Foto: pixabay.com

Mjesečna numerološka prognoza – Četvorke će u lipnju/junu doživjeti strastvenu romansu, a Šesticu očekuje priljev obilja!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Ekstrovertnost, potreba za putovanjima i potreba da privedete kraju neke važne poslove dolazi do punog izražaja, posebno pod utjecajem jedne Trojke ili Osmice. Ipak, vama kao da je važnije da u svemu tome nađete načina i da uživate – i primarna potreba vam je da vas posao maksimalno duhovno ispunjava. Ipak, ovo je mjesec u kojem se trebate što više baviti fizičkom aktivnošću kako biste se rasteretili od stresa.

Možete očekivati povećanje prihoda preko rada sa strancima ili ako ste mladi i polažete ispite, bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima. Mjesec je dobar i za ambiciozne đake. Mnogobrojni susreti u većem društvu mogu nagovijestiti da ste na pragu ozbiljne veze. Ako ste slobodni, predstoji vam zaljubljivanje u neku podjednako dinamičnu, ali i pomalo tajanstvenu osobu.

I muški i ženski predstavnici ovog znaka bit će vrlo atraktivni, karizmatični i na meti mnogih što se udvaranja tiče. Opasnost prijeti od oštrih predmeta i sklonosti ka povredama.

DVOJKA

Ovo neće biti lak period za Dvojke koje su popustljive kako prema sebi tako i prema drugima. Od vas će se očekivati odlučnost i bit će vam lakše ako ste muški predstavnik ovog broja i bavite se nekim egzaktnim poslom, posebno znanošću ili informatikom. Žene će biti sklone strastvenim vezama, kontaktima s Osmicama, Devetkama, Jedinicama, tražite ravnotežu u brojevima s kojima nemate mnogo dodirnih točaka.

Bit ćete neuobičajeno agresivni i često direktni i neugodno iskreni. Pazite da ne napravite nepotrebne dugove i da svoje financije držite pod kontrolom. Period je odličan za lijene dvojke, bar što se tiče fizičkih aktivnosti. Ako se naprotiv, bavite sportom, mogući su neočekivani uspjesi.

Na poslu nemojte biti previše zahtjevni, možete biti suočeni s velikom konkurencijom, koja neće baš imati mnogo obzira prema vama. Financijska situacija se može značajno poboljšati preko igara na sreću, putem financijskih transakcija, nasljedstva.

TROJKA

Vaša prava priroda dolazi do punog izražaja ako se inače volite baviti biznisom. Nema Trojke koja to ne voli. Djetinjasti dio vaše duše maštat će o velikom novcu i on je tu negdje na dohvat ruke. Moguće da se krije u nekom listiću lota ili binga. Ipak ovo je period u kome bi bilo mudro biti oprezan u rukovanju s novcem, ali i sa stvarima od vrijednosti, da vas netko ne bi pokrao. Čak i vaš automobil može biti na meti pljačkaša.

Naglašena je potreba da se borite za svoja prava i pravdu općenito, ali vam bavljenje politikom neće donijeti mnogo sreće. Možete biti skloni povredama i čuvajte se osoba koje nose vatreno oružje.

Žene Trojke mogu postati žrtva šarma nekog uniformiranog lica ili nekog liječnika, a muškarci koji nose bilo koju vrstu uniforme mogu izgledati vrlo privlačno. Poslovi u sferi marketinga, medija i trgovine donijet će vam lijepu zaradu i neku vrstu popularnosti. Moguće da vaši šefovi razmišljaju o vašem unaprijeđenju i zato ih nemojte iritirati nepotrebnim komentarima.

ČETVORKA

Vaš živčani sistem je kao zategnuta struna. Vi koji volite red, rad i disciplinu bit ćete izloženi iskušenjima svake vrste. Morat ćete biti spremni uklopiti se u prilično kaotičnu atmosferu na poslu, pristati na neke kompromise koji vam neće izgledati baš sasvim zakonski u redu, ali ako počnete tragati za istinom, možete saznati mnogo toga što vam se neće svidjeti. Zbog toga bi bilo dobro da budete što prilagodljiviji i ako vam privremeno ponude neki novi posao, prihvatite ga.

Moguć je premještaj na radno mjesto preko kojeg ćete imati priliku upoznati mnoge interesantne osobe, otići na službeni put, ali i doživjeti strastvenu romansu. Četvorka nudi uvijek sigurnost i očekuje partnera koji će joj to pružiti, ali ovog mjeseca možete imati osjećaj da hodate po minskom polju, a mine je postavila vrlo šarmantna osoba kojoj malo tko može odoljeti.

Igre na sreću i kraća putovanja donose dobru zaradu i kada budete zbrajali ovaj mjesec shvatit ćete da je dobro da ponekad izađete iz klišea i da vrijedi riskirati.

PETICA

U ovom mjesecu najbolje će proći oni koji se bave arhitekturom, građevinom, trgovinom. Imate mogućnost da pregovarate, ugovarate i pravite velike poslove. Vaša potreba za dobrom komunikacijom neće doći do punog izražaja jer će u prvom planu biti autoritativna crta vašeg karaktera. Zbog toga možete biti skloni konfliktima, posebno s osobama nižeg ranga i možete dati povoda nekim pričama o vama bez realne osnove.

Čuvajte se onih koji vas ne vole, a čuvajte one koje volite jer ih možete nehotice povrijediti, kako riječima tako i postupcima. Način komunikacije je od presudnog značaja. Previše parnih brojeva dominira vašim brojem ovog mjeseca zbog čega je potrebno da budete praktičniji što se zarade tiče, može se dogoditi da previdite neke vrlo povoljne okolnosti za zaradu.

U ljubavi ćete biti neodoljivi, spremni riskirati mnogo da biste bili s osobom koja vam je draga. Nemojte se mnogo dvoumiti oko načina na koji rješavate obiteljske probleme.

ŠESTICA

Predstavnici vašeg broja mogu biti izloženi velikim izazovima od strane neparnih brojeva. Jedna Petica će vam pokušati nametnuti svoje mišljenje, čak može biti i pomalo diktatorski nastrojena prema vama, doduše za vaše dobro, dok će jedna Trojka također pokušati nagovoriti vas da na nešto pristanete što je u obostranom interesu. Bit ćete sumnjičavi prema ponudama koje ćete dobivati s više strana. Ako vam netko ponudi po vašem mišljenju sumnjivu financijsku transakciju, dobro se raspitajte je li to baš tako kako vam se čini, da ne propustite dobar posao.

Igre na sreću vam mogu donijeti neočekivano veliki novac. Trebalo bi pristupiti renoviranju svog stambenog prostora ili se ozbiljnije pozabaviti svojom karijerom, ali samo onim poslovima koji vas zaista interesiraju, inače rutinski poslovi mogu vas psihički iscrpljivati.

Mnogi će primijetiti promjenu na vama, možete postati neuobičajeno direktni i zahtjevni. U ljubavi je moguća romansa s Jedinicom, Peticom i Osmicom i to negdje na putu.

SEDMICA

Prevelike ambicije vode vas u iscrpljivanje, kako fizičko tako i psihičko. Većina Sedmica mnogo radi i okrenuta je više intelektualnom nego fizičkom radu, zato smanjite fizičku aktivnost na minimum, posebno ako vaš posao podrazumijeva putovanja. Imate jak osjećaj obaveze prema suradnicima i moguće da ste dio tima koji biste najradije napustili, ali osjećate da to ne bi bilo fer prema kolegama, a i ne odgovara vam financijski.

Uvjereni ste da dobrom organizacijom možete mnogo postići, ali se na kraju mnogo toga što planirate svede na vašu popustljivost i na vašu iscrpljenost. Bilanca ovog mjeseca ne mora biti pozitivna jer vam ni slava ni novac neće mnogo značiti ako se ne budete osjećali dobro i ako ne budete imali vremena za ljubav, a to je ono što vam je najpotrebnije.

Malo tko shvaća Sedmicu jer je najtajanstveniji broj i najuspješnije skriva romantični dio svoje prirode. Ako joj dopustite da se iskaže, pred lijepom ste ljubavnom pričom.

OSMICA

Ovo bi mogao biti sjajan mjesec za financije, razne vrste transakcija, nove poslove, igre na sreću. Dobici vas vrebaju s više strana. Ipak, da biste postigli sve što želite, morate se postaviti drugačije nego do sada. Pokažite želju za suradnjom, budite prilagodljiviji, ako ništa drugo iz taktičkih razloga. Vaš temperament će dominirati i na momente ćete izgledati kao netko tko se ne zna dobro kontrolirati. Mnogi će uspijevati lako vas isprovocirati.

Period je odličan za osobe koje nose neku vrstu uniforme, ali ne i za suradnju s uniformiranim licima. Sa šefovima možete doći u sukob oko principijelnih pitanja. Bilo bi dobro da se posvetite stručnom usavršavanju, jer bi vam neka nova vrsta znanja, moguće iz informatike, donijela mogućnost napredovanja i novih poslova.

U ljubavi ćete biti vrlo autoritativni, prilično egoistični, što može dovesti do raskida ili ozbiljnih rasprava. Bez obzira jeste li slobodni ili ne, bit ćete skloni paralelnim vezama i ljubavni život vam može biti koliko uzbudljiv toliko i stresan. Ne ulazite u vezu s drugom Osmicom.

DEVETKA

Ukoliko želite postići cilj, morat ćete biti uporni, direktni i vrlo zahtjevni. To se odnosi naročito na sferu poslovnih odnosa jer vaši suradnici sve više prepuštaju vama one poslove koji bi mogli sami obaviti. Pokušajte biti krajnje praktični jer vam se otvaraju neslućene mogućnosti kada je pitanju novac. Igrajte igre na sreću, potražite neka zaturene dokumente o nečemu na što polažete pravo, moguće neku nekretninu, regulirajte sve što se tiče nasljedstva, kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Mnogo bolje ćete se snalaziti u društvu muškaraca, ali vam oni, ukoliko ste i sami predstavnik jačeg spola, biti i velika konkurencija u ljubavi.

Možete doživjeti veliki uspjeh u sportu, u medicini, u bankarstvu. Spremni ste maksimalno se fizički iscrpljivati da biste došli do cilja. Ambicija – to je prava riječ za vas u ovom mjesecu. Ostvarit ćete svoje ciljeve prije na poslu nego u ljubavi, jer i pored karizmatičnosti, vjerojatno vam taktičnost neće biti jača strana.

conopljanews