Mlad Mjesec u magičnom Škorpionu 15.11.2020.


Mlad Mjesec donosi mnoge preokrete – Prognoza za sve znakove

Foto: pexels.com

Ovaj mlad Mjesec pogoduje pokretanju nekog životnog preokreta. Mnoge osobe se mogu najdublje suočiti sami sa sobom i svojim osjećajima. Neke nove stvari možete s lakoćom sada pokrenuti. Harmonični aspekti mladog Mjeseca s moćnim planetima; Jupiterom, Saturnom, Plutonom i Neptunom, mogu dati  lakoću, moć sigurnost i intuiciju da se neke stvari mijenjaju u našem životu bez mnogo razmišljanja i straha.

Sigurno je da ovaj mlad Mjesec ispunjava želje i svi magični rituali imaju podršku od moćnih viših sila. Vrlo lijepi i harmonični aspekti mladog Mjeseca s moćnim planetima Jupiterom, Saturnom, Plutonom i Neptunom mogu dati  lakoću, moć sigurnost i intuiciju da se neke stvari mijenjaju u našem životu bez mnogo razmišljanja i straha.

Svi bi trebali sada slušati šapat unutrašnjeg glasa i pokrenuti promjene, u smislu uklanjanja blokada, iscjeljenje, liječenje trauma i drugih dubokih unutrašnjih nezadovoljstava. Uz komunikacije i odlaske kod iscjelitelja sada i jedna prava riječ može preokrenuti vaš život i način pogleda na njega.

Mnoge molitve i neke nove stvari možete s lakoćom sada pokrenuti. Poslije svih nekih neispunjenih želja i neuspjelih pokušaja da se pokrene nešto novo, sada je sigurno da to možete pa nikako ne treba odustati, jer ste mnogo puta pokušali pa nije vam pošlo za rukom.

Sasvim je sigurno da neke mračne misli i neke duboko potisnute frustracije i traume sada možete sagledati i preokrenuti kroz neki vid iscjeljenja uz ostvarenje želja da se riješite mračnih misli. Kako je Merkur u Škorpionu, onda imamo i jasnoću što trebamo i kako trebamo nešto učiniti.

Najveći utjecaj može biti na Škorpiona, Bika, Lava i Vodenjaka. Zatim, Venera će praviti kvadrat s Plutonom, što će kod pojedinih osoba izazvati ljubomoru, posesivnost uslijed manjka samopouzdanja u vezi ili braku.

S ovim aspektom se ne preporučuje ulazak u vezu pa čak i neke klimave veze mogu doživjeti kraj. Pojedine osobe mogu doživjeti i najdublju bol s ovim mladim Mjesecom, posebno ako Merkur iz Škorpiona donese tužnu i tešku vijest. Ovaj mlad Mjesec pogoduje pokretanju novog posla ili nekog životnog preokreta. Mnoge osobe se mogu najdublje suočiti sami sa sobom i svojim osjećajima.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati od mladog Mjeseca u Škorpionu?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se mogu pojaviti neke ovisnosti od ranije, kao što su kocka, hrana, neka osoba i drugo. Potrebno je da se suočite s tim svojim tamnim stranama i ne dozvolite da vas one iskušavaju. Budite hrabri i izborite se s tom tamnom stranom.

Intimnost s partnerom će biti povećana, a mnogi Ovnovi mogu imati i financijsku i drugu podršku. Uspostavite balans u vašim i partnerskim odnosima i financijama. Iskren razgovor s partnerom može vas osloboditi od trauma, ovisnosti i kočnica.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas su vrlo povoljne komunikacije i dogovori u polju partnerskih odnosa. Mnogi Bikovi bi mogli započeti neki novi projekt ili doraditi nešto na već postojećem. Popularnost u javnosti ne izostaje.

Komunikacija s partnerom može biti u disbalansu pa je vrijeme da se neke stvari iskomuniciraju iz dubine duše. Dobra energija vas pokreće u polju partnerstava i javnosti pa tu usmjeravate energiju i zbližavate se s partnerom u ljubavi i u poslu. Pojedini Bikovi mogu u ovom periodu razriješiti svoje financije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se događaju sjajne poslovne promjene pa nema potrebe da se bojite već se pokrenite iz uljuljkane sigurnosti. Mnogi Blizanci kreću sa zdravim načinom života, prehranom, fizičkom aktivnosti i drugim zdravim režimima.

Posao se mijenja prave se drugi planovi, ulaže se više aktivnosti da bi uspio posao. Želje su velike da se sve dobro organizira i neke stvari razriješe na duži vremenski rok. Moguće je otkrivanje tajni koje vas mogu povrijediti. Moguće su napetosti s partnerom.

RAK

Dragi Rakovi, vi možete očekivati neki honorarni posao i neki veći priljev novca koji vam donosi mlad Mjesec. Kada je ljubav u pitanju onda je izražena romantika požuda i mnogo želja. Bitna vam je potreba da vam netko odobrava u vašim željama i planovima.

Duboko otvorite vaše srce i zapitajte se volite li vi zaista to što radite i usrećuje li vas to. Mnoge traume se mogu razriješiti kroz dobru komunikaciju. Uspostavite balans kada je primanje i davanje ljubavi u pitanju.

LAV

Dragi Lavovi, vaše želje i sreća koja vas ispunjava sada je u vašem domu i obitelji. Kako se osjećate lijepo onda bi pojedini Lavovi mogli pokrenuti obiteljski posao. Bitno je da izgradite svoju unutrašnju sigurnost.

Mnogi Lavovi će istraživati obiteljske korijene i genetiku odakle potječu. Dobro je da isplanirate i napravite projekt za budućnost ili nešto u kući preuredite . Dosta sretno vrijeme da uđete u vezu ili brak pa to trebate iskoristiti. Bitan je i balans između privatnog i poslovnog života.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se događaju novi kontakti, mnogo komunikacije, što vas može pretvoriti u sumnjičavog detektiva, jer nemate povjerenja u priče koje vam se serviraju pa vi preuzimate i istražujete.  Pojedine Device mogu pokrenuti neka nova učenja i razvijati svoj mentalni sklop.

Povećana budnost i svjesnost okoline je naglašena. Sve što je vezano za papire dogovore i nova pokretanja sada je pozitivno pa budite aktivni i ne sumnjajte u ispravnost svega. Vjerujte, nadajte se i budite optimistični da bi uspjeli.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa financijsko blagostanje. Sva čula su osjetljiva, a temelji su vam čvrsti poslije dužeg vremenskog rada na sebi. Bitno je da organizirate svoj život i da dođu vaše vrijednosti do izražaja. Ukazuju se prilike za uvećanje prihoda i sigurnosti na tom životnom aspektu.

Imate želju da uživate u svim zadovoljstvima pa uživajte, zaslužili ste. Pojedine Vage će gledati da uspostave balans između vaše i partnerove imovine. Moguće je da doživite i neku bolnu istinu ili da vas partner manipulira i kontrolira pa tu budite pribrani, mirni i oprezni.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vi bi mogli iznenaditi svoju voljenu osobu i bliske ljude  istražujući svoju tamnu stranu. Svakako da želite predstaviti se i otkriti na neki novi način pa dobro razmislite. Nove promjene i neke želje mogu biti pun pogodak za vas i neki novi početak.

Puni ste energije, samopouzdanja pa ostavljate na impulzivan način svoje neke nove preokrete. Potrudite se da uspostavite osobne interese u svom poslu i pokušajte uspostaviti balans između vas i partnera. Moguće je da su neke osobe ljubomorne na vaš posao pa se čuvajte.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi imate velike promjene u vašoj kući duhovnosti koja će biti jača nego ikad ranije. Izražena je empatija i svijest o potrebama drugih osoba. Moguće je da se malo povučete od drugih ljudi da bi bili sami sa sobom i napunili baterije.

Osjetljivost je izražena, kopanje po duši i traženje mira može vas dovesti do novih spoznaja i nekih duševnih iscjeljenja kroz samoću. Potrebno je da uvažite interes druge strane i napravite balans u poslovanju. Emotivno gledajte svoj interes.

JARAC

Dragi Jarci, nove prilike koje se pojavljuju osiguravaju vašu budućnost na duži vremenski period. Povoljan je period i za vaš ljubavni i emotivni život. Bitno je da se povežete s nekim grupama, umrežite i pokrenete neki novi projekt.

Ako ste imali unutrašnji nemir kada je posao u pitanju sada se to razrješava, a posao se uvećava. Lijepa pozicija na poslovnoj ljestvici i u radnoj grupi može kod vas uvećati samopouzdanje. Balans je potreban kada je davanje i primanje ljubavi u pitanju. Pokrenite nove poslove.

VODENJAK

Drage Vodenjaci, vaše polje karijere je izraženo i povećan je napredak. Profesionalni i osobni život je od bitne važnosti. Vaš šarm i širok osmjeh vam otvara sva vrata. Obnova i neki novi projekti u karijeri vas mogu odvesti pravo do uspjeha.

Bitno je da balansirate pokazivanje vaše osobnosti u društvu. Vama je jako bitno da budete u pravu pa i tu obratite pažnju jeste li uvijek u pravu. Kako je Merkur i Uran u opoziciji vi trebate uspostaviti balans između karijere i osobnog života. Izbjegavajte rasprave i svađe.

RIBE

Drage Ribe, vi svakako trebate pokrenuti nešto novo u vašem životu izaći iz rutine te proširiti vaš mentalni sklop. Maštajte, sanjarite i pokrenite se u avanturu. Neke nove duhovne smjernice ili neki vid novog filozofskog pogleda na život vas bi pokrenulo i usrećilo.

Pojedine Ribe opet mogu imati rasprave s partnerom kada je imovina u pitanju, što je čije. Najbolje bi bilo da pokrenete neki novi filozofski pogled na život i izbjegnete svakodnevnu rutinu i pomalo dosadu i depresivna razmišljanja.

Sretno u svemu i neka vam se ispune sve želje!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *