Nakon 11 godina Jupiter ulazi u Ribe.


Prošlost se vraća, ali nam život donosi čarobne darove (13. 05. – 28.07.)

Foto: pixabay.com

Jupiter, planet sreće i obilja, boravit će u Ribama od 13.05. do 28.07. i donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vrijeme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i znate. Razmislite tijekom ovih dva mjeseca kako možete usmjeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostvarite prave rezultate.

Jupiter, planet sreće i obilja, 13. svibnja/maja ulazi u znak Riba poslije 11 godina.

Posljednji put bio je u ovom znaku u prosincu/decembru 2010. godine, a sada će vladati našom energijom u 2021. godini.

Jupiter će ostati u Ribama do 28. srpnja/jula 2021. godine, kada će posljednji put ući u Vodenjaka da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove.

Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. prosinca/decembra 2021. godine i ostat će u ovom vodenom znaku u većem dijelu 2022. godine.

Kako biste najprije mogli nagovijestiti što će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisjetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini.

Što je najbitnije što vam se događalo u tom periodu života?

To ne znači da će se ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primijetiti kako napredujete u vidu dobivanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti.

Vidjet ćete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.

Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije

Ovo je pozitivno vrijeme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i znate.

Napokon preuzimate nagrade za svoje zasluge.

Povežite se sa sretnom energijom i obiljem.

Razmislite tijekom ovih dva mjeseca kako možete usmjeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostvarite prave rezultate.

Jupiter u Ribama je sanjarska energija i može pojačati našu kreativnost i maštu.

Ovo može biti energija koja nas “gura” naprijed ako radimo na kreativnim projektima ili projektima koji se bave maštom, idejama, alternativnom stvarnošću ili mistikom.

Također, može donijeti obilje i širenje na našim kreativnim i intuitivnim projektima.

Ukoliko ste na nečemu naporno radili, znajte da je moćna Jupiterova energija na vašoj strani i šalje vam valove podrške.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *