Noć čiste magije…


Plavi Mjesec pojavit će se točno na Noć vještica, evo što donosi svakom znaku!

Foto: pixabay.com

Točno u trenutku punog Mjeseca, Uran će biti na istom stupnju kao i naš prirodni satelit. Uran je planet promjena, slobode i ponovnog pronalaska. Uzdrmat će nas i dati priliku da odbacimo stare obrasce. Uran traži od nas da se probudimo i otvara vrata promjenama za svaki znak Zodijaka.

Jedno od najstrašnijih poznatih sujevjerja je pojava punog Mjeseca na Noć vještica. To će se dogoditi baš ove godine. Astrologija kaže da rijetki plavi Mjesec, koji će se pojaviti 31.10. može utjecati na vas više nego što mislite.

Točno u trenutku punog Mjeseca, Uran će biti na istom stupnju kao i naš prirodni satelit. Uran je planet promjena, slobode i ponovnog pronalaska. Uzdrmat će nas i dati priliku da odbacimo stare obrasce. Uran traži od nas da se probudimo i otvara vrata promjenama za svaki znak Zodijaka.

Neka vam zvijezde budu vodilja i saznajte kako će ovaj rijetki fenomen utjecati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Poznato je da Ovan ima jake ambicije i sve ulaže u karijeru. Ovaj pun Mjesec uzdrmat će vaše ritmove i rutine.

Što zaista cijenite? Obavezno provodite vrijeme radeći ono što volite, a ne samo ono što donosi korist.

Bik

Bik voli kućnu udobnost, ali to ih definitivno ne čini lijenim. Ako ništa, ovaj horoskopski znak želi naučiti kako da zaradi više novca i sreću pronalazi u predmetima oko sebe.

Dajte svom poduzetničkom duhu energiju. Što želite pokrenuti? Ovaj pun Mjesec aktivira vatreniji pristup načinu na koji radite svoj posao.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dobri govornici koji gotovo pucaju od kreativnosti, radoznalosti i ideja. Ima smisla da prognoza za plavi Mjesec bude kreativna strana ovog zračnog znaka, s fokusom na produktivnost.

Ovaj plavi Mjesec aktivira vašu maštu. Uživajte i pustite talentima da vas vode. Zaronite u carstvo svojih snova i vizija. Neka vaša umjetnost prednjači.

Rak

Rak voli svoje prijatelje i obitelj, a ovaj pun Mjesec učinit će ih još važnijim. “Ovaj pun Mjesec traži od vas da aktivirate svoja prijateljstva i zajednicu.

Poziva vas da izađete iz zone komfora i otkrijete nešto novo.

Lav

Lavovi su puni ponosa. Najbolji kompliment koji možete dati ovom znaku je: „Divim se tvom samopouzdanju”. Ovo samopouzdanje će vam pomoći i u poslu.

Ovaj pun Mjesec je sjajan za poticanje vaše karijere. Izložite svoje ideje. Razmislite o novim poslovima. Promijenite nešto. Skupite hrabrost za inovacije.

Djevica

Djevica je generalno poznata kao najorganiziraniji znak Zodijaka pa bi ovom zemaljskom znaku moglo biti teško da istraži neku spontanost.

Riskirajte. Usudite se da istražujete. Ovaj plavi Mjesec aktivira vašu želju da proširite vidike i naučite nešto novo. Ne brinite o savršenstvu. Samo zaronite u to.

Vaga

Vage sjajno pronalaze ravnotežu, ali ponekad trebaju potražiti dublju perspektivu u sebi. Možda ćete otkriti kako postoje brojne tajne i istine.

Ovaj pun Mjesec aktivira vašu želju da uđete u srž stvari. Intimnost vam je važna. Želite se duboko povezati.

Škorpion

Poznato je da Škorpioni izuzetno duboko osjećaju emocije, a to važi i za osobna prijateljstva i veze. Ovo je vaša prilika da donesete malo svježeg zraka u svoje veze.

Iznenadite svog partnera. Recite ili učinite nešto neočekivano. Napravite planove koji su van vaše uobičajene rutine.

Strijelac

Ovaj vatreni znak poznat je po avanturističkom duhu. Ponekad se avantura odvija unutra. Ovaj pun Mjesec otkriva da se želite dobro zabaviti.

Možda ćete pronaći vrijeme da primijenite i neke nove rituale zdravstvene zaštite. Imat ćete neke nove ideje o tome kako se bolje brinuti o sebi.

Jarac

Struktura u svakodnevnom životu je Jarcu jednako važna kao i organizacija Djevici. Ali, ponekad je vrijeme da se granice prošire. Dozvolite sebi da se igrate. Budite spontani.

Ovaj pun Mjesec poziva dijete u vama da se izrazi. Odmorite se od osjećaja da morate biti glavni.

Vodenjak

Svaki znak ima svoju snagu, a astrolozi kažu da je Vodenjak jedan od najpametnijih horoskopskih znakova. Pa kako plavi Mjesec utječe na Vodenjaka?

Sjajno razmišljate, ali možda se osjećate bolje s ovim punim Mjesecom. Dopustite sebi da potpunije izrazite ono što osjećate. Pokušajte da se ne odvojite od svojih emocionalnih potreba.

Ribe

Ribe su znak koji je simpatičan i voli sentimentalnost.

Ovaj pun Mjesec nadahnjuje vas da se na nove načine povežete s drugima.

Ispružite ruku i pozdravite nove ljude.

Povežite se s onima s kojima ste izgubili kontakt.

stil.kurir

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *