Foto: pixabay.com

Mnogo kozmičke energije se širi oko ovog Mjeseca i na neki način, njegovom energijom će dominirati aktivnost Urana. Međutim, izbor trenutka ovog mladog Mjeseca nije slučajan i definitivno je način na koji nas Svemir može pripremiti za neke nove početke.

Mladi Mjesec 6. ožujka pada u znak Riba. Ovaj mladi Mjesec također pada na isti dan kad Uran ulazi u Bika.

Kad god usporeni planet poput Urana promijeni znak, on šalje valove u Svemir koje osjećamo na mnogim razinama. Ovaj prelazak Urana u Bika također postavlja početak novog ciklusa koji će trajati do 2026. godine.

To su veliki pomaci u djelima i pomoći će nam da podignemo kolektivnu svijest i pomaknemo planet u novom smjeru.

Mnogo kozmičke energije se širi oko ovog Mjeseca i na neki način, njegovom energijom će dominirati aktivnost Urana. Međutim, izbor trenutka ovog mladog Mjeseca nije slučajan i definitivno je način na koji nas Svemir može pripremiti za neke nove početke.

Novi Mjesec nas priprema za ulazak u slatke vode. Priprema nas da se otvorimo novim mogućnostima koje ovaj novi ciklus donosi na naš put i da vjerujemo tijeku i smjeru naših života.

Ovaj mladi Mjesec traži od nas da odustanemo od svih očekivanja koja nas koče i da umjesto toga prihvatimo novi skup ideja ili uvjerenja. Ovaj Mjesec nas poziva da nadogradimo naš način razmišljanja i uklonimo misli ili ponašanja koja nam više ne služe.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci povisili smo vibracije, čistili paučinu i stvarali prostor za novi val energije. Napravili smo težak posao i sada je vrijeme da otvorimo svoje ruke, otvorimo svoja srca i prihvatimo ono što Svemir šalje na naš put, piše Forever conscious.

Prema riječima Toshe Silver: Prihvatimo ono što Svemir šalje kao da je došlo iz našeg srca.

Život ponekad može biti iscrpljujući. Još jedan dan, tjedan, još jedan Mjesec, ali postoji kozmička sila koja je veća od vas. Ta sila drži vašu suštinu, ali je uvećana. Ta je sila tu da vas podrži, potakne vas i pomogne vam da živite svoj najbolji mogući život.

Svemir je vaš vodič. To je vaše zrcalo koje pokazuje ono što se događa dolje, u dubini vaše duše, u dubini vašeg srca. Baš kao što noćno nebo svjetluca zbog zvijezda, isto tako svjetluca i vaša duša.

Vaša duša blista kao tisuće dijamanata. Vaša duša je puna duginih boja i svjetla. Mogla bih vam reći da je to ono što doista jeste, ali vidite tijelo, vidite ruke i noge i ovaj 3D čvrsti oblik koji ne možete ignorirati. I to je u redu. Tako i treba biti.

U noći novog Mjeseca, srca će se otvoriti, sjeme će biti posađeno. Ući ćete u novu domenu razumijevanja, u novu domenu mudrosti.

Ovaj mladi Mjesec će nas odvesti u nove početke koje će astrološka nova godina donijeti na ekvinocij 21. ožujka, kada se Sunce vrati na početnu točku kotača zodijaka. To je znak novog, sjajnog poglavlja, poglavlja koje je hrabrije nego ono prije.

Ovaj Mjesec će nam pružiti tračak te energije i pomoći će nam da se pripremimo za ovo novo poglavlje. Ovaj Mjesec je početna točka za ostatak godine. Ono što sad sadimo, ono kako sada vibriramo pomoći će nam u narednim mjesecima.

Ako vam se ne sviđa gdje se trenutno nalazite, ovaj mladi Mjesec nudi vam mogućnosti da razmišljate izvan okvira i da razmišljate drugačije o vašoj situaciji. Ako ste shvaćali stvari na jedan način, ovaj mladi Mjesec traži da to promijenite i da stvari vidite u novom svjetlu.

Uzmite situaciju koja je ometala vaš život na neki način i preokrenula ga. Pogledajte je iz drugog kuta. Vidite ju na način da se osjećate nelagodno. Istegnite se, rastegnite dimenzije svog uma.

Ovaj Mladi Mjesec također dolazi s podsjetnikom da ne silite promjene prije nego što ste spremni da ih napravite. Možete biti točno tamo gdje ste. Postoji svrha za vas točno tamo gdje stojite. Ljepota mladog Mjeseca u Ribama je u tome što nas ne potiče da duboko razmišljamo, nego nas potiče da osjećamo duboko.

Mi smo ohrabreni da iskoračimo iz okvira našeg uma i racionalnog razmišljanja i da zakoračimo u kreativnije mjesto, mjesto emocija. Potiče nas se da pjevamo, plešemo, izražavamo kroz umjetnost i kroz glazbu.

Potiče nas se da se oslobodimo svojih misli, da očistimo glave i da se umjesto toga usredotočimo na ritam našeg srca.

Naše srce sadrži magnetsko polje koje je tako snažno i moćno. Ono zrači svojom mudrošću, nosi vlastitu inteligenciju, a energija ovog novog Mjeseca u Ribama pomoći će vam da se priključite i uskladite s tim.

Ne vjerujte svemu što mislite. Obrišite ploču svoga uma, neka bude čista i podesite je da bude u ritmu vašeg srca. Osjetite kako vam srce pulsira. Osjetite energiju koja teče iz središta vašeg bića.

Ovaj Mjesec je različit od ostalih. To je posljednji Mjesec prije početka astrološke godine, a Svemir diže oluju s toliko aktivnosti i događanja.

Znajte da će vam u nekom trenutku kroz ovaj tjedan novog Mjeseca biti ponuđeno utočište. Sigurno utočište Riba gdje se možete povući unutar sebe i biti sami sa sobom, sa svojim srcem i dušom.

Nemojte dopustiti da vas um omete. Ne dopustite sebi da vjerujete u misli koje vas ne ispunjavaju. Dajte sebi dopuštenje da vjerujete da ste sjajni. Dajte sebi dopuštenje da vidite sebe kao dugu od zvijezda što i jeste.

Vi ste ljubav, vi ste Svemir, i morate sebe vidjeti na taj način više od bilo koga i bilo čega. Oslobodite se strahova, otpustite ono što ste nekad vjerovali, i hrabro uđite u novi val.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić