Mlad Mjesec u Biku 11.05.21.


Prognoza za sve znakove…

Foto: pexels.com

Mlad Mjesec događa se 11. svibnja/maja na 21. stupnju Bika. Kako je Bik zemljani znak tako će nas i ovaj mlad Mjesec spustiti na zemlju i u realnost. Ovaj mlad Mjesec ima lijepe aspekte ako izuzmemo kvadrat sa Saturnom, što znači da nema potrebe da sami sebe kočimo u novim mogućnostima već da se prepustimo boljoj budućnosti. Najjači utjecaj će imati na Bikove, Škorpione, Lavove i Vodenjake.

S ovim mladim Mjesecom slijede nam promjene i potrebe za financijskom i materijalnom sigurnošću da bi se stekao uvjet za emotivnu sigurnost. Osjećaji su blagi i postojani u upravljanju financijskim i domaćim stvarima koja se grade na zdravom razumu. Mnoge osobe će tražiti podršku od drugih da bi uspjele. Slobodno se upustite u nove početke i nešto već planirano, jer s ovim Mjesecom “raste sve što posijete”.

Pojedine osobe mogu imati pravo bogatstvo ili uložiti u nešto što može biti dosta vrijedno. Mnoge osobe se predaju dobroj hrani, hedonizmu dok pojedine se odlučuju na novi način prehrane. Ako vam je nepovoljno aspektiran ovaj mlad Mjesec onda možete biti lijeni, tvrdoglavi i teško mijenjati emotivne stavove, te pretjerano težiti tjelesnim uživanjima.

Kako su pomrčina Mjeseca i pun Mjesec 26. onda se otvara lunarni ciklus. Povećana je briga o sebi i svojim potrebama pa se mogu otvarati i neki novi životni putevi. Kako je Bik zemljani znak tako će nas i ovaj mlad Mjesec spustiti na zemlju i u realnost.

Izražena je ženska energija, veliko samopouzdanje pa možete iskoristiti sve potencijale. Potrebno je makar na malo da se povežete sa svojom intuicijom, da se osamite kako bi dobili bolje uvide za neke nove životne puteve.

Sada nije vrijeme da se držite svoga ega već se prepustite svom unutrašnjem glasu da vas vodi i napunite baterije za nove poduhvate. Ovaj mlad Mjesec ima lijepe aspekte ako izuzmemo kvadrat sa Saturnom, što znači da nema potrebe da sami sebe kočimo u novim mogućnostima već da se prepustimo boljoj budućnosti. Najjači utjecaj će imati na Bikove, Škorpione, Lavove i Vodenjake.

Kako će utjecati mlad Mjesec na sve znakove Zodijaka?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju koje je vezano za imovinu, financije, hranu i još dosta drugih materijalnih pogodnosti.

Mnogi Ovnovi sada mogu ulagati veći novac u svoj biznis ili pokrenuti neki novi izvor prihoda ili promijeniti način prehrane.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec u vašem osobnom polju mentalnog sklopa i fizičkog izgleda. Događaju se promjene na osobnom sistemu vrijednosti.

Donosite odluke koje će vam promijeniti život. Izbjegavajte fizičke i mentalne napore.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju pa se možete suočavati sa svojim strahovima i nekim promjenama koje vas guraju da krenete naprijed.

Potrebno je da malo usporite i nađete vremena za sebe. Dobro razmislite kako možete svoje ideje sprovesti u djela.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što vas navodi da shvatite što je pravo prijateljstvo i kako možete pomoći prijateljima.

Otvaraju se nove mogućnosti za vaša nadanja, očekivanja i nova poznanstva.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj desetoj kući karijere pa se tu mogu događati promjene koje vi vidite kao loše. Mnogi Lavovi će iz nužde prihvatiti neke opcije na poslu.

Pojedini mogu imati uvećanje plaće ili priljeva novca ako uspostave dobru komunikaciju sa šefom ili nadređenima.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj devetoj kući koja obuhvaća neke nove filozofije, putovanja, planiranja za odmor.

Oslobodite se nekih misli koje vas opsjedaju, nekih starih stvari i napravite red u svom srcu i mislima.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju transformacija, tuđeg novca pa možete pokrenuti neki posao preko online prodaje koja se vremenom može pokazati dosta isplativom.

Dobra prilika za upravljanje tuđim novcem.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, javnosti i emotivnih partnera. Možete očekivati promjene u braku i vezama s poslovnim partnerima.

Ako ste slobodni možete ući u vezu. Pojedine osobe mogu upoznati neke nove poslovne partnere.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju pa se promjene mogu događati u svakodnevnom poslu, promjeni načina rada, načina zdravstvenih navika.

Vi želite promijeniti životni stil da bi ljeto dočekali u najboljoj formi. Kretanje i fizička aktivnost vas dovodi u red.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave pa ako ste sami i slobodni, ljubav je na vašem pragu i kuca na vrata. Zabava s prijateljima je aktivna.

Ako imate svoju djecu, čeka vas lijep period s njima, moguće je i da postanete roditelj. Ovaj mlad Mjesec vam donosi lijepe emocije i izobilje u vaš život.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući vezano za obitelj, jednog roditelja.

Mnogi Vodenjaci mogu imati potrebu da što više vremena provedu sa svojom obitelji ili možete uspostaviti kontakte s rodbinom koju dugo niste čuli ili ih niste ni upoznali. Moguće je i preseljenje.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju koje je vezano za komunikaciju, rođake, kraća putovanja, učenje itd.

Bitno je da sada uspostavite dobru komunikaciju i utvrdite neke nove dogovore da bi se pokrenuli novi tokovi u vašem životu. Promijenite način komunikacije.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *