Foto: pixabay.com

Mlad Mjesec pojavljuje se 19.08., na 26. stupnju Lava. S ovim mladim Mjesecom možete očekivati neočekivano, veliki optimizam i otvaranje srca i duše. Možemo imati snagu, hrabrost, osjećaj sigurnosti pa možemo lakše donijeti odluku za neke nove promjene. Najviše ima utjecaja na fiksne znakove: Lav, Vodenjak, Bik i Škorpion.

Mlad Mjesec je na 26. stupnju Lava u ranim jutarnjim satima gdje gradi pozitivan aspekt s Marsom iz Ovna pa možemo biti poneseni optimizmom radovati se i vjerovati u bolje sutra.

Možemo imati snagu, hrabrost, osjećaj sigurnosti pa možemo lakše donijeti odluku za neke nove promjene. Najviše ima utjecaja na fiksne znakove: Lav, Vodenjak, Bik i Škorpion.

Želja da se otvori srce i da se dobije pohvala i divljenje, a kada se to dogodi, mnoge osobe neće znati nositi se s tom energijom. Sada nije vrijeme za kritike pa ih ne izražavajte.

U nastavku dana Mjesec prelazi u Djevicu pa će praviti lijepe aspekte s Uranom iz Bika i Venerom iz Raka što nam može donijeti iznenadne preokrete i pozitivne promjene što ukazuje vaš osobni horoskop u kojoj sferi života.

Mjesec iz Djevice u sekstilu s Venerom iz Raka nam donosi smirenost, optimizam,vedrinu, umjetničke sposobnosti i čvrste stavove kada su vrijednosti u pitanju. S ovim mladim Mjesecom možete očekivati neočekivano, veliki optimizam i otvaranje srca i duše.

 

Što pojedini znakovi mogu očekivati od mladog Mjeseca u Lavu?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi plamtite od želje za novim ljubavima, izazovima, puni samopouzdanja želite da vam sve bude odobreno. Otvarate vaše srce i dušu dok se pojedini Ovnovi pitaju da li rade pravu stvar.

Zvjezdana čarolija vam priređuje romantičan period pa ga iskoristite i uživajte s voljenom osobom.

BIK

Dragi Bikovi, sva događanja će biti povezana s obitelji i domom . Mlad Mjesec će tražiti od vas da budete sigurni u vaše osjećaje i vašu sigurnost. Naglašeno je sve što je povezano s vašim najdubljim osjećajima i korijenima odakle potječete.

Kod pojedinih Bikova bi se trebalo poraditi na primanju i davanju emocija, dok neki kreću u reorganizaciju. Mnogi Bikovi bi se mogli suočiti s nekim strahovima pa poradite na tome.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se događaju novi vidovi komunikacija, kontakata, kraćih putovanja, učenja i općenito mišljenja. Odnosi s drugim ljudima mogu biti dosta dobri i poučni dok neka nova učenja mogu odrediti novi životni pravac.

Telefoniranja, odgovaranja na poštu i poruke, sve je pozitivno. Kada su financije u pitanju izbjegavajte pozajmice i kredite.

RAK

Dragi Rakovi, vi ste smislili kako da zablistate i privučete pažnju na svoje kreativne radove. Sva čula su istančana i povećana je osjetljivost na sve što ste izgradili samo za sebe. Pokrenite nešto novo kako bi vi osjetili svoju vlastitu vrijednost.

Financije su naglašene i novi načini za dodatnu zaradu su nadohvat ruke. Pojedinim Rakovima može se dogoditi sklapanje ugovora pa dobro razmislite koliko vam se isplati. Uživajte u ovozemaljskim čulima.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec pa se možete pokazati u nekom novom svjetlu, fizičkom izgledu, emotivnom izražavanju. Neke nove promjene mogu vam donijeti veće samopouzdanje i da budete u centru pažnje ispod reflektora.

Bitno je da se ove promjene događaju i u poslovnom okruženju što vas može odvesti pravo do vaših želja.

DJEVICA

Drage Djevice, vama ovaj mlad Mjesec pokreće empatije, duboke emocije, svijest i duhovni razvoj. Pojedine Djevice mogu se povući iz društva i ostati same sa sobom da napune baterije i misaono se preokrenu na nešto novo.

Ovaj položaj Mjeseca je za vas osjetljiv pa možete tražiti duševni mir koji vam ne može priuštiti ni vaš emotivni partner.

VAGA

Drage Vage, vi pokrećete neki novi posao, što se mnogima može svidjeti, a vi od njega možete lijepo zaraditi. Vrijeme je da se umrežite u neke grupne aktivnosti i poslovne tokove. Sada nije vrijeme za vaše neke unutrašnje nemire već stupite u kontakt s drugim ljudima.

Moguće su napetosti za neke nekretnine pa tu povedite računa. Vrijeme je da usmjerite fokus na druge, a ne na sebe.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kako ste vi fiksni znak, onda će ovaj mlad Mjesec povećati osjetljivost na vašu poziciju i napredak. Sada je dobro da pokrenete neke nove ciljeve ili da oživite ranije planirane. Bitna je vaša karijera i način pokazivanja u društvu pa i tu dolazi do promjene.

Postavite u prvi plan samopoštovanje pa onda karijeru i druge dužnosti. Znajte da lijepa riječ i željezna vrata otvara.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi možete osjetiti neku nervozu pa bi bilo dobro da izbjegnete monotoniju i pokrenete neke novine kada je vaš duh i um u pitanju. Kada pokrenete neku novu filozofiju ili duhovnu obnovu, vi se možete osjećati preporođeno.

Vas raduje svaka avantura, putovanje, učenje pa to trebate pokrenuti i izaći iz svakodnevne rutine.

JARAC

Dragi Jarci, vi osjećate povećanu svijest o drugima pa ako vam je potrebna podrška u vidu moralne ili materijalne, sada je možete dobiti Ako imate partnera sada će biti povećana intimnost s njim.

Sve što se odnosi na financije sada je uvećano pa pojedini Jarci mogu dobiti nasljedstvo ili zatražiti kredit, što vam se ne preporučuje, jer se poslije može iskomplicirati vraćanje rata.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama ovaj mlad Mjesec pokreće polje partnerstava pa su pregovori istaknuti. Neki novi odnosi bi sada bili dobri i neki novi početak u već postojećim.

Podrška partnera je sada bitna pa ako izostane onda se trebate zapitati zašto? Kao stvorena energija je da budete poznati u javnosti ili da vas neki kontakti odvedu pravo na vrh.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem polju posla, zdravlja i svakodnevice što bi mogao donijeti novi način prehrane i obraćanje pažnje na zdravlje.

Kada je posao u pitanju onda se mogu događati brige ili neki novi poslovi pa čak i razrada starih poslova. Dobra je šansa da sada sve stvari razriješite i pokrenete detaljno i efikasno svoj posao.

Sretno u svemu!

Željka Knežević