Mlad Mjesec donosi bliskost, ljubav i radost…


Evo kakva nas čarolija očekuje od 13.03.!

Foto: pixabay.com

Ovaj mlad Mjesec nam donosi jedinstvenu priliku da promijenimo, izmijenimo prostor, svoj osobni svemir iz kojeg smo potekli, u kojem smo živjeli ili sada živimo, da shvatimo već jednom da ta promjena donosi drugačiji pogled na čitav svijet. Sada gledamo s potpuno novim očima, očima prisutnosti u sada i ovdje, u duši. To je ono što nas potpuno mijenja i to na onoj suptilnoj razini, nevidljivoj, a opet tako jasno vidljivoj. Postajemo sretni! Ta sreća postaje dozvoljena i nama, tu je da je tražimo, dobijemo i prihvatimo.

Mlad Mjesec sa Suncem na 23° u znaku Riba u divnoj, božanstvenoj konjunkciji s Neptunom na 20°, glavnim dispozitorom i Venerom na 19° vrlo je značajan i moćan, jer iluminacijom donosi u zenit, na Sunce, na vrh našeg neba, ciljeva, prioriteta, u 10. kuću sve ono što je duboko, skriveno, stvarnu istinu, ono što nije vidljivo, mnoge tajne, dugo čuvane talente i sve ono što osjećamo, što znamo intuitivno.

Donosi u prvi plan teme o nesvjesnom, o psihologiji, o inspiraciji, o intuiciji, o talentima, o nama, o onoj našoj osobnoj predstavi sebe u cijelosti, prije svega. To nije sve, ovo bi se moglo usporediti s erupcijom naših snova i izuzetnim potencijalom za ostvarenja, postignuća.

Mjesec je ujedno i vladar Ascendenta trenutka pa je ovo magija 1 u 10 koja započinje nježnim činom oslobađanja emocije i intimnog otvaranja s 11° znaka Rak na Ascendentu trenutka i vodi nas direktno u polje postignuća, ciljeva.

Ova suptilna energija nastavlja kroz znak Riba, dozvoljavajući nam da se zavolimo u cijelosti, zagrlimo, kažemo sebi da smo tu za sebe, da smo voljeni i podržani uvijek u svemu. Možemo u ovoj nježnosti zaroniti i kroz iluminaciju prikazati svoju sposobnost za radost bliskosti, svoju ljubav, svoje blago. Ovo je vrijeme koje lansira naše supermoći, našu specifičnu čaroliju. Mi imamo priliku stati uspravno, s ljubavlju, nježno i ponosno, zauzeti se za sebe i svoje djelo, biti sebi ona najpotrebnija svesrdna podrška koja nas drži na vrhu planine da ne padnemo kada je osvojimo, dobijemo, postignemo.

Broj datuma lunacije je 13 i naglašava Mjesec, zapravo ženski princip. Broj 13 je usko povezan s ciklusima, s ponavljanjem radi stjecanja iskustva, napretka i suptilnog rasta. Povezujući se s 13 lunarnih ciklusa u toku jedne godine, 13 tjedana u jednom godišnjem dobu i ženskom, božanskom, svetom mudrošću.

Primijetit ćemo specijalni matriks koji lunacije mladog Mjeseca stvaraju u ovom vremenu, broj 23 i 11 se naglašeno ponavljaju za mlad Mjesec prethodnih 5 lunacija, posljednje tri u prošloj godini, kao i prva tri mlada Mjeseca u tekućoj 2021. godini. Dok se kroz pun Mjesec u ponavljanju ističe broj 8.

Ovo je završni, posljednji u nizu mladih Mjeseca s posebno naglašenim brojem 23 donoseći sigurno šestomjesečnu kulminaciju u ovoj simbolici.

U ovoj lunaciji ističe se broj 11 kako kroz sat događanja, tako i kroz točan stupanj Ascendenta za ove prostore kao i broj 23 kroz stupanj na kojem se nalaze Mjesec i Sunce. Oba broja su astrološki povezana sa simbolikom Vodenjaka, što će značajno angažirati našu vatru i žeđ za slobodom, za promjenama, za nečim potpuno novim, na originalan način!

Broj 23 astrološki korespondira znakom Vodenjaka, s nama. Budi u nama kolektivnu svijest otvarajući nas tako ka Višem Ja – našem kozmičkom biću. Povezuje se još sa spiritualnim buđenjem gdje nam ukazuje na otvaranje mogućnosti za povezivanje i sagledavanje svrhe života i misije duše. Ovo je broj koji samim tim upućuje na vrlo brz protok informacija u vidu munja, groma, iznenađenja.

“Aha!” momenti bit će naglašeni u ovom periodu. U numerološkom smislu broj 23 se svodi na broj 5. Povezuje nas na energiju ove godine, što naglašava prirodu kralja, istinskog vođe u nama svima. Otvara hrabrost, energiju vodstva, osjećaj posebnosti, plemenitosti, energiju vladara. Što smo iskreniji to je i protočnost bolja i lakša, tako smo i otvoreniji da ovo primimo.

Od velike pomoći u samom radu su pozitivne afirmacije, optimistički stav kao i posvećeno usmjeravanje i davanje pažnje namjeri što doprinosi potrebnoj moći za manifestaciju naših želja, postizanje ciljeva, potreba i težnji! Laganog putovanja putem životne svrhe i misije.

Broj 11 je naglašen stupnjem Ascendenta u trenutku lunacije što dovodi broj 1 i broj 11 na utjecajno mjesto, vrijedno spomena.

Broj 1 naglašava Ja, inicijativu, vodstvo, pionire, mladost, elan, energiju kada umnožimo ovu sliku, dupliramo sliku, a ne ono što znamo o količini broja. Dakle, 11 je sve što i 1 samo višestruko, ovo su moći spomenute kod broja 1 uzdignute na višu frekvenciju.

Broj 11 naglašava simboliku Vodenjaka – socijalizacija, udruživanje, humanizam, ali i revolucija, pokret, otpor, opozicija poziciji, što god se trenutno tako činilo. Jednom riječju oslobađanje od svega prethodnog što nas je ograničavalo, bilo da su strahovi i vezanosti ili navike i uvjerenja. Ovo je broj novog, unikatnog, nesvakidašnjeg, broj novog početka, slobode. Broj koji rezonira na izuzetno visokoj vibraciji.

Vrlo je moćan ovaj mlad Mjesec, jer osim izuzetnog Neptuna koji vlada Suncem, Mjesecom i Venerom u danom vremenu, snažno se izdvajaju Uran i Saturn koji svojim moćnim kvadratom razvezuju Jupitera prvog vladara lunacije da se vine u visine. Podižući ga na višu razinu da sagleda više, da proširi horizont, da se oslobodi vezanosti za uobičajeno, manje, jeftinije, naučeno, lijepo odgojeno, dovoljno.

Merkur, Jupiter, Mars i Saturn nalaze se u zračnim znakovima i stvaraju jedinstveno polje, udoban nosač, kolijevku za inspiraciju i ideje, ali i njihovo precizno, fokusirano sprovođenje u djelo. Dakle, snaga vodenog i zračnog elementa su izuzetno izražene, jer se većina planeta zapravo tu nalazi. E sad, tu se javlja dilema: ova dva elementa nisu komplementarna, navode nas na samoangažiranje, prepoznavanje i aktivaciju svog plamena, kako bi radošću djeteta stimulirali i usmjerili motivaciju i našu privlačnu silu, gravitaciju upotrijebili za jasno obilježavanje terena za prizemljenje svega što je iznad nas, što smo toliko željeli.

Možda će biti čudni načini, ali pred nama su mogućnosti da se sve što nas ispunjava, što sanjamo, maštamo, želimo, sprovodi u vrhunsko djelo. Naime, naša nježna, emotivna, fina, delikatna strana može doći do izražaja, do svog uobličenja, do materijalizacije i to našim izborom.

Svi talenti, vrline, one naše fine tanane niti, ono što znamo, ali nikako da pokažemo ili nešto od toga napravimo, sada se mogu pokazati i dokazati. E, baš to što radite lijevom rukom s puno ljubavi, što vas ispunjava i što sadrži vaš emotivno energetski otisak, to sa čim ste potpuno sjedinjeni u procesu kreacije sada dobiva zasluženu dimenziju, oblik, novu dodatnu vrijednost. Izlazi u javnost vaša duboka, čista suština i biva prepoznata kao blago s dna oceana. Stanite i zauzmite se konačno za sebe u cijelosti, ponosno, kao nikada do sada.

Pružite sebi podršku za kojom vapi ovaj dio vas još od djetinjstva. Nemojte zažmiriti na slici, nemojte se stidjeti ili pobjeći čak i ako osjetite da vam obrazi gore. Stid i crveni gorući obrazi su znak da se mijenjate, mijenjate energetski zapis. Sagorijevate ono staro. Kroz vas struji otpor i navika, naučeni obrasci da se skupimo i obezvrijedimo, sakrijemo i umanjimo, a istovremeno teče, struji, kovitla i osjećaj radosti, sreće, veselja, srce igra, krv se uzburkala, zadovoljstvo i vitalnost rastu da preplave ove stare nas!

Zato slobodno, samo ostanite na toj sceni budni, budite svoja podrška, podrška svojoj nježnosti, onome što volite i gradite, jer je dio vas, jer je vaše! Ovo je čarobno vrijeme stvaralaštva i kokreacije zato se zagrlimo i s nježnošću zamašimo čarobnim štapićem.

Znak Ribe vodi nas u energiju samog bivanja u tišini, zato se treba radovati ovom susretu sa sobom, sa svojom pravom prirodom, sa svojim božanskim kontaktom, inspiracijom, intuicijom. Radujmo se kompletnoj predaji onom božanskom dijelu u nama.

Prestanimo sa svojim objašnjenjima, analizama sebe, jednostavno počnimo biti. Znak Riba ima za ideju da se iscijelimo putem beskonačne i bezgranične ljubavi, da se spiritualno preporodimo, probudimo i zato mi tu ništa ne trebamo raditi. Potrebno je samo da budemo u toj vrhunskoj transformaciji koja se odvija u kontaktu s izvorom, sa svjetlošću, s božanskim, gdje se vječna ljubav ogleda u jednostavnosti bivanja.

Znak Riba također govori o vizijama, o intuiciji koja se u nama očitava nakon kontakta s duhom, s inspiracijom, o onome u što vjerujemo, o svijetu snova, o čaroliji, o umjetnosti, o glazbi, o plesu, o osjećaju sveukupnosti, osjećaju sebe u drugima i svih unutar sebe. Osjećaju jedinstva s cjelinom, sa zajednicom poput sestrinstava, bratstava. O svemu što je nevidljivo, a energetski utječe na nas.

Bitno je sjetiti se da znak Riba pripada promjenjivim znakovima što naglašava energiju u kojima su i začete, aktivirane promjene, podešavanja, poravnanja kroz eklipse koje su obilježile ovaj period u promjenjivoj kvaliteti. Tu smo da prihvatimo promjene i da se snađemo s njima, u svakoj situaciji „ad hoc“ da pronađemo smisao i najbolje rešenje, novi put za nas, jer mi to znamo i možemo!

Ovo je znak završetka u cilju oslobađanja energije i prostora za nove početke. Ne ljutite se zbog promjene planova, jer na sceni su vjetrovi promjena. Gledajmo na ovo kao na trening, a trener nas baš voli iznenaditi! Dokažimo svoju fleksibilnost i sposobnost da s ljubavlju i zahvalnošću svaki put iznova podesimo kompas, pogledamo koordinate za novu destinaciju i krenemo radosno, radoznalo u avanturu zvanu život u ljubavi, baš po našoj volji.

Neptun kao vladar znaka Ribe je eteričan, nevidljiv, donosi obilje inspiracije, frekvenciju snova, romantike, povjerenja, vjere, onog čudnog osjećaja da možemo sve, čak i da možemo dobiti na lutriji. Korespondira s energijom duše, s našim uzvišenim poljem intuicije, tako da možemo zaboraviti da nam išta treba pa čak i hrana. Znate ono kad se zaigrate…

Ovo je frekvencija visokog polja iznad nas, fina, prefinjena, lagana, nježna, uzvišena, koja doseže do nebesa i zvijezda. Neptun se povezuje s vjerom i povjerenjem u apstraktno, u misao, u intuiciju, u osjećaj da nešto jeste. Neptun je naša aura, nevidljivo energetsko polje koje se u ovakvim vremenima fino može osjetiti, štit koji zna imati tendenciju da se proširi, raspline, nadiđe oblik i veličinu.

Od silne radosti zbog ljubavi koju osjećamo u ovom dodiru mi želimo sve i svakoga zagrliti, zaštititi, suosjećati i tako naša aura postaje porozna, a mi ranjivi, boležljivi, jer se trošimo i dajemo više nego što imamo, čak iako to nitko od nas ne traži. Neptun je naš imunitet, odraz naše sveukupne radosti i zadovoljstva unutar sistema.

Kada dođu ovako eterično plodna vremena, važno je znati pravu mjeru, poznavati i prakticirati svoje „NE“ i jasno određene sigurne granice, baš kao što poznajemo i prakticiramo svoje „DA“ i „HOĆU“. Neptun može zamagliti, donijeti previše nečega, rasplinuti naš fokus, pomutiti našu svijest i jasnoviđenje.

Važno je naglasiti da mundano, ali i osobno, krucijalnu ulogu igraju Neptun, Uran i Saturn, ta gornja razina našeg bića koji sadrži naše lekcije, naša uvjerenja, naš potencijal za svladavanje, našu vjeru, našu duhovnost, povezanost s višim sferama, s vodičima, inspiracijom.

Ukoliko zdrav, lepršav Neptun, spreman i napunjen asortimanom iz polja svih mogućnosti, uspije zadržati fokus na ostvarenje, uspije uz podršku Urana se povezati, uvesti u svjetlosni putujući snop i započne svoje strujanje, protjecanje, ukoliko se ova energija koncentrira na jasno i sigurno tlo, na heliodrom što mu je balansirani Saturn samo za ove svrhe sagradio, ako uspije ostati u granicama „prave mjere krojene po nama“ koju određuje umjeren, harmoničan Saturn, postiže se pokretanje magije!

Čarolija zvana vlastiti život sa snovima i ostvarenjima i svesrdnom podrškom – povjerenjem u vlastitu čaroliju, stupa na scenu!

Ukoliko se, pak, Neptun raspline i uspije zavesti svijest i sve svjetiljke našeg bića uvede u svoje bludne kuloare, Mars s velikim mentalnim nabojem i sklonošću da se usmjeri na više strana, zapravo gubeći tako energetsku stabilnost i snagu, može izgubiti fokus na 5° Blizanaca i nastaviti da reagira. Može nervozno, ljutito i eksplozivno, sići s vlastite svrhe i besciljno nastaviti srljati u stvaranje nove karme.

Ovo opet dovodi Saturna u suhi liderski položaj, gdje je naučio biti okrutni despot na svom suhom, vjetrovitom kamenom tronu, odakle će nas častiti uobičajenim: krivnjom, osudom, razočaranjima, osjećajem gubitka pa čak i promašenosti, s dokazom da nismo ništa drugačiji i ništa napredniji, da smo opet podlegli i izgubili sebe.

Ipak, Mars obrazuje aplikacioni trigon sa Saturnom iz Vodenjaka na 9° što ukazuje na oblik, na umijeće rukovanja, kanaliziranja i prijeko potrebnu smirenost koja može uroditi preokretom, oslobađanjem od obrasca, pravom kreativnom akcijom, pogotkom u centar!

Neptun je kroz konjunkciju snažno privučen na materijalizaciju magnetičnim silama egzaltirane Venere što nam dodatno stvara uvjete i potvrđuje ideju o ostvarenju snova, potreba, želja! Venera ovdje donosi ljepotu, lakoću, radost, igru, glazbu, obilje! Ako je Neptun inspiracija, ovo će biti obilje inspiracije.

Koliko je samo ljubavi, slatkoće, ljubaznosti, zanosa i potrebe za predajom i prepuštanjem u ovom aspektu, u ovom vremenu. Ovo vam je nešto poput prve ljubavi – ni sami ne znate što vam se događa, sve vam je i ništa istovremeno, osjećaj cjelovitosti, svrsishodnosti, kreativnosti, radosti ljubavi i smisla. Kao kad ovladavate nekim instrumentom, otpjevate neku pjesmu najbolje do sada. Taj treptaj, istovremeni osjećaj talenta, zanosa i postignuća i čiste energije ljubavi.

Da, zaljubljenost! Tada je sve lako! Sve je umjetnost, zen i meditacija bilo da je u pitanju ljuštenje jabuke, sjeckanje povrća, miješanje salate, kreiranja cvjetnog aranžmana, sadnja u vrtu, usisavanje, čišćenje. Sve postaje ljubavni ritual i stvara se osjećaj svrsishodnosti, ispunjenja. Ni na kraj pameti nam nisu ometači i sporedne informacije, uzrujavanja. U mogućnosti smo sagledati ovu jedinstvenu vrijednost svakog divnog trenutka u kojem kreiramo, u kojem smo živi.

Sprovedimo sada uz ovu magnetičnu silu privlačenja svoje snove u djela (kreativna djela), neka je fokus na JA HOĆU i čuvajmo svoje jasne granice, ono što nas definira kako se ne bi rasplinuli i potrošili. Čuvajmo svoj željeni oblik kako se ne bi potrošili usput na „spašavanje nečijeg svijeta“ ili „trenutka dosade“ pa nam tako opet promakne naša šansa da pokrenemo čaroliju kreacije.

Zadržimo fokus na sebi kako bi uspjeli prekinuti karmički krug uzročno posljedičnih radnji, naučenih, besvjesnih reakcija uvođenjem voljnih akcija, akcija iz „JA HOĆU“ stanja! Oslobodimo se predrasuda i ograničavajućih znanja, uvjerenja. Prepustimo se intuiciji s potpunim povjerenjem, s vjerom u vlastitu kreativnost, stvaralački potencijal, radost, osmijeh i zahvalnost koji nas mame na još, na opet.

Kiron – Healer na 7° Ovna sintetizira svaki znak u kojem se nalazi. On govori o nježnosti, ljubavi, slabosti. On kristalizira i pojačava, proširuje mogućnost iscjeljenja u našem životu. Kiron je već neko vrijeme u znaku Ovna i sada sa svojim dispozitorom Marsom u Blizancima, kao i Saturnom u Vodenjaku tvori finu lotos konfiguraciju.

Naime Kiron predstavlja aktivatora ovog velikog trigona između Marsa i Saturna, a ova konfiguracija najbolje doprinosi nadvladavanju karme, dobrom sjećanju i mogućnosti da do te mjere budemo prisutni na sva tri mjesta da se pred nama otvara mogućnost, dolazimo u priliku da ispunimo neku prijašnju misiju.

Ova konfiguracija generalno ukazuje na rješenje karme, rješavanje opozicije odnosa, suprotnosti koje smo dobili od roditelja, od genetike, a slikamo je u odnosu s partnerom, djecom, prijateljima i na ovaj način unoseći svijest o iscjeljenju mi dobivamo mogućnost da sagledamo dvije strane istovremeno, da živimo.

Rješava se slika koju smo donijeli iz točke koja je opozitna centru lotosa. U ovoj karti to je točka 7° znaka Vaga. Pogledajte svoje specijalne mogućnosti sagledavanja i iscjeljenja koje se otvaraju u ovom vremenu. Vatreni lotos kao što je ovaj s centralnom točkom Kiron u vatrenom znaku koji dobiva podršku Marsa i Saturna iz zračnih znakova otvara mogućnost da iskreiramo, stvorimo, napravimo iscjeljenje, da pokrenemo nešto što će dati sjajne rezultate, a uz to i podršku ove dvije iskusne osobe, planete.

Ovo je jedinstvena prilika za balansirano kruženje energijom i postizanje velike misije u kojima se spajaju dvije inkarnacije. Kiron predstavlja potrebe naše duše, duboke, emocije i rane tko zna kad još zakopane u srcu. Ovo je dugo čekana aktivacija iscjeljenja na razini iskonskog iscjelitelja u nama i iskonskog ratnika u nama. Počinje iscjeljenje onog najsvjetlijeg u nama, zatrpanog na najtamnijim dubinama.

Mars u negativnoj ekspresiji može donijeti agresiju, prisiljavanje na akciju, grubost, ljutnju, bijes zadržan u nama ili izbljuvan poput vatre u pravcu nekoga (ovo je slika nekog tko je već ranjen, tko pati od istih rana baš kao i mi). Ovdje postoji mogućnost da prepoznamo da na bolji, pozitivan, svjestan način priđemo situaciji iz intuitivnog osjećaja, da iskreiramo akciju umjesto proste bijesne reakcije, ljutnje vike i dreke ili čak fizičkih povreda sebe ili nekoga uslijed nepažnje i nervoze! Ključ iscjeljenja je naučiti kako iskazati osjećaje drugačije nego ikada, a opet kroz našu smislenu akciju, iskazati čak i ljutnju i bijes koji su se akumulirali na nov pozitivan način!

Dakle, važno je da na putu postizanja onoga što smo naumili, što hoćemo, može biti onih koji se ne slažu s nama, mi možemo nastaviti naprijed, ali samo ako smo pustili i svladali staru naviku da zastanemo i da se borimo, svađamo ili namećemo. Jednostavno da pustimo tu zastarjelu odlučnost da nam za sve treba podrška svih ili društvo, jer to je nemoguće, jer uvijek će postojati oni drugi, sve dok su nama potrebne potvrde u ogledalima!

Zato treba iskoristiti ovaj ključ iscjeljenja kroz snagu sjajnog lotosa. Na najdivniji, ljubazan način postaviti sebe, otvoriti se za to što smo privukli, jer upravo to čeka da se iscijeli u nama tom nježnošću!

Treba se sjetiti da su snaga i moć unutra, u nama i na taj način pronaći mir s kojim možemo napraviti praktični korak koji nije agresivan, koji će posjedovati duboki iscjeljujući inprint iznutra i na toj razini osigurati iscjeljenje na oba kraja opozicije, osigurati mir i harmoniju. Ovdje se i podrška Marsa i Saturna jasno osjeća!

Tijekom prethodne lunacije punog Mjeseca u Djevici započeli smo kreaciju vlastitog „zen vrta“ posebnom selekcijom onoga što nam služi, što je kvaliteta, što vrijedi, što volimo. Sada, naš „zen vrt“ kvalitativno raste i razvija se. Mi biramo cvijeće i mirise, biramo ljepotu, lakoću, parfeme, simfoniju, mi biramo svoju inspiraciju, svoje učitelje, svoje ljude, sve ono u čemu se hoćemo ogledati, diviti. Biramo gdje ćemo na odmor, biramo se njegovati, razmaziti. Uzmimo tu dirigentsku palicu, budimo dirigent svoje simfonije, ne dozvolimo da netko drugi stvara što mu volja našom energijom.

Zaista, toliko je vanjskih utjecaja, zato započnimo rad na sebi vraćanjem svijesti o vlastitom finom teritoriju… Kakve god da su vijesti, politička situacija, vremenska prognoza, što god pričali u autobusu, na tržnici, u banci, na poslu ili tu kod nas u kući, naši najbliži, vratimo se sebi i jedinom posjedu, našoj sigurnoj luci, našem teritoriju, fokusirajmo se na sebe i svoj dobar osjećaj, na svoj mir i harmoniju!

Pomislimo na osjećaj lakoće, kako je samo divno naše srce smješteno usred grudnog koša i uspijeva odoliti sili gravitacije, čak i ako se mi okrenemo naglavačke! Je li važnija politička priča sada, korona val broj 4,5… možda radovi na putu?!

Ima li išta važnije od nas samih, ako ima onda pročitajte sve ispočetka i to sad, odmah! Zbog nas Univerzum sada otvara jedinstveno polje mogućnosti da zamašemo vlastitim čarobnim štapićem, da sve uredimo baš onako kako se mi želimo osjećati, s ciljem da postignemo mir i harmoniju unutar našeg bića…

Fokus je na nas same, na unutra, na unutrašnju dobrobit! Akcija je okrenuta ka internoj, a ne eksternoj manifestaciji!

Nemamo mi na što se žaliti, mi imamo sebe, svoj osjećaj mira i ljepote i lakoće i tu i treba biti sva pažnja, fokus i odgovornost! Mi se osjećamo intuitivno inspirirani da kreiramo, pričamo, da radimo bilo što!

Ovaj mlad Mjesec nam donosi jedinstvenu priliku da promijenimo, izmijenimo prostor, svoj osobni svemir iz kojeg smo potekli, u kojem smo živjeli ili sada živimo, da shvatimo već jednom da ta promjena donosi drugačiji pogled na čitav svijet, jer sada gledamo s potpuno novim očima, očima prisutnosti u sada i ovdje, u duši. E to je ono što nas potpuno mijenja i to na onoj suptilnoj razini, nevidljivoj, a opet tako jasno vidljivoj. Postajemo sretni! Ta sreća postaje dozvoljena i nama, tu je da je tražimo, dobijemo i prihvatimo.

Mi smo tu da živimo sretan, ispunjen, život bogataša koji zahvalno uživa nabrajajući svoje vrijednosti, voljeni i podržani od života, od svega. Oslobađanje duše i ostvarivanje snova kroz želje je tajna sreće, fontana mladosti, alkemija koju svi sebi možemo priuštiti. Mi počinjemo zračiti i širiti ovaj osjećaj, stanje, uživanje, potpuno nesvjesno. Naš zadatak je da ovo stanje vrhunskog zadovoljstva pokažemo, proširimo svijetom! Da inspiriramo svojim darom.

Budimo svoj omiljeni cvijet, samo budimo i probudimo to i u drugima bez napora, bez ulaganja. Pustimo da nam se pročisti nebo, da nam se korov počupa, napojimo se vodom, rastimo u vrtu mirisa, glazbe, nektara, privucimo kvalitetu u svoj vrt, radujmo se proljeću međusobno inspirirani raznovrsnim bojama i oblicima.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *