Foto: pexels.com

Mladi Mjesec očekuje nas 04.11. i biti će katalizator prelaska mosta između svih transformacija kroz koje se trenutno krećemo! Možda ćete otkriti da se ubrzo nakon ovog mladog Mjeseca metamorfoza na vašem životnom putovanju podiže u novu brzinu, otkrivajući sljedeći korak vašeg procesa. Ako ste na zaglavljenom mjestu, možete pozvati energije ovog mladog Mjeseca da vam pomognu u stvaranju pomaka i napretka u vašem životu!

Mlad Mjesec u Škorpionu događa se 04.11. u 22:15 h i posljednji je mladi Mjesec prije početka sezone pomrčina. Nosi transformativnu energiju, pomažući nam da napredujemo u svim područjima našeg života u kojima se osjećamo zaglavljeni i nesigurni.

Ovaj mladi Mjesec također nosi vrlo osjetljivu energiju i može potaknuti naše dublje emocije, potičući nas da posjetimo svoju sjenovitu stranu i možda pokažemo emocije kao što su sram, krivnja i žaljenje.

Mladi Mjesec u Škorpionu predstavlja transformaciju, čak može biti i katalizator ako se nalazite u osjetljivoj fazi svog života.

Možda ćete otkriti da se ubrzo nakon ovog mladog Mjeseca metamorfoza na vašem životnom putovanju na kojem se nalazite podiže u novu brzinu, otkrivajući sljedeći korak vašeg procesa.

Ako ste na zaglavljenom i ustajalom mjestu, možete pozvati energije ovog mladog Mjeseca da vam pomognu u stvaranju pomaka i napretka u vašem životu.

Ovaj mladi Mjesec je usmjeren na nadahnuće promjena, stoga razmislite o tome što se treba transformirati u vašem svijetu, a zatim se usmjerite na postavljanje svojih namjera. Radite s energijama ovog mladog Mjeseca znajući da one mogu pomoći da se potakne promjena.

Škorpionom vlada voda i stoga energija Škorpiona može stvoriti melankolična raspoloženja i možda ćemo našu razinu energije i emocije teško stabilizirati.

Sada je dobro vrijeme za povlačenje unutar sebe. Možda ćemo zaroniti u mračnije kutke naših srca i umova i baviti se s teškim emocija koje smo potiskivali.

Iako nas energije mladog Mjeseca Škorpiona mogu povući u mračnije razmišljanje, također mogu potaknuti i na pomak naprijed, na pomak koji je zapravo pukotina kroz koju ulazi svjetlo, koja nam omogućuje da ispitujemo, prakticiramo ljubaznost i suočimo se sa svim neugodnim stvarima.

Zapamtite, ne treba nam sve u životu biti savršeno da bismo živjeli dobar i lijep život. Ne moramo biti potpuno iscijeljeni ili rezonirati na najvećoj vibraciji svake minute u danu.

Samo trebamo dopustiti stvari. Samo si trebamo dopustiti da budemo vjerni onome što jesmo i da budemo ljubazni prema sebi u tom procesu. Vježbanje suosjećanja, praksa ljubavi prema sebi u teškim trenutcima i dobrim vremenima je sve što trebamo ponuditi.

Ne moramo sve “popravljati”. Možemo se osjećati slomljeno, ali viša istina je da smo uvijek cjeloviti.

Možemo raditi s energijom ovog mladog Mjeseca kako bismo se oslobodili i otpustili bilo kakav stid koji osjećamo. Ovo oslobađanje može doći kroz razumijevanje, jednostavno budimo u miru sa svime što se pojavi i kroz praksu samosuosjećanja.

Općenito, energija mladog Mjeseca u Škorpionu može se koristiti kao katalizator koji će nam pomoći da prijeđemo most između svih transformacija kroz koje se trenutno krećemo.

Ako osjećamo da stagniramo ili smo možda u fazi “između” u našim životima, ovaj mlad Mjesec nudi kretanje naprijed. Postavite svoje namjere i pogledajte što će se dogoditi u sljedećim tjednima.

Volite sebe bez obzira na sve što vam se događa i pokušajte vidjeti razliku između vaših percipiranih neuspjeha i suštine onoga tko vi uistinu jeste.

Suzana Dulčić