Moćna energija mladog Mjeseca u Djevici


Na ovo smo cijele 2020. godine čekali

Foto: pixabay.com

17.09., na nebu se pojavljuje Super mladi Mjesec u Djevici i simbolizira dobre promjene, nešto novo i ljepše, nešto što smo cijele godine očekivali. Prethodni mjeseci u 2020. godini bili su ispunjeni životnim olujama, strahovima, neizvjesnim situacijama, ali ovaj mlad Mjesec donosi jedan novi ciklus. Iskoristite energiju mladog Meseca najbolje što možete!

U četvrtak, 17.09., u 13:00h, očekuje nas mlad Mjesec u znaku Djevice. Ovaj mlad Mjesec je vrsta Super mladog Mjeseca, a do kraja 2020. godine očekuju nas još dva ovako moćna mlada Mjeseca.

Mjesec se definira kao Super mlad kada je bliži planeti Zemlji nego obično. Također, tada je njegova energija pojačana, kao i njegov utjecaj na kretanje naše sudbine.

Mlad Mjesec u Djevici simbolizira dobre promjene, nešto novo i ljepše, nešto što smo cijele godine očekivali. Prethodni mjeseci u 2020. godini bili su ispunjeni životnim olujama, strahovima, neizvjesnim situacijama, ali ovaj mlad Mjesec donosi jedan novi ciklus.

Trenutno traje aspekt retrogradnog Marsa u znaku Ovna pa je moguća nestabilnost, nesigurnost, impulzivnost, agresija i grube riječi. Međutim, u tom kaosu i netrpeljivosti, sve negativno ublažit će magija mladog Mjeseca koja će donijeti dozu harmonije i mira.

Mlad Mjesec vam pomaže da napravite zaštitu od svega lošeg. Njegova energija u vama budi vibracije svjetlosti i ljubavi koje će nadjačati bijes i strahove. Imamo moć da se trudimo i fokusiramo na ono što želimo u životu.

Potrudite se da vas strah ne preplavi i budite svjesni da će se svaka situacija u kojoj se nalazimo poboljšati.

Djevica je znak iscjeljenja. Ohrabruje nas da brinemo i zdravom načinu života, bolje se hranimo, više vježbamo i podsjetimo se iscjeljujućih svojstava prirode.

Tijekom perioda mladog Mjeseca u Djevici posvetite se jogi, masaži, pripremi zdravih jela, meditaciji i skupljanju ljekovitog bilja. Pročistite istovremeno svoje tijelo i dušu.

Razmislite i koje emocije su potisnute u vašem tijelu i predstavljaju energetsku blokadu. Promatrajte svoje tijelo u skladu s osjećajima i situacijama u kojima se nalazite i saznat ćete kakvo je energetsko stanje unutar njega.

Iskoristite energiju ovog mladog Mjeseca kako biste uspostavili što bolju ravnotežu i zdravlje tijela i uma. Pokušajte nadići nesigurne misli i prijeđite u prostor tišine i povjerenja.

Mnogo ste jači nego što mislite. Znate što vam je potrebno i što treba da uradite. Samo vjerujte sebi.

Djevica je izuzetno jaka i neovisna u svom punom potencijalu, točno zna što želi i ne treba se opravdavati pred drugima.

Mudro odaberite na što ćete se fokusirati tijekom mladog Mjeseca u znaku Djevice.

Iskoristite energiju mladog Mjeseca najbolje što možete!

lovesensa.rs

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *