Foto: pixabay.com

Najveći i najsjajniji Super Mjesec, Snježni Mjesec u Djevici, pojavljuje se sredinom jutra 19. veljače. Smatra se najvećim Super Mjesecom u nizu od 3 puna Super Mjeseca (21. siječnja, 19. veljače i 21. ožujka 2019.).

Ovog mjeseca pojavljuje se drugi u nizu od 3 puna Super Mjeseca (21. siječnja, 19. veljače i 21. ožujka 2019.). Svi ovi puni Mjeseci su udaljeni manje od 362.000 km (225.000 milja), ako se mjeri od centra Zemlje i Mjeseca.

(Nasuprot tome, najdalji puni Mjesec u godini, 14. rujna 2019. godine će se nalaziti na udaljenosti od 406.248 km ili 252.431 milja.) Mjeseci u siječnju, veljači i ožujku 2019. smatraju se Super Mjesecima zbog njihove relativne blizine Zemlji.

Pun Mjesec 19. veljače 2019. godine smatra se najvećim Super Mjesecom od svih ostalih, jer je na udaljenosti od 356.846 km (221.734 milja).

Puni Mjeseci nas tjeraju da čistimo i oslobađamo stvari iz naših života pa se moramo pobrinuti da to kontroliramo i da nas nitko drugi ne prisiljava na određeno djelovanje. Ponekad možemo otpustiti stvari, zbog čega kasnije zažalimo zbog pojačanih emocija.

Veljača nam donosi intenzivan Super Mjesec: Snježni Mjesec, koji doseže vrhunac u Djevici, znak žetve, napornog rada i samopožrtvovanja. Možemo biti posebno strogi prema sebi i preuzeti veći dio krivnje nego što zaslužujemo u bilo kojem sukobu koji se pojavi, piše Mystical raven.

Da bi stvari bile još složenije, Merkur i Neptun će se susresti jedan s drugim kako bi se suprotstavili ovom Mjesecu, sugerirajući da možemo biti podložni prevari. Budite posebno oprezni i slušajte svoju intuiciju, čak i ako govori ono što ne želite čuti.

U vašim naporima da ostanete uzemljeni pomoći će vam Mars, planet odlučnog djelovanja. Ako zaglavite između dva izbora, Snježni Mjesec će vas gotovo sigurno gurnuti prema praktičnom. Možda ne izgleda tako blistavo, ali to je jedini pravi put naprijed.

Jarko sunčevo svjetlo baca zrake poput reflekotra na našu podsvijest i našu sjenu. To može biti neugodno jer Sunce bukvalno izbija demone koji se nemaju gdje sakriti. Često je puni Mjesec vrijeme kada žanjemo ono što smo posijali na mladi Mjesec… i dobro i loše.

Velovi između svjetova su najtanji oko punog Mjeseca, stoga budite vrlo oprezni s onim što prizivate.  Za vrijeme punog Mjeseca najbolje je čistiti stvari i protjerivati entitete / loše navike natrag u podzemni svijet odakle su došle. Nakon toga zatvorite vrata!

Vaš osjećaj sigurnosti sada je povezan s redom i jasnoćom, čak i u emocijama. Možda imate potrebu organizirati sve što je kaotično i neorganizirano. Pokušajte biti tolerantniji i prihvatite nesavršenosti života.

Bolje je vjerovati životu i pustiti ga da teče, ne mora sve biti u skladu s našim očekivanjima.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić