Najvažniji događaju na nebu u 2021.


Mogu nam preokrenuti sudbinu!

Foto: pixabay.com

Snažna energija Vodenjaka potiče nas da se fokusiramo na opće dobro i kolektivni razvoj. Fenomen Lavlja kapija je uvijek posebno doba godine gdje smo svjedoci izlaska Siriusa, našeg duhovnog sunca. Dok Sirius počinje rasti krajem srpnja/jula, 08.08. dobiva dodatnu pažnju zbog numerološkog koda 88, koji ima moć aktivirati svjetlosne kodove i DNK. 08.08. donosi i mlad Mjesec u Lavu, koji će biti spektakularna energija za manifestiranje.

Nova godina je pred nama i donosi nam obilje svježe energije i sjajnih mogućnosti. U prvoj polovini 2021. godine očekuje nas kreativnost i inspiracija da napravimo nešto dobro i iskoristimo najbolje potencijale skrivene u nama.

2021. godina donosi inovacije i sposobnost da otvorimo svoj um i živimo život kakav želimo. Ali, važno je da budemo praktični, zahvalni i usudimo se razmišljati van okvira.

Evo koje su najznačajnija astrološka događanja u 2021. godini:

1. Numerologija

2021. je godina u kojoj vlada broj 5 – broj kreativnosti, mudrosti i slobode. Petica predstavlja sve elemente – zrak, vodu, vatru i zemlju i omogućava vam da živite u harmoniji s njima.

Petica je također broj plodnosti, obilja i ženske snage. Osjetit ćete kako se predivna, nježna i hrabra, ženska energija sve više počinje razvijati.

2. Doba Vodenjaka

Konjunkcija Saturna i Jupitera u Vodenjaku, kao i pet planeta u Vodenjaku u veljači/februaru donose nam veliko Doba Vodenjaka – period inovacija, zajednice i tehnologije. Također, povezuje nas s unutrašnjim iscjeliteljem koji je skriven u svakome od nas.

Ova snažna energija Vodenjaka potiče nas da se fokusiramo na opće dobro i kolektivni razvoj.

3. Kvadrat Marsa i Saturna

Na početku 2020. godine osjetili smo negativan utjecaj poravnanja Marsa i Saturna, ali ovoga puta njihov utjecaj će biti znatno blaži.

Moguće je da ćete se osloboditi energije i negativnih emocija koje vučete od sredine 2020. godine.

4. Retrogradni Merkur u zračnim znakovima

Tijekom prethodnih godina Merkur je bio retrogradan u vodenim znakovima, a sada počinje vladati zračnim poljem. Njegov utjecaj nas potiče da promijenimo percepciju i određene okvire razmišljanja.

Iako će nas kočiti na mnogim poljima, njegova dobra strana je što nas potiče da otvorimo svoj um.

Retrogradni Merkur u 2021. godini:

  • od 30.01. do 20.02.
  • od 29.05. do 22.06.
  • od 26.09. do 18.10.

5. Kvadrat Saturna i Urana

Ovo je glavni aspekt u 2021. godini! Uran je planet slobode, promjena i revolucija, a Saturn tradicije, odgovornosti i granica. Kada se spoje, ove dvije planete imaju izuzetno dinamičnu energiju.

Zato je važno da tijekom sljedećeg perioda budete izuzetno oprezni: 17.02., 14.06., 24.12.

6. Kvadrat Neptuna i lunarnih čvorova

Kvadrat Merkura i mjesečevih čvorova osjeća se već krajem 2020. godine, ali i tijekom siječnja/januara i veljače/februara 2021.

Vodi nas u svet iluzije i mašte, a jedini način da se okrenemo ka pravim stvarima je da poslušamo svoju intuiciju. U ovom periodu veo tajni bit će pred našim očima, ali kada zavirite ispod njega očekuje vas dublja istina.

7. Pomrčine

U 2020. godini imali smo ukupno šest pomrčina, a u 2021. imamo četiri. Bit će vrlo moćna i može donijeti nestabilnosti, rizik i tajne, ali i čišćenje energije i karme.

Pomrčine nas očekuju 26.05., 10.06., 19.11., 04.12..

8. Jupiter u Ribama

Jupiter ulazi u znak Riba 13.05. i ostat će u tom znaku sve do 31.12..

On je magičan i mističan, kreativan i duhovit. Moći ćemo se vinuti i dosegnuti nove visine, ali i otključati naše psihičke sposobnosti.

9. Konjunkcija Venere i Marsa

Venera i Mars se poravnavaju svake dvije godine i donose magičnu energiju kada to učine! Njihovo poravnanje 13.07.2021. godine ukazuje na harmoniju između muške i ženske ili jin i jang energije.

Ovo poravnanje također može biti povoljno za ljubav.

10. Lavlja vrata 88

Lavlja kapija je uvijek posebno doba godine jer smo svjedoci izlaska Siriusa, našeg duhovnog sunca. Dok Sirius počinje rasti krajem srpnja/jula, 08.08. dobiva dodatnu pažnju zbog numerološkog koda 88, koji ima moć da aktivira svjetlosne kodove i DNK.

2021. godine 08.08. donosi i mlad Mjesec u Lavu, koji će biti spektakularna energija za manifestiranje. Ovo je vrijeme za postavljanje namjera ljubavi i iscjeljenja za cijelu planetu.

11. Retrogradna Venera

Venera ulazi u retrogradni hod 19.12.2021. godine, u znaku Jarca. Sjetite se onoga što se odvijalo oko retrograde Venere u svibnju/maju 2020. godine, možda ćete otkriti da napredujete u onim temama koje su u to vrijeme za vas bile vrijedne.

Retrogradna Venera je uvijek vrijeme zarastanja i buđenja srca. Također je dobro vrijeme za uvježbavanje praštanja i čišćenje starih emotivnih rana.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *