Foto: pexels.com

Tijekom ovog mladog Mjeseca identificirajte svoje strahove. Izložite ih, dozvolite sebi da ih čujete. Razmislite kako ih možete pretvoriti u svjetlost, a onda ćete s vremenom primijetiti kako nestaju. Na globalnoj razini pojavit će se osjećaj da smo između dva svijeta. Saturn i Uran to mogu pojačati, ali možemo ublažiti taj osjećaj preuzevši brigu o idejama koje želimo pokrenuti već danas. Pod svim izazovnim vibracijama koje nudi, ovaj mlad Mjesec, donosi i vibracije nade.

Naša prilika da gradimo bolju budućnost je stigla! Pod energijom mladog Mjeseca u znaku Bika pozvani smo da razmišljamo o onome što želimo stvoriti. Od nas se traži da postavimo cilj i poduzmemo male, metodičke korake da bismo ga ostvarili.

Mlad Mjesec u Biku, 23. travnja/aprila, podsjeća nas da je na horizontu novi početak. Ovaj sjajni početak još nije stigao, ali polako se približava, a ovaj mlad Mjesec je naša odskočna daska na putu ka njemu.

Stvorite malo prostora, zadržite namjeru za životom koji želite voditi. Izađite na trenutak iz trenutne situacije i zapitajte se, što mogu postati? Kako moje putovanje napreduje od ove točke naprijed?

Čak i dok ovo čitate, možda napravite stanku i razmisliti kuda biste željeli da ide smjer vašeg života. Zaželite želju, držite je blizu. Ne brinite koliko je ostvariva, samo je “postavite” za sebe i za Univerzum.

Sada se od nas se traži da maštamo o tome gdje se želimo uputiti, ali također se od nas traži da se suočimo i s našim sjenama.

 

Što vaše sjene žele od vas?

One mogu biti mračne i zastrašujuće, mogu izazvati podrhtavanje vašeg srca ili oluju leptirića u trbuhu, ali stalno se podsjećajte da ste na sigurnom.

Suočavanje sa svojim sjenama znači da priznajemo svoje najdublje strahove. Priznajemo što stoji iza naše anksioznosti ili iza onog osjećaja nesigurnosti koji s vremena na vrijeme ispliva.

Susret sa sjenama ima važan cilj. Svoje sjene trebate pretvoriti u svijetlu iscjeljujuću energiju koja će preporoditi vašu dušu.

Tijekom ovog mladog Mjeseca identificirajte svoje strahove. Izložite ih, dozvolite sebi da ih čujete. Razmislite kako ih možete pretvoriti u svjetlost, a onda ćete s vremenom primijetiti kako nestaju.

Postoje izazovne energije koje se sada raspiruju u svijetu oko nas. Ne treba nam astrologija ili Mjesec da nam to kažu. Ali ono što možemo shvatiti i naučiti iz svemira je da smo na putu novog ciklusa.

Baš kao što Mjesec prolazi kroz vlastite faze, tako i mi svi, tako je i s cijelim svijetom. Svi se suočavamo i krećemo kroz cikluse promjene. To je neizbježno i jedino što je zaista predvidivo.

Uran, planeta promjena je vrlo aktivna u ovom mladom Mjesecu. Uran voli otpuštati stvari kako bi nas probudio, ali njegova prisutnost također može djelovati uznemirujuće i kaotično.

Pored aktivnog Urana, imamo i aktivni Saturn. Ako se Uran potresa, stvari će biti iste i poštovat će se tradicije prošlosti.

Ove dvije naizgled suprotne energije bit će obilježene u trenutku mladog Mjeseca. Ovu suprotstavljenu energiju možemo osjećati u sebi, ali možemo vidjeti njen utjecaj i u cijelom svijetu.

Uran želi da se putevi prošlosti raspadnu kako bi mogao donijeti nešto novo. Saturn želi da se promjene zaustave tako da se mi možemo vratiti na stari put.

Želimo li se vratiti na svoj prethodni život ili želimo nešto novo, nešto drugačije, nešto bolje?

Ove dvije energije nisu ovdje da se bore, već su ovdje da rade zajedno. Ovo je prilika da svi priznamo svoju prošlost i darove koje je podijelila, ali i da počnemo razmišljati o tome kako želimo ići naprijed.

Ne moramo zaboraviti svoje ciljeve i snove, ali nešto se mora promijeniti, ovoga puta nešto mora biti drugačije. Naša prošlost nam daje smjernice, ali naš je posao sada da je vodimo i počnemo koristiti te smjernice kako bismo otvorili put za drugačiju budućnost.

Pod svim izazovnim vibracijama koje nudi, ovaj mlad Mjesec, donosi i vibracije nade.

Želja Univerzuma je da dozvolite da vibracija nade uđe u vaše biće, da joj dozvolite da poplavi vaš cijeli um, tijelo i dušu i dozvolite sebi da počnete sanjariti o novom životu koji želite stvoriti.

Na globalnoj razini pojavit će se osjećaj da smo između dva svijeta. Saturn i Uran to mogu pojačati, ali možemo ublažiti taj osjećaj preuzevši brigu o idejama koje želimo pokrenuti već danas.

Poznavanje prošlosti može nam biti vodič, ali nada i obećanje budućnosti mogu nas voditi ka razmišljanju većeg i boljeg.

Ovdje postoje šanse da nadogradimo i promijenimo naše živote, a Bikov mlad Mjesec predstavlja period u kojem možemo svoje ideje i sanjarenja pokrenuti prema ostvarenju.

Ovo je vaša poruka Univerzuma – koje ideje i promjene pokrećete danas?

lovesensa.rs