Mlad Mjesec u maštovitom Vodenjaku 11.02.


Oslobađanje (prognoza za sve znakove)

Foto: pixabay.com

Ovo je vrlo moćan mlad Mjesec koji nam može otvoriti vrata za narednih šest mjeseci. Sve što se sada događa može trajati sve do punog Mjeseca u Vodenjaku, 22.08.2021. godine. Dobro je vrijeme da se rješavaju problemi i planira budućnost u širem pogledu bez gledanja u ograničenja. Sve se potpuno novo pokreće i nadolaze nove ideje viđenja drugim očima. Došlo je vrijeme da krenemo nekim novim, ljepšim i oslobađajućim putem u životu bez ograničenja. Najviše utjecaja mogu osjetiti fiksni znakovi iz treće dekade Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak.

Ovo je vrlo moćan mlad Mjesec koji nam može otvoriti vrata za narednih šest mjeseci. Tako da možemo pokrenuti nešto novo, udružiti se u neke grupe, sastaviti tim i još mnoge korisne pokrete sada možete organizirati.

Kako je vrlo pozitivan za mnoge grupe koje rade po propisu, tako može biti i negativan za one koje naginju nemoralnim i nepoštenim organizacijama pa na globalnoj razini negdje može stvoriti pobune i kaose, dok s druge strane može pokrenuti dobre kozmičke svijesti.

Mnoge osobe mogu osjećati potrebu da se priključe nekim duhovnim grupama ili da krenu putem prosvjetljenja. Sada je lako povezati se sa svojim višim bićem, duhovnim vodičem i anđeoskim energijama.

Odlična je prilika sada da sagledamo tko su nam prijatelji i kojim društvenim grupama pripadamo. Na današnji dan čak četiri planeta i dva svjetla – Sunce i Mjesec imamo u Vodenjaku, tako da možemo preokrenuti sve destruktivne stvari i puteve u našim životima.

Došlo je vrijeme da krenemo nekim novim, ljepšim i oslobađajućim putem u životu bez ograničenja. Najviše utjecaja mogu osjetiti fiksni znakovi iz treće dekade Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak.

Sve što sada pokrenete ili se događa može trajati sve do punog Mjeseca u Vodenjaku, 22.08. 2021. godine. Dobro je vrijeme da se rješavaju problemi i planira budućnost u širem pogledu bez gledanja u ograničenja. Sve se potpuno novo pokreće i nadolaze nove ideje viđenja drugim očima.

Što ovaj mladi Mjesec donosi pojedinačnim znakovima?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju, što pokreće razne grupne aktivnosti,povezanosti s timskim radom, druženjem i prihodima.

Sada nije vrijeme da se fokusirate samo na sebe, već se treba udružiti i tako raditi u sklopu udruženja. Svakako trebate uspostaviti ravnotežu u odnosima, s obitelji. Potrebno je da se strpite i razmislite o svemu bez vaše urođene impulzivnosti.

Moguć je priljev novca iz inozemstva za koji se niste nadali. Pojedini Ovnovi mogu imati nesuglasice s partnerom baš zbog financija.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mlad Mjesec događa u vašoj desetoj kući karijere pa se mogu događati neki novi poslovni projekti. U ovom periodu je naglašena preosjetljivost kada je vaša pozicija u pitanju.

Obratite pažnju na vaše ponašanje u društvu i usmjerite se na karijeru maksimalno. Pojedini Bikovi su prezauzeti svojom profesijom dok neki nisu zadovoljni pa pazite ako iznosite i kako iznosite nezadovoljstvo.

Postoji mogućnost da vam se netko sviđa s kim ste povezani poslovno pa i tu trebate paziti, posebno ako je kolega s posla.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju pa možete biti nezadovoljni nekim rutinskim obavezama. Potrebno je da uključite svoju maštu i nahranite dušu nekim novim aktivnostima i razmišljanjima.

Moguće je da vas neka nova duhovnost ili filozofija sada pokrenu i vi odaberete neki novi životni put. Ako vas nešto ograničava da ne možete raširiti krila, nitko nije kriv za to, jednostavno se tako događa.

Ljubav je na pomolu pa ako ste zauzeti ipak razmislite, jer svaka tajna se i sazna. Pazite!

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju intime, spoznaje sebe, podrške drugih ljudi koji vam pružaju materijalnu i moralnu podršku. Možete biti u situaciji da netko potražuje dugovanje ili vi tražite novac i podršku od nekoga.

Aktivna je intima s partnerom i ulazak u neki zajednički posao. Priznajte neke lošije vaše stvari i napravite balans što je vaše, a što partnerovo.

Budite iskreni s partnerom da ne dođe do nelagodnih situacija u smislu intime. Pruža vam se prilika da zaradite neki veći iznos novca od posla koji nije baš po vama najbolji.

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa su u tijeku pregovori neki novi odnosi i partneri. Ako nemate podršku partnera onda bi trebali sebe preispitati čime ste to zaslužili i koliko vi ulažete u partnerske odnose.

Mnogi Lavovi sada mogu biti viđeni i popularni u javnosti što može pokrenuti nešto novo. Prepuni energije, vi ste odlučni da zadovoljite svoje interese pa ipak se trebate osvrnuti da i partneri imaju svoj interes, inače od uspjeha neće biti ništa.

Pojedini Lavovi mogu imati dosta uspjeha u nekom novom poslu koji je iz njegove profesije, ali trebaju odbaciti neke svoje osobne interese.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj šestoj kući koja je povezana s poslom, zdravljem i svakodnevnicom. Moguće je da promijenite načine prehrane i preokrenete zdravstvene navike.

Sve što je vezano za posao mijenjate i tu pravite preokrete kako bi bili uspješniji i da realizirate svoje poslovne ciljeve. Potreban je balans planiranja i rada.

Moguće je da saznate neke tajne u vašem okruženju što vas može duboko povrijediti, ali i napokon i dovesti do toga da ne živite u iluzijama već u realnom svijetu. Novi poslovni raspored je aktivan i moguća je ljubavna ponuda preko posla.

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj petoj kući kreativnosti, zabave, ljubavi, djece, sporta. Naglašena je požuda, romantika, strast, nova ljubav, dok samopouzdanje i planetarna kozmička podrška je kod vas.

Vrijeme je da otvorite svoje srce i da sve dugo skupljane želje uđu u vaše srce. Sada je vrijeme da uspostavite harmoniju kada je primanje i davanje ljubavi u pitanju. Ako imate neke probleme na poslu onda lijepa komunikacija može sada to sve razriješiti i ukloniti.

Mnoge stvari sada možete uskladiti, kako intimne, tako i poslovne. S partnerom pričajte otvoreno. Samo mudrošću možete neke stvari prevladati, stoga ne reagirajte impulzivno. Budite pošteni i iskreni.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem četvrtom polju obitelji, doma, intime. Sada je bitna vlastita sigurnost i ako trebate odlučite gdje trebate živjeti. Povećana je svijest o vašoj genetici, odakle potječete i o pitanjima vaše intime i emotivnosti.

Moguće je napraviti neke projekte za budućnost. Pojedini Škorpioni  sada mogu planirati vjenčanje ili stupiti u bračnu luku.

Potrebno je isplanirati svoj osobni i poslovni život da budu u balansu. Mnogo razuma je potrebno da se uskladite s partnerom u bračnoj zajednici. Ne budite egoist.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama ovaj mlad Mjesec pokreće treće polje komunikacije, okruženja, braće, sestara, prometa i kratkih putovanja. Sve se usmjerava na komunikaciju, učenje, nove kontakte. Sada doživljavate veću budnost i opažanje svoje okoline.

Moguća su pokretanje novog tečaja, pisanja, predavanje, druženje. Potrebno je da uskladite vaš optimizam i vjeru u svakodnevnom životu.

Pojedini Strijelci mogu biti i nezadovoljni novim načinom komunikacije ili nekim novim prezentiranjem u poslu. Budite mudri pa se uskladite s novonastalom situacijom.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija, svijet čula i sigurnosti koje ste vi dostigli. Sada je vrijeme da preokrenete i organizirate svoj život i financije. Sada se planira realna financijska sigurnost i određuje potrošnja.

Pojačavaju se uživanja u svim životnim  zadovoljstvima i planiranje uvećanja prihoda. Sada se uspostavlja balans kada su financije i imetak u pitanju, što je vaše, a što je partnerovo.

Zbog financija se mogu pokvariti odnosi koji vas čine sretnim pa budite oprezni i ne radite ništa što vas može učiniti nesretnim.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je ovaj mlad Mjesec koji pokreće vaše misaone i fizičke aktivnost pa možete za početak promijeniti frizuru ili nešto drugo u fizičkom izgledu. Vrijeme je da se na drugi način predstavite drugima.

Budite originalni i jedinstveni kada se prezentirate drugima. Iz vas izvire energija ,samopouzdanje i karizma pa to trebate iskoristiti na najbolji način. Potreban je balans s vašim partnerom kako poslovnim tako i emotivnim.

Svjesni ste da treba planirati budućnost s partnerom, a teško se uklapate, svatko vuče na svoju stranu, a mišljenja se razilaze. Pokušajte se uklopite na nekoj realnoj osnovi naspram vaših mogućnosti.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec s drugim planetima događa u vašem dvanaestom polju, što je duhovno polje. Sada je potrebna svijest i empatija što je potrebno drugim osobama. Pojedine Ribe mogu se povući i izolirati i pretraživati po svojim dubinama duše.

Želja da se pronađe emotivni mir i sigurnost je u fokusu. Obratite pažnju kada je planiranje i radne aktivnosti u pitanju i uspostavite harmoniju. Da bi ostvarili svoje ciljeve trebate pokrenuti neke nove aktivnosti i način planiranja.

Moguće je da upoznate partnera kojeg morate držati skriveno od javnosti. Svakako vama odgovara osamljivanje i mir.

Sretno u svemu i u novim početcima!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *