Foto: pixabay.com

Mlad Mjesec se događa na 3. stupnju Bika koji je stupanj egzaltacije gdje je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom što će sigurno donijeti promjene. Sve bitne promjene se mogu događati 22., 23., 24. travnja/aprila pa obratite pažnju što i kako treba usmjeriti. Velika buđenja se događaju i svijest se mijenja, mase postaju svjesne i mijenja se odnos prema majci Zemlji. Ovaj period je plodan i što god da se pokrene donijeti će uspjeh.

Velike promjene i novine se događaju s ovim mladim Mjesecom. Mlad Mjesec se događa na 3. stupnju Bika koji je stupanj egzaltacije gdje je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom što će sigurno donijeti promjene kada je ekonomija u pitanju, na cijeloj zemljinoj kugli kao i kod pojedinaca. Kako je Uran uključen, rješenja se donose za budućnost što će najviše biti usmjereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život.

Sada je došlo vrijeme da se trebaju potpisivat novi ugovori, mijenjati financijske resurse i donijeti ugovore kada je cijela svjetska ekonomija u pitanju. Kako je Bik materijalan znak tako će fokus biti na zaradi novca, kako riješiti gubitak novca, što treba raditi itd. Kako je Bik povezan s hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promjene se mogu događati 22., 23., 24. travnja/aprila pa dobro obratite pažnju što i kako treba usmjeriti.

Svi horoskopski znakovi doživljavaju bitne promjene što se razlikuje od položaja na 3. stupnju neke planete položaja polja karijere itd. Promjene koje se događaju mogu biti i negativne ili se na prvi mah mogu činiti tako, ali ipak će biti dobro rješenje za budućnost. Sa Saturnom u Vodenjaku krenula je budućnost s radom preko interneta pa dobro razmislite što bi mogli raditi preko interneta, jer će to zasigurno biti budućnost mnogih financijskih zarada.

Kako je mlad Mjesec u konjukciji s Uranom onda bi trebali napraviti nešto novo ili na nov naći plasirati posao koji radite. Velika buđenja se događaju i svijest se mijenja i mase postaju svjesne i mijenja se odnos prema majci Zemlji koja nas hrani i koja nam daje egzistenciju, drugačije se vrednuje novac itd.

Vrlo značajna je priroda koja ima lijek za sve bolesti pa će se i tu događati pomaci u liječenju i življenju u prirodi ili u skladu s prirodom. Kako je Bik hedonist, a 3. stupanj je stupanj jakih osjećaja, čula svih vrsta, ovih će dana biti pojačana želja za uživanjem, boravkom u prirodi, itd. Ovaj period je plodan i što god da se pokrene ili koje god se sjeme zasadi, ono će donijeti plod i uspjeh.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj mlad Mjesec donosi lijepe ideje za financije i kako ih zaraditi. Pojedini Ovnovi grade, rade i održavaju svoje postojeće da bi bili sigurni u materijalnom svijetu. Kako je Saturn i Mars u vašem polju prijateljstva, u toj sferi možete imati neke tenzije.

Potrebno je napraviti balans između poslovnih i prijateljskih obaveza. Pojedini Ovnovi bi mogli imati veće financijske izdatke pa bi trebali obratiti pažnju kada nešto kupuju. Nemojte biti brzopleti.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mjesec i to se odražava na vaš osobni izgled, na način na koji predstavljate sebe u novom svjetlu. Jednom godišnje se vama događa mlad Mjesec u vašem znaku pa dobro razmislite kako se mijenjate i prezentirate drugima oko sebe.

Sada je pravi trenutak da se promijenite. Mogući su konflikti na profesionalnom planu pa pazite da ne reagirate ishitreno.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama ovaj mlad Mjesec pada u vaše polje duhovnosti, povlačenja, iscjeljenja, tajni i predaje. Mnogi Blizanci sada mogu ući u neki porok ili destrukciju. Potrebno je da budete prisutni.

Ovaj mlad Mjesec može kod vas izazvati napetost uslijed ograničenja pa dobro pazite kako se oslobađate te napetosti i kako se resetirate. Vi trebate dosta stvari naučiti sa Saturnom u Vodenjaku pa se ne preporučuje da reagirate impulzivno jer vas to može skupo koštati.

RAK

Dragi Rakovi vi imate jednu novu situaciju s traženjem saveznika za nove ulaske u grupe gdje se uklapate u iste vrijednosti i interese. Novi vidici i grupe vas mogu usmjeriti i poslije možete vidjeti odlične rezultate pa zato ne budite usmjereni samo na sebe.

Sada je jako bitna zajednica pa se ego treba ostaviti po strani. Zajednica treba biti cjelina, bez obzira što će postojati neke prepreke do cilja. Pojedini Rakovi mogu doživjeti i neugodnosti u zajednici, stoga pripazite i ne dozvolite tako nešto.

LAV

Dragi Lavovi, ovaj aspekt je dobar za pokretanje nekih novih poslovnih planova. Vrlo bitno je da na profesionalnom i poslovnom putu preokrenete vaše neke stare postavke i krenete novim putem, a isto tako gledajte da bude i s prijateljima, jer će nove postavke biti mnogo svrsishodnije.

Oprezno i pažljivo pravite odabir u budućim projektima i ciljevima. Sada je bitna vaša osobnost i kakav dojam ostavljate na društvo i posao koji radite. Mnogi Lavovi sada trebaju pronaći balans između osobnih i obiteljskih obaveza. Samopoštovanje i ustrajnost su bitni.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je nastupila jedna monotonija i rutina pa bi trebali pronaći neku avanturu ili uključiti bujnu maštu. Svakako će se za vrijeme mladog Mjeseca događati nešto novo u svakodnevnom životu pa taman to bilo čitanje ili slušanje nečega što vas pokreće u avanturu.

Pojedine Djevice mogu imati neke nove blokade i terete zbog Saturna u vašem polju zdravlja i svakodnevnog života i težine posla. Bez obzira na težinu i strah koji možete imati, vi ipak možete postići nešto što je izgledalo nemoguće samo budite istrajni.

VAGA

Drage Vage, kod vas je naglašeno polje resursa, transformacija, zajedničke imovine, nekih dugova pa je pravo vrijeme da upotrijebite svoje moći da bi se partnerski odnosi stavili u harmoniju i dogovor. Izražena je intima i strasti. Moguće je da u ovim danima budete ranjivi. Dobro razmislite o zaradi i ulaganju u posao.

Ovaj mlad Mjesec je u negativnom aspektu sa Saturnom koji je u vašem polju strasti, romantike pa tu može doći do nekog prekida ili prepreke. Planirajte s vašim partnerom sve što vas čini sretnim.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerstva. Neki novi preokreti se događaju u partnerskim odnosima. Pojedini Škorpioni mogu se istaknuti u javnosti. Mogući su neki konflikti s obitelji ili neke druge nelagodnosti. Susreti su jako bitni sada posebno oni u četiri oka.

Ako se osjećate da vam nitko ne pruža podršku čak ni partner onda se zapitajte koliko ste vi požrtvovani i uključeni u vašu zajednicu. Bitno je da napravite balans između posla i obiteljskih obaveza. Ne reagirajte impulzivno u partnerskim poslovima već budite ustrajni do kraja.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice pa ako želite pokrenuti novi režim prehrane ili svakodnevnih poslova i navika, sada je vrijeme da to pokrenete. Sada je vrijeme došlo da se neke stvari razriješe i da krenete u neka nova razmišljanja o vašem zdravlju.

Sve što je vezano za detoksikaciju je aktivno pa bi bilo dobro da detoksicirate svoju jetru jer ona od davno ne radi kako treba. Kako je ovaj mlad Mjesec u kvadratu sa Saturnom onda vam to može donijeti neko povlačenje ili ograničenje kada je komunikacija u pitanju pa se ne ograničavajte.

JARAC

Dragi Jarci, kada je ovaj mlad Mjesec u pitanju vi možete imati neka nova zadovoljstva, strasti, možete pokrenuti neke hobije. Mnogi Jarci mogu vratiti osmijeh na lice i ako imate djecu možete se s njima zabavljati, opuštati i provoditi prelijepo vrijeme s njima. Svu pažnju poklanjate svom partneru u ljubavi, planirate vaše zajedničko vrijeme.

Mnogi Jarci trebaju pokrenuti svoju kreativnu inspiraciju i razmišljati o svojoj zaradi i novcu. Zbog kvadrata vašeg Saturna i Mjeseca ipak se možete osjećati malo nelagodno i neke vas situacije mogu izbaciti iz takta pa ne reagirajte impulzivno jer to nije vaša osobina.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju kuće, obitelji i svega što je vezano za četvrtu kuću. Ovaj aspekt pokreće kod vas reorganizaciju i povećanu svijest pa vam daje uvid kako vi gledate na svoju obitelj i kuću. Pravo je vrijeme da se suočite sa svojim osjećajima, intimom i svojim potrebama.

Kako je Mjesec u konjukciji s Uranom onda vam daje priliku da napravite dugoročne planove za budućnost. Svakako su aktivni neki novi preokreti u korijenima odakle potičete ili u vašem osobnom kućnom okruženju. Sve se mijenja preko vaših leđa pa budite ustrajni do kraja.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem trećem polju koje je zaduženo za komunikaciju, veze, susjede, rodbinu. Komunikacija je jako naglašena pa trebate razmisliti kako povezujete stvari i uski krug ljudi oko vas.

Obratite pažnju na vaše telefonske razgovore, poštu, razne poruke jer vas mnogi ne mogu u potpunosti razumjeti. Mnoge stvari su kod vas tajanstvene pa ipak mnoge osobe to primjećuju i vide pa se ne osjećajte nelagodno zbog toga. Kako god, pazite kako komunicirate.

Sretno u svemu!

Željka Knežević