Mlad Mjesec u Strijelcu 07. 12. 2018.

Jednom godišnje, mlad Mjesec je u Strijelcu i on se odnosi na maštu, optimizam, putovanje, inozemstvo, strance, bogatstvo…

Mlad Mjesec će biti u kvadratu s Neptunom i Marsom iz Riba pa nam može donijeti razne opasnosti, nasilnost, opijate, uznemirenosti, pretjerivanja, bijes, zdravstvene probleme, promjene u karijeri i još mnoga događanja što ovisi o osobnom horoskopu i polju gdje padaju aspekti.

Mjesec u Strijelcu je vrlo pravičan, plemenit, human, strastven, tolerantan i naklonjen osobama koje su ponižene i jadne pa bi sada najbolje bilo pomoći osobama kojima je zaista pomoć potrebna. Dobro je pokrenuti neku humanitaru akciju, putovati, družiti se, odlaziti na duhovna predavanja, učiti strane jezike i generalno – učiti. Sada su izražene mašta, intuicija, vizije, umjetnost, politika, filozofija, religija i još mnoge simbolike vezane za znak Strijelca, piše astrolog Željka Knežević.

 

Prognoza po znakovima

OVAN

Dragi Ovnovi, vi imate mlad Mjesec u devetom polju što vam može donijeti neki novi početak stjecanja uvida za nešto što vam je značajno u životu. Kako je vaš vladar Mars u Ribama, onda se trebate čuvati nekih nevidljivih neprijatelja, nesreća, lomova, magle, zbrke, iluzije i najviše neke impulzivnosti.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mlad Mjesec događa u vašem osmom polju što vam može dati neke transakcije novca, a moguće su i obnove neke suradnje od ranije. Kako je vaša Venera u sedmom polju partnera, onda vi možete ući u jaku harmoniju s partnerom ili upoznati partnera u ljubavi.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama mlad Mjesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u ljubavi, tako i poslovnih pa se na tom polju mogu događati emocije i neki novi počeci. Sada će biti test kako se odnosite s drugim ljudima pa povedite računa što pričate i kako se postavljate u partnerskim odnosima.

RAK

Dragi Rakovi, vama se događa mlad Mjesec u vašem šestom polju posla i svakodnevnice pa na taj životni aspekt obratite pažnju i kako prihvaćate vašu ulogu u služenju, koja je vaša sposobnost tj. talent za potrebe zajednice. Emocije su jako naglašene jer imate podršku dosta planeta.

LAV

Dragi Lavovi, vama se događa mlad Mjesec u vašoj petoj kući djece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa možete imati lijepe emocije, sposobnost razmišljanja o nekom kreativnom zanimanju. Pojedini Lavovi baš sada mogu postati roditelji. Postoji mogućnost otvaranja neke poslovne mogućnosti sa strancima pa bi to trebalo iskoristiti.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se događa mlad Mjesec u vašem četvrtom polju, vaše kuće jednog roditelja. Kako je vaš Merkur krenuo direktno, onda se neka komunikacija može događati s naglašenim emocijama koje mogu biti i pozitivne i negativne pa na tom polju obratite pažnju. Sada dobivate pravac koji vam je instinkt pokazao i vodi vas tim putem.

VAGA

Drage Vage, vama se mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući što se odnosi na komunikaciju, braću, sestre, susjede, trgovinu, promet i još mnogo simbolike treće kuće. Moguće je kraće putovanje ili da pokrenete neko obrazovanje. Dobre prilike za mnoga vaša životna pitanja.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se mlad Mjesec događa u vašem drugom polju vlasništva svake vrste, kako materijalne, tako i duhovne, emotivne, intelektualne… Vi imate dosta dobrih prilika da se pokrenete za vrijeme ovog mladog Mjeseca.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj kući pa će rasti vaše zarade i pojačavati će se posao s poslovnim partnerima što će vam se vrlo isplatiti. Potrebno je samo paziti se ishitrenih odluka i nekih nepromišljenih izjava. Moguća je zavist okoline i ogovaranja iza vaših leđa.

JARAC

Dragi Jarci, vama se mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što je vezano za daleka putovanja, maštanja i emotivnu čežnju. Mnogi Jarci sada mogu sakupiti sve svoje sposobnosti u jednu važnu cjelinu i izvući mudrosti koje su skupljali cijelog svog života. Sada možete dobiti važno mjesto u nekoj zajednici i neku sudbonosnu zadaću. Odlična prilika da pokrenete mnoge životne tokove.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se mlad Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući nadanja, želja, planova, mirovine, očekivanja, prijatelja itd. Vi sada možete imati priliku da se udružite s osobama koje njeguju sličan entuzijazam ili da se pridružite nekoj kreativnoj grupi koja radi za zajedničke ideale. Mnogi Vodenjaci sada mogu realizirati svoje želje, ali neki mogu doživjeti i razočarenje u gore navedenoj simbolici. Moguća su putovanja i stručna usavršavanja.

RIBE

Drage Ribe, vama se mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta pa će se na tom životnom aspektu odvijati situacije. Vama Mars daje energiju dok vas podržavaju Venera i Merkur iz Škorpiona pa možete imati dosta obaveza i neke nove kontakte po pitanju karijere sa strancima. Vezano uz vašu karijeru, sada je važno da sve dobro postavite i pokrenete.

Astrolog: Željka Knežević