nedjelji pomalo neutralnu energiju. Ovo je za mnoge neradni dan – što je dobro, jer će onima koji rade dati napor i umor. Većina nas osjećat će se iscrpljenima i bez energije. Saturn će nas pokušati vratiti unatrag, pa će nam tako vraćati situacije i ljude iz prošlosti, kako bi nam ukazao na propuste i na dijelove osobnosti na kojima još trebamo poraditi. Nemojte se oko toga uzrujavati već prihvatite to kao lekciju koju treba savladati. Kraj tjedna donosi nam iskušenja no zapamtite da jedino tako možemo unaprijediti sebe i svoj život.