Foto: pexels.com

Mladi Mjesec pojavit će se na nebu 07.09. u 02:52 h. Donosi posebnu energiju i šalje njene miješane valove koji mogu probuditi stare rane, ali nas i nadahnuti da isprobamo nove stvari. Možemo pronaći svoju osobnu moć i znati da nijedna oluja nije previše divlja da nas spriječi u kretanju prema naprijed.

Mladi Mjesec uvijek predstavlja početak novog Mjesečevog ciklusa. To je vrijeme u kojem energija vuče prema unutra. Taj unutarnji tok energije možemo iskoristiti za povlačenje u sebe, za meditiranje, ali i za razmišljanje o tome što želimo uvući u svoj život.

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca možda ćemo se osjećati raspršeno, ali ako se sjetimo iskoristiti tok unutarnje energije, možda ćemo se osjećati uzemljenije i prisutnije pod otvaranjem ovog novog Mjesečevog ciklusa.Sada trebamo ostati prizemljeni i povezani sa zemljom.

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca osjećat će se posebna energija. Možda ćemo se zateći kako smo u potrazi za avanturom, kako imamo želju isprobavanja novih stvari i stvaranjem produktivnih promjena u svom životu. Možda ćemo osjećati da je došlo vrijeme da učinimo stvari drugačije ili da pokušamo nešto što smo oduvijek željeli isprobati.

Postoji taj osjećaj avanture koji okružuje ovaj Mladi Mjesec, ali postoji i dublja energija u igri, koja nas vodi da se povežemo sa svojim unutarnjim djetetom i da razmišljamo o ranama predaka.

Ovaj mlad Mjesec u Djevici nas vodi u istraživanje navika, uvjerenja ili stavova koje smo prikupili od djetinjstva, a koji nam više ne služe. Pozvani smo prekinuti generacijske cikluse koje imamo moć završiti.

Pod tom energijom možemo uvidjeti rane iz djetinjstva i osvijestiti kako se one manifestiraju u našoj trenutnoj stvarnosti.

Je li možda vrijeme da prekinemo lanac i isprobamo nešto novo?

Potrebno je puno duboke svijesti da bi se identificirali obrasci iz djetinjstva i rane predaka. No, ako se osjećate pozvanim da obavite posao, možda ćete otkriti da ovaj mladi Mjesec stvara određenu lakoću i omogućuje da se proces ozdravljenja osjeća malo prirodnije.

Ako ste neko vrijeme radili na ovim područjima svog života, možda će vam i ovaj mladi Mjesec biti snažan portal iscjeljenja i transcendencije.

Ponekad samo osvješćivanje ovih stvari može lagano otvoriti ozdravljenje. Malo je vjerojatno da ćemo imati sve odgovore, ali samo postajući svjesni, već možemo početi mijenjati ozdravljenje.

Sve u svemu, mladi mjesec u Djevici šalje miješane valove energije koji mogu probuditi stare rane, ali nas i nadahnuti da isprobamo nove stvari. Čini se da su ove dvije manifestacije na suprotnim krajevima spektra, možda ćemo osjećati kao da smo na klackalici i da se njišemo s jedne na drugu stranu. Emotivno se možemo osjećati raspršeno ili čak preopterećeno.

Ali sjetite se sile uzemljenja energije Djevice koju nosi ovaj Mladi Mjesec.

Energija Djevice uči nas da smo jedno sa svime, a kad to možemo prepoznati, možemo se prilagoditi i povezati sa snagom koja dolazi s njom.

Možemo pronaći svoju osobnu moć i znati da nijedna oluja nije previše divlja da nas spriječi u kretanju prema naprijed.

Dakle, uronite noge u Zemlju. Dopustite sebi da se osjećate povezani s izvornom energijom unutar i svuda oko vas. Dopustite ovoj vezi da pokrene vašu urođenu moć.

Unesite svježu energiju u svoj život i prekinite sve cikluse koji više ne moraju biti aktivni u vašem životu.

Energija mladog Mjeseca bit će vam vodič, a ni najmanji trud neće biti uzaludan.

Suzana Dulčić