Foto: pixabay.com

Ovo je period kada se rađaju nove ljubavi. Sva negativna ljubavna iskustva nestaju – Venera u Biku je nova energija u prirodi, pokretač iskrene ljubavi. Uživajte sad u ljubavi i njenim ljepotama.

Venera, čarobna planeta ljubavi i bogatstva, ulazi u znak Bika koji predstavlja njeno utočište i pokretačku energiju na dobra djela.

Do 3. travnja/aprila 2020. godine imat ćemo priliku da unaprijedimo ljubavni život i polje financija. Venera u Biku podrazumijeva buđenje čula, odlazak u carstvo hedonizma i besprijekornih zadovoljstava.

Ona nas podsjeća koliko je život lijep i kako možemo uživati u svakom trenutku, bez obzira na vrijeme i mjesto.

Ovo je period kada se rađaju nove ljubavi. Zavodljiva energija Venere pokreće romantične i strastvene igre. Godi nam nečiji dodir, zagrljaj, lijepa reč – uživamo voljeti i biti voljeni.

Sva negativna ljubavna iskustva nestaju – Venera u Biku je nova energija u prirodi, pokretač iskrene ljubavi. To je dugo željena romansa bez manipulacije, igrica i prevara.

Oni koji su u vezi ponovo s partnerom uspostavljaju osjećaj povjerenja, sigurnosti i bliskosti. Pokažite partneru da ste uvijek tu za njega i zajedno pomičite granice i otkrivajte nove i uzbudljive horizonte ljubavi.

Slobodna srca sada imaju veću nego ikada šansu da dožive novu vatrenu ljubav. Moguće je da će vas osvojiti netkot ko je prizeman, smiren i dijeli jednake stavove s vama. Romantična iznenađenja bude dodatne strasti.

Venera u Biku je period kada se otvara boca vina, pale se romantične svjećice i kupuju se isključivo crvene ruže. Bez obzira jeste li ljubitelji romantike ili ne, ovoj novonastaloj energiji se nećete moći lako oduprijeti.

A i zašto biste? Uživajte u ljubavi i njenim ljepotama. Pokažite da ste spremni pokloniti nekome svoje srce i uzajamno dajete i uzimate ono najljepše što srce nudi – čiste emocije.

Ali, svaka dobra priča ima uvijek malu mračnu stranu, a Venera u Ovnu donosi jednu, ali vrlo rizičnu – posesivnost.

Zbog straha da ne ostanemo sami, nemoćni ostavljeni i razočarani, može se dogoditi da ćemo ograničiti partneru slobodu i pokazivati znakove bezrazložne ljubomore.

Budite jači od ovog osjećaja i ne dozvolite da vam upropasti divnu romantičnu priču.

Astrolozi predlažu 6 stvari za privlačenje sreće dok je Venera u znaku Bika:

1. Ispunite svoje stare želje i potrebe – udovoljite sebi.

2. Uložite novac u nove projekte i kvalitetne ambicije.

3. Počnite štedjeti novac za ostvarenje određenog cilja.

4. Pokažite partneru da ste njegov oslonac.

5. Otvoreno pričajte o svojim osjećajima.

6. Počnite vjerovati u snagu ljubavi.

lovesensa