Foto: pixabay.com

Ciklus Mladog Mjeseca u Vagi je dobro vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima i pravo vrijeme za uspostavljanje ravnoteže.  Vrijeme je za nove početke, stoga se riješite svega što vas je sprječavalo da idete naprijed. Počnite iznova, neka prošlost ostane u prošlosti. Izađite iz svoje zone komfora i doživite nešto novo i divlje.

Nadolazeći Mjesec 28. rujna donosi nam mnogo sretnih okolnosti. Tu su utjecaji fiksne zvijezde Zaniah i sekstila između Venere i Jupitera. Postoji i mali utjecaj Urana na mladi Mjesec. U vašem će romantičnom načinu razmišljanja doći do prilagodbe, ali to bi mogla biti i želja za traženjem promjena i bijeg od monotonije kojoj ste sami doprinijeli.

Utjecaj mladog Mjeseca dolazi iz zviježđa Djevice. Budući da je ekvinocij bio prije mladog Mjeseca, većina zvijezdanih znakova nije sinkronizirana.

To znači da vjerojatno nisu u zviježđu kojem pripadaju. Zvijezda Zaniah donosi čast, profinjenost i čestitost. Uz moć nadolazećeg mladog Mjeseca, daje interes za obrazovanje, a istovremeno pruža i mogućnost za brak.

Mjesec u Vagi pojačava našu želju za harmonijom, a u isto vrijeme povećava se osjećaj za ljepotu i estetiku. Vrlo je povoljan period za društvene odnose.

Uz kvinkuns (inkonjunkcija) u Uranu, može se osjetiti promjena koja ne sjeda dobro. Ali to ovisi o vašim ograničenjima, jer će vam to omogućiti da se prepustite kreativnom samoizražavanju. Ako pronađete nekoga tko ima određenu moć nad vama, onda možete biti sigurni da bi moglo doći do nekih promjena u načinu na koji živite.

Ali ipak trebate unijeti neke promjene u način na koji živite, bez obzira jeste li na to prisiljeni ili to radite svojevoljno. Nemojte se misliti ni sekundu trebate li potpuno krenuti sa staze. Jednostavno možete prilagoditi svoj način života tako da odgovara ljudima oko vas.

Ovo je vrijeme za nove početke, stoga se spremite riješiti svega što vas je spriječilo da idete naprijed. Počnite iznova. Započnite novo. Neka prošlost ostane u prošlosti. Izađite iz svoje zone komfora i doživite nešto novo i divlje. To bi moglo donijeti dobrodošlu promjenu u vašem životu. Nemojte samo slijediti istu monotoniju. Tko zna, možda ćete pronaći nešto vrijedno!

Sada je Venera u sekstilu s Jupiterom, što je prilično slično učincima koje Zaniah ima na Mjesec. Ovo je korisno ako očekujete zabavu i ljubav. To također donosi sreću i velikodušnost.

Na vrlo površnoj razini, ovo povećava popularnost, seksualnu privlačnost, vodi do istinske ljubavi i iskrenog prijateljstva. Ali kad netko ide dublje, vidi da se ta sreća odnosi i na pitanja pravne ili obrazovne razine.

Neka vam je sretan Mladi Mjesec!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić