Mladi Mjesec i pomrčina 10.06.21.


Energije su sada moćne, zato se prepustite onome što dolazi!

Foto: pexels.com
Mladi Mjesec koji se događa 10. lipnja/juna bit će neobičan, jer će se istovremeno događati i pomrčina Sunca. Ova pomrčina Sunca i mlad Mjesec predstavljaju novi početak. Ovo je razdoblje povoljno za oslobađanje od svega što koči razvoj. Energije su sada moćne, zato se prepustite onome što dolazi i vjerujte da će vas mladi Mjesec postaviti tamo gdje trebate biti.

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca se očekuju 10.06. na 19. stupnju Blizanaca. Završavanje poslova za vrijeme pomrčine i mladog Mjeseca najbolja je taktika. Na ovaj dan imat ćete dovoljno snage da riješite probleme, završite projekte i dobijete dugo očekivanu nagradu.

Na dan mladog Mjeseca važno je privući pozitivne misli koje će vam pomoći da ostanete na površini čak i u teškoj situaciji. Zahvaljujući dobrom raspoloženju, privući ćete sreću.

Ovo je sjajno vrijeme da se riješite svega što stoji na putu sreći. Na dan mladog Mjeseca možete izbaciti iz života sve staro, nepotrebno i suvišno, bilo da je riječ o nepotrebnim stvarima, vezama ili lošim navikama.

Najbolje je na dan mladog Mjeseca zaželjeti želju koja je povezana s rješavanjem loših stvari: usamljenosti, štetnih vezanosti, financijskih poteškoća.

Energija mladog Mjeseca pomoći će nam da ostvarimo svoje planove ako težimo promjenama. Usredotočite na stvari koje želite, a ne na stvari koje ne želite. Pripazite gdje su vaše misli i kako one rezoniraju u vama.

Na dan mladog Mjeseca ne smijemo zaboraviti na ranije dana obećanja.

Mjesečeva energija u Blizancima utjecati će na sferu ljubavi i prijateljstva, a nepažnja u komunikaciji, kao i odbijanje ispunjenja obećanja, može dovesti do negativnih posljedica i prekida odnosa.

10. lipnja/juna astrolozi ne preporučuju odlazak na duga putovanja. Na taj dan povećava se vjerojatnost nesreća zbog nepažnje.

Sada ne možete popustiti želji za sukobom i rješavanjem stvari. Energija ovog dana pojačat će sve emocije. Važno je ostati u dobrom raspoloženju kako negativne emocije ne bi postale izvor nepredviđenih poteškoća.

Na dan mladog Mjeseca vrijedi se odreći impulzivnosti. Bilo koja radnja utjecat će na sreću, dobrobit i zdravlje, stoga astrolozi preporučuju da za ovaj dan ne planirate operacije, posebno kozmetičke, ne mijenjate imidž i ne trošite novac na stvari koje vam padnu na pamet.

Pokretanje nečeg novog na dan pomrčine i mladog Mjeseca također se ne preporučuje. Posao može ići uzbrdo, ali u određenom trenutku sreća će se okrenuti i bit će nemoguće nastaviti ono što je započeto zbog mnogih čimbenika.

Nemojte forsirati stvari, dopustite da vam se pokaže put. Dopustite znakovima da se pojave, a zatim pogledajte kamo vas vode.

Ne vjerujte svemu što mislite ili čujete! Vjerujte svojoj intuiciji. Vjerujte mudrosti i unutarnjem vodstvu svoje duše.

Unutarnji glas pomoći će vam da bez neugodnih ekscesa i privučete pozitivne događaje u život.

Energije su sada moćne, zato se prepustite onome što dolazi i vjerujte da će vas mladi Mjesec postaviti tamo gdje trebate biti.

Suzana Dulčić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *