Foto: pexels.com

Mladi Mjesec u trigonu s Uranom ima izuzetno moćan utjecaj. Donosi brze, ali pozitivne promjene, slobodu i uzbuđenje. Utjecaj ovog mladog Mjeseca traje četiri tjedna, do mladog Mjeseca 06. listopada/oktobra. Najbolje vrijeme za započinjanje novih projekata je u fazi rastućeg Mjeseca, od 07. do 20. rujna/septembra – punog Meseca.

Mlad Mjesec u rujnu 2021. se pridružuje zvijezdi i asteroidu koji se odnose na proročanske sposobnosti. Dakle, ovo je zaista odličan mlad Mjesec za povjerenje u svoju intuiciju, koju trebate iskoristiti u ovim uvjetima brzih promjena.

Ovo je odlično vrijeme za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Također možete preispitivati stare navike, ponašanje i vjerovanja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Mladi Mjesec u trigonu s Uranom ima izuzetno moćan utjecaj. Donosi brze, ali pozitivne promjene, slobodu i uzbuđenje. Osjećat ćete se kao da pokušavate nešto novo, izvan uobičajene rutine.

To bi moglo varirati od novih avantura do novih izuma. Dakle, ovo je odlična mjesečeva faza da napustite svoju zonu udobnosti i proširite svoj društveni krug.

Veća je vjerojatnost da ćete sresti neortodoksne tipove ljudi različitog kulturnog ili etničkog porekla od vašeg. Ali što je još važnije, s obzirom na neke druge faktore, ovaj skladan aspekt Urana poboljšava vašu intuiciju i donosi bljeskove uvida.

To može dovesti do otkrivanja sebe, samosvijesti i kreativnih proboja. Također, daje mogućnost predviđanja budućnosti i iskorištavanje toga brzim prilagođavanjem promjenjivim uvjetima.

Psihička svijest u kombinaciji s povećanjem samopouzdanja omogućava vam da izrazite neobičniju stranu svoje osobnosti.

Vaše oštre sposobnosti opažanja znače da možete bolje razumjeti prirodne znanosti ili okultno, poput astrologije. Ovo je također dobar mlad Mjesec za promociju humanitarnih i progresivnih ciljeva i zalaganje za ljude s potrebama.

Dakle, mlad Mjesec 07. rujna u trigonu s Uranom donosi progresivne i uzbudljive promjene koje se događaju brzo, bez izazivanja prevelikog kaosa. Poboljšana intuicija i sposobnost predviđanja budućnosti znači da možete iskoristiti radikalne promjene koje se događaju.

Utjecaj ovog mladog Mjeseca traje četiri tjedna, do mladog Mjeseca 06. listopada. Najbolje vrijeme za započinjanje novih projekata je u fazi rastućeg Mjeseca, od 07. do 20. rujna – punog Mjeseca.

sensa.mondo