Foto: pixabay.com

Ovaj aspekt Marsa i Jupitera nalazi se između proljetne ravnodnevice i Saturnove smjene i povećava već jaku energiju širom svijeta. Najbolji način da se bavite ovom energijom je da je kanalizirate i usmjerite na prave stvari, prave vrijednosti. Sjetite se snage koju imate u sebi. Sjetite se koje ste sve izazove u životu pobijedili i pobijedit ćete ponovo.

Jupiter i Mars se poravnavaju svake dvije godine i njihove snage se kombiniraju, suočavaju i donose nam visoke energetske vibracije.

Ove godine Mars, kao vatrena crvena planeta, spojit će se s Jupiterom, planetom obilja, u znaku Jarca 20. 03. 2020. godine.

Mističan spoj dogodit će se ubrzo nakon proljetne ravnodnevice i neposredno prije nego što Saturn uđe u znak Vodenjaka. Kraj ožujka/marta bit će prilično moćan, s nevjerojatna tri planetarna događaja.

Snažna energija konjunkcije Mars-Jupiter ojačat će sposobnost ispoljavanja misli i bit ćemo prisiljeni da završimo mnoge obaveze i ispunimo obećanja koja smo sebi zadali.

Mars nas svojom pojavom asocira na našu unutrašnju snagu i govori nam da se ne bojimo svojih strahova, već da ih koristimo kako bismo ostali ustrajni i motivirani u radu za naše i opće dobro.

Kada prihvatimo svoje strahove, uspjet ćemo pronaći uzrok neravnoteže u svom životu. Naši strahovi otkrivaju na kojim područjima života nam je potrebno više ljubavi i brige.

Planet ekspanzije Jupiter koristi svoju energiju da probudi naša čula i osvijesti nas kako bismo na dobar način promatrali događaje oko sebe.

Jupiter je uglavnom dobroćudna planeta koja može proširiti i negativne i pozitivne osjećaje.

Na nama je kako da postupamo s energijom ovih planeta. Ako se fokusiramo na veće vibracije, Jupiter će sigurno donijeti obilje u naš život.

Kada su obje planete na visokoj vibraciji, naša unutrašnja snaga raste, kao i iscjeliteljske moći i mudrost. One nas vode da se suočimo sa svojim višim iskustvom i pomažemo da iskoristimo svoje duhovne moći. Dok je strah prisutan, imamo moć izabrati kako ćemo na njega reagirati.

Ovaj aspekt Marsa i Jupitera nalazi se između proljetne ravnodnevice i Saturnove smjene i povećava već jaku energiju širom svijeta.

Najbolji način da se bavite ovom energijom je da je kanalizirate i usmjerite na prave stvari, prave vrijednosti. Sjetite se snage koju imate u sebi. Sjetite se koje ste sve izazove u životu pobijedili i pobijedit ćete ponovo.

U 2020. godini očekuje nas puno sličnih astroloških događaja kao što je konjukcija Jupitera i Marsa. Ovo je sjajna godina da naše misli pretvorimo u akcije. Uskladite vibracije i unesite mir u svoju dušu.

lovesensa.rs